Strona 1635 z 3048 PierwszyPierwszy ... 635 1135 1535 1585 1625 1633 1634 1635 1636 1637 1645 1685 1735 2135 2635 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 16,341 do 16,350 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Cześć Maniusiu dzięki za kawkę

Krysiu, byliśmy w Chodczu, to taka miejscowość wypoczynkowa z domkami kempingowymi, jeziorem i lasem piękne miejsce. Bardzo dużo mieszkańców mojego miasta ma tam swoje domki letniskowe.
    Wiesz, Kasi jest trochę smutno, na pewno zajrzy do nas gdy tylko będzie w lepszym nastroju.
    House of cards jest doskonałym serialem i najbardziej zazdroszczę Ci, że masz go przed sobą Na początku trochę denerwujące są wstawki prosto w kamerę, ale świetny Kevin Spacey jak zwykle robi świetną robotę .No i intryga jest po prostu mistrzostwem świata A ja na zmianę z żoną idealną oglądam Czas honoru...nie wiem który już raz, ale kocham ten serial taka sama miłością jak niektóre książki czytywane po tysiąckroć
    Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    fotograf Maniusi może i był beznadziejny, ale za to jaki skuteczny
    , to samo chciałam napisać , a poza tym, może ten fotograf, to bliska sercu osoba, więc nie będę go obrażać

Dobrego dnia Wam życzę Dzis mam w planie zabiegi pielęgnacyjne, bo jutro idę na imprezę z koleżankami, których nie widziałam pół roku musi im ...kopara opaść nie, no oczywiście, że żartuję, ale upiększyć się nie zaszkodzi
    Jolinkaa lubi to.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Ha ha Aga, trafiłaś w sedno, zdjęcie robił Sucharek, a ja mu zawsze tłumacze, że nie robi się zdjęć od dołu, jakby nie yło zdjęcie było pozyteczne
    Agnieszka111 lubi to.

Mieszka w
    Częstochowa

furaga, Jolinkaa and Agnieszka111 like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Cytat Zamieszczone przez maniusia72 Zobacz posta
    Ha ha Aga, trafiłaś w sedno, zdjęcie robił Sucharek, a ja mu zawsze tłumacze, że nie robi się zdjęć od dołu, jakby nie yło zdjęcie było pozyteczne
    intuicja jeszcze nigdy mnie nie zawiodła mój mąż zawsze mówi, że boi się, gdy coś przeczuwam, bo ZAWSZE się sprawdza

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Witajcie kobietki moje kochane

Staram się słowa dotrzymywać i częściej zaglądać...no wczoraj mi nie wyszło
    Wpisałam się krótko na swoim wątku i przydreptałam tutaj-pisałam i pisałam długaśny post...oj byłoby co czytaćI co się stało?Przyszedł Mateusz jakieś nowe wieści siatkarskie mi powiedzieć i niechcący w jakiś klawisz uderzyłam.Cały tekst w kosmos poszedł-ale wściekła byłamTo były odpowiedzi na Wasze posty z kilku stronA że było już dobrze po północy,to odpuściłam pisanie od nowa.Nie będę do poprzednich wpisów wracać,a przynajmniej nie będę odpisywać na te sprzed tygodnia.Muszę postarać się być w miarę na bieżąco.

To tak w skrócie,bo za godzinkę męża budzę po nocce i musimy jechać kilka rzeczy kupić do Leroya.

GRUSZKO dopiero doczytałam o Twoich urodzinach,więc wybacz,ze tak późno,ale życzę Ci wszystkiego co najlepsze-dużo uśmiechu,szczęścia i zdrowiaZapamiętam ,kiedy masz urodziny,bo "wcisnęłaś" się idealnie w środek miedzy moje urodziny,a imieniny

MANIUSIU piękne kartki robisz-a pamiętam jak zaczynałaś od decupage i papierowej wikliny.Co do Twojego motywacyjnego zdjęcia....to fakt-okropne jest.Mam też kilka takich,muszę sobie poszperać za nimi-może zadziałają jak płachta na byka?Już się popłakałam oglądając fotki z końca sezonu siatkarskiego jak zobaczyłam jaką mam twarz twarz,że o reszcie nie wspomnę
    Przykro mi z powodu Twojego byłego męża-wiele namieszał w Waszym życiu,wiele było złego.Były jednak i dobre chwile,a najpiękniejsze co zostało Ci z tego małżeństwa,to wrażliwa,utalentowana i mądra córka.

KRYSIU ja do męża nie mam pretensji,że go nie było w moje święta-to praca.Ma taką,a nie inną i nigdy nie wiadomo jak mu wypadnie zmiana.Samo życie...tylko jakoś mi smutno było szczególnie w urodziny,bo wychodził do pracy 4.25,a wrócił 18.40.Zjadł wieczorem obiad,trochę porozmawialiśmy i po prostu padł zmęczony.Kiedyś oboje chodziliśmy późno spać-teraz mój mąż od paru lat to z "kurami chodzi",bo często w łóżku już leży po 20tej,a o 21szej smacznie śpi i tak do ok.6-6.30Czytałam,że już w naszym wieku coraz mniej snu potrzeba-u mojego męża,to na odwrót działa
    W tym roku jedziemy w góry-do Krynicy Zdrój.Jak zawsze na tydzień-od 9 lipca do 16tego.Kwaterę zarezerwowałam już pod koniec lutego i dobrze,bo teraz drożej już jest.
    To tutaj-pokój cytrynowy
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Muszę uciekać-ciąg dalszy na pewno nastąpi,ale raczej już wieczorem.

Miłego dnia
    Agnieszka111 and krysiapysia like this.

Mieszka w
    Częstochowa

hej
    moje dziecko bardzo dzielnie pozałatwiało wszystkie formalności, no nie sama, bo pomogła jej przyrodnia siostra, ale i tak jestem dumna, dzisiaj ciąg dalszy. Zostawiłam jej samochód żeby jej łatwiej było z komunikacją. Teściowa porusza sie o balkoniku bo sobie kręgosłup uszkodziła jakiś czas temu, więc sama sobie nie poradzi.
    dziewczyny, jakoś nie potrafię w sobie żalu wykrzesać, wczoraj tak mnie trochę poruszyło, bo są jakieś tam miłe wspomnienia z początków znajomości, no ale to co potem niestety..., no ale to nie temat na forum
    Jolinkaa and Agnieszka111 like this.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Oj pojechałam po bandzie dzisiaj....pojechałam...

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie, parę kilometrów mam dzisiaj zaliczonych . Trochę zmotywowała mnie wasza coraz większa aktywność ruchowa a trochę pogoda.

Agnieszko, dzięki że napisałaś o Kasi, chociaż trochę mi smutno, że Kasia tu tak nic .

Kasieńko kochana, znowu poszłam do źródła czyli tym razem na twój wątek. Już wiem, czemu ci trudno i mocno przytulam . Wiesz, że w przypadku twojego młodszego nic nie jest oczywiste i ostatnie co powinnaś robić, to wbijać się w jakiekolwiek poczucie winy.

Agnieszko, podglądnęłam też u Kasi, że jest jakaś sprawa z prawem jazdy. Nic tu nie pisałaś, więc nie bardzo wiem, czy mogę pytać?

Gruszko, Agnieszko – mam dylemat dotyczący serialu House of cards. Każda z was odebrała go chyba trochę inaczej. Wobec tego doszłam do wniosku, że nie ma innego wyjścia, tylko sama muszę sobie wyrobić zdanie. Ale najpierw postanowiłam dowiedzieć się coś więcej, no i wtedy właśnie pojawił się dylemat. Wygląda na to, że serial tematycznie jest zbliżony do Żony idealnej, tyle że w bardziej brutalnej formie. No i właśnie na to niekoniecznie mam ochotę. Tak więc niech sobie czeka, aż mi się zachce . Plus tego jest taki, że mogę spokojnie napisać - każda z was ma rację w swoim odbiorze ocenie!
    Zamiast tego zaczęłam właśnie oglądać na Fox serial "Tacy jesteśmy" i nawet dosyć mi się podoba. Nadają od razu trzy odcinki, więc oglądam a w przerwach piszę.

Jolinko, nie patrz na fotki z sezonu siatkarskiego, tylko na siatkarzy . Chociaż, jeżeli pomogłoby ci się to zmotywować, tak jak Maniusi, to dlaczego nie? Biedny twój mąż, widać że zmęczony. Właściwie to dobrze, że tyle śpi, bo dzięki temu lepiej się regeneruje. Wygląda na to, że wybraliście sobie bardzo ładną zaciszną okolicę na wyjazd.

Maniusiu, każde twoje odczucie jest w porządku. A Marta jest naprawdę bardzo dzielna.
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Agnieszka111 and krysiapysia like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Witam images (1).jpg

Krysiu, to z prawem jazdy Kuby to drobiazg, nie możemy dość z Kubą do porozumienia, kiedy ma zacząć kurs, przy czym Kuba nie mając argumentów chce postawić na swoim przez co, zdawałby egzamin dopiero w październiku na co ja absolutnie się nie godzę. W końcu stanęło na moim, ale ile było krzyku???!!!! Chciałam tylko Kasi powiedzieć, że z dzieciakami tak po prostu jest- czasem nie jesteśmy w stanie pojąć o co im chodzi, robią głupoty,nie pytając o radę, które my dorośli staramy się wyprostować.
    Musze zobaczyć co to za serial Tacy jesteśmy, to będę miała dalej co oglądać
    A jak kolano po sporcie?

Maniusiu, dzielna jest Twoja córka, zuch dziewczyna

Sabinko

Kasiu

Ide dziś na imprezę z koleżankami z pracy nie piszę, że się cieszę, bo nie wiem
    krysiapysia and sabinka57 like this.

Uprawnienia umieszczania postów