Strona 1630 z 3048 PierwszyPierwszy ... 630 1130 1530 1580 1620 1628 1629 1630 1631 1632 1640 1680 1730 2130 2630 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 16,291 do 16,300 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dzień dobry dziewczynki!
    A co to?
    Dziś wszyscy zaspalali?

Miłej niedzieli!

Agnieszka111 lubi to.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Kasiu zaspaly nasze ranne ptaszki ale ja już jestem wstaniesz, już albo dopiero bo ja zwykle wstaję tak między 8 a 9 dzisiejsza waga pokazała 82,9 kg, podobnie do zeszłego tygodnia czyli mogę powiedzieć, że nie schudłam ale przynajmniej utrzymałam wagę, która być może już się utrwaliła na takim poziomie i teraz chcę, chciałabym, postaram się (zauważcie, że nie używam słowa "muszę") schudnąć bardziej
    za niecałe 3 tygodnie lecę do Anglii i chciałabym już wtedy ważyć mniej
    Maniusiu postaram się dzisiaj poćwiczyć a powiedz mi jeszcze, kiedy twoim zdaniem najlepiej walczyć z tym skalpelem rano? wieczorem?

Moja córka, która nie była gruba, zaczęła chodzić na siłownię i przez 6 tygodni 2 razy w tygodniu cwiczyla z trenerem personalnym, po sześciu tygodniach została ponownie zważona i zmierzona w różnych miejscach
    okazało się, że waga się nie zmieniła (mięśnie ważą) ale obwody pospadały w każdym mierzonym miejscu, więc zapisała się na kolejne 6 tygodni, ciekawe czy zauwaze różnicę
    A swoją drogą podoba mi się, że świetnie dogaduja się z zieciem i przy dwójce małych dzieci i konieczności jazdy na tę siłownię do innej miejscowości udaje jej się bez problemu jeździć tam 2 razy w tygodniu

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Sabinko
    na pewno zauważysz różnicę.
    Ja po miesiącu porządnego roweru zaczynam zbierać komplementy,ze schudłam,choć waga tego nie pokazuje.Po prostu lepiej się wygląda,jakoś tak jędrniej i krok też jakby żwawszy
    Opisałaś tyle potraw ale nie napisałaś czy ci jakieś smakowały.Brawo za utrzymaną wagę

Kasiu
    ja wstałam przed 5.00 ale tak rano omijam komputer i szykuję się do roweruDopiero jak wrócę,zjem śniadanie to lubię zajrzeć na forum.

Krysiu
    na pewno jesteś teraz przeszczęśliwa w Warszawie
    Takie ćwiczenia,ale bardziej w formie rozmow z psychologiem przerobiłam prawie 20 lat temu.DziałająChoć łatwo nie bylo.
    O słowie "powinność" nawet całkiem niedawno pisałam.
    "Obsesja odchudzania"
    Znalazłam taki film BBC na youtube.Sam pomysł bohaterki jest bardzo kontrowersyjny,ale mnie najbardziej zainteresowało to co mówi w tym filmie lekarz na temat diet niskokalorycznych.
    To kazalo mi się trochę zastanowić nad dietą Dąbrowskiej.Bezsprzecznie jest ona doskonalym lekarstwem wspomagającym w wielu doleglowościach.Ale nigdzie nie widzialam,zeby robiono badania jak ta dieta wpływa na mięśnie.Czy rzeczywiście jest tak,ze zużywają się tylko złogi i tłuszcz a mięśnie pozostają nienaruszone.

Ja tam swoje mięśnie z przyjemnością pielęgnuję co ranoI oczywiście bez wielkiej presji ale milo byloby jeszcze troszkę schudnąć.
    Szczególnie po zdjęciach z ostatniej imprezy.Nie są tragiczne i nieźle na nich wyglądam,ale nie da się ukryć,ze jestem okrąglutka
    Tylko,ze jestem coraz bardziej zdezorientowana jak to zrobić,żeby bylo raz na zawsze i nie zaprzepaścić tego co już troszkę mam ustabilizowane.Bo osiągnięcie tego też nie było łatwe.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar gruschka

Z ciekawości zajrzałam co to ten skalpel i dopiero teraz widzę jakie jesteście dzielne,szczegołnie Maniusia bo już ponad 3 tygodnie

Awatar gruschka

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Co do odchudzania, to chyba jednak jestem w grupie zwolenników teorii, że zaczyna się ono w dużej mierze w głowie.
    Ja myślę,ze glowa jest główną przyczyną tycia i od niej koniecznie trzeba zacząć wszelką naprawę.
    Chodziło mi raczej o to,zeby nie pomijać biologii.W wyborczej są opisane badania,gdzie kilkudziesięciu osobom podano do zjedzenia identyczną kromkę chleba.A potem sprawdzono szczegółowo jej wplyw na ciało.Wyniki byly przerózne - ciśnienia krwi i cukru (100-200)i mnóstwa innych czynnnikow.
    Jednym kromka przysłuzyła się bardzo innym wcale.I o to głównie mi chodziło,że biologia swoje prawa ma,u różnych osób działa różnie i nie jest łatwo wpłynąć na nią myślami.
    Pewnie tylko jogini i inni bardzo uduchowieni to potrafią

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Sabinko, ja ćwiczę wieczorem, choć kiedyś robilam to rano i tak wolałam, ale chyba pora nie ważna, byleby systematycznie
    a ja dziś zaspałam, wczoraj tez, jakie to fajne uczucie
    no ale od jutra koniec laby

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Kasiu dzięki za kawkę , wypiję z przyjemnością
    Maniusiu bardzo ładne kartki, wiadomo po kim córcia ma talent
    Krysiu co ciekawego robisz w Warszawie , oprócz teatru o którym wiem?
    Sabinko, brawo za skalpel . Ja w dalszym ciągu głównie stretching, nordic walking i rower.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Nie ma teraz nic w telewizji wiec jak popołudniami nie macie co robić to polecam dwa fajne seriale - House of Cards i Żona idealna
    Oczywiście w necie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Agnieszko Żonę idealna obejrzałam na netfliksie wszystkie serie - trochę tego było !!!! ale bardzo mi się podobał ten serial
    o tym drugim też dużo dobrego słyszałam

Maniusiu skalpel zaliczony ale zmęczyłam się bardzo, spociłam a rumieńce mam do tej pory a skończyłam ponad godzinę temu...

nie wiem czy będę ćwiczyć tylko skalpel, może urozmaicę sobie innymi ćwiczeniami bo ten skalpel niby dla początkujących ale metryka robi swoje
    chcę też uruchomić rower - u J. jest rower po jego córce ale potrzebna jakaś nietypowa pompka i trzeba takową znaleźć najpierw
    a chodzenie też lubię oczywiście, co prawda bez kijków ale zawsze to jakiś ruch
    gruschka lubi to.

Uprawnienia umieszczania postów