Strona 1640 z 3048 PierwszyPierwszy ... 640 1140 1540 1590 1630 1638 1639 1640 1641 1642 1650 1690 1740 2140 2640 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 16,391 do 16,400 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Kasiu, wyniki u Taty lekko poprawiły się, ale nie za dużo i muszą go położyć na kilka dni do szpitala na badania. Własnie wtedy muszę do rodziców pojechać, bo nie będzie miał kto mamie pomóc ojca ubrać i w ogóle oporządzić.

Zakupy ciuchowe? Zrób to, kup takie w których będziesz wyglądała i czuła się świetnie, a zobaczysz, że figura nie jest taka zła jak myślisz

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Już teraz naprawdę znikam...lece na targ,dziś mam jeszcze zebranie studniówkowe...i trochę piwne

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

hej
    duchota znów dzisiaj
    mi się Kasiu też nic nie chce, a roboty huk, i tak sobie siedze i myślę od czego zacząć ... no i w końcu nic nie zrobione
    no ale czas powiedzieć dość i ruszyć tyłek
    Marta była w ZUSIE dostała listę dokumentów które musi dołączyć do wniosku i dziś ma znów latanie i załatwianie
    najgorzej będzie z zaświadczeniami o zarobkach, bo przecież nie wiemy czy o gdzie pracował
    pani w Zusie doradziła, aby iść do urzędu pracy i że tam podadzą, no ale sorry, czy ZUS nie wie takich rzeczy? Przeciez każdy ma konto imienne w ZUS

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    Maniusiu obawiam się, że długa droga przed twoją córką i przeprawa z ZUS-em tez pewnie nie do pozazdroszczenia, chyba niestety tak jest, że trzeba samemu udowadniać, że się pracowało, gdzie i za ile a ZUS chyba umywa od tego ręce, tak jest w przypadku ubiegania się o emeryturę, ja całe życie pracowałam w jednej szkole i ta szkoła załatwiła za mnie formalności ale znajomi latają po archiwach w poszukiwaniu dokumentów i papierów, koleżanki siostra ostatnio przyleciała w tym celu ze Szwecji i ganiała po archiwach, nie tylko w Koszalinie bo niektórych firm już nie ma i wtedy zaczyna się kołomyja...ale życzę twojej Marcie, żeby udało się załatwić rentę w miarę bezproblemowo, pewnie inaczej jest jak umiera ktoś pracujący cały czas a obawiam się, ze w przypadku twojego byłego tak nie było....

Agnieszko ja zgłaszam gotowość do wyjazdu ale chyba tylko we trzy będziemy w tym mieszkanku? Krysia, Maniusia i ja? czy się mylę?
    życze udanego spotkania studniówkowego i piwnego zarazem
    a u ciebie to chyba jakaś inspekcja będzie z Sanepidu albo innego organu sprawdzającego czy nie za dużo kurzu masz w domu i czy okna odpowiednio czyste i to podejrzewam, że jakaś inspekcja czy kontrola wyższego szczebla bo chyba zagraniczna????
    mam nadzieję, że otrzymasz odpowiednie certyfikaty i potwierdzenia, że czysto jest

Kasiu Agnieszka ma rację - dobry ciuch zakamufluje to co trzeba i będzie git
    a u ciebie znowu tak wiele do kamuflowania nie ma

Agnieszko u mnie niestety nie ma żadnej oznaki, że trzeba przerwać odchudzanie ale u ciebie kto wie???

dzisiaj trochę się usportowiłam, trochę pochodziłam, trochę pojeździłam na tym reanimowanym rowerze ale siodełko mam na pewno za niskie i J. musi mi je jakoś podnieść tylko na razie nie ma pomysłu jak bo jakiś "inny" ten rower
    ale ma jakieś przerzutki ( dla mnie to czarna magia ) i dzwonek - co dla mnie ważne, żeby przeganiać ludzi ze ścieżek rowerowych i nie tylko
    przejechałam niecałe 4 km i nogi miałam jak z waty...dobrze, ze jakiś litościwy młody człowiek sam zapytał czy pomóc mi w wstawieniu roweru do rowerowni w piwnicy J. - chyba widział, ze dogorywam
    no ale nie jeździłam ze sto lat!!!

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Ha! Ha! Sabinko...ale się uśmiałam! Ale fakt faktem wysokość siodełka jest bardzo ważna...bo gdy za nisko to nogi bolą a gdy za wysoko to strach jeździć i zsiadac.
    Ja dziewczyny wyrażam gotowość jednego noclegu np z piątku na sobotę...jeśli tylko będzie można. Bo my w niedzielę rano wracamy do domu wiec w sobotę muszę wrócić o przyzwoitej porze.
    Dlatego chcę partycypacji w kosztach.
    Ponieważ Basia się nie określiła wygląda na to że trzy z nas będą na miejscu a trzy na przychodne.
    No chyba że jeszcze ktoś spontanicznie się zdecyduje.
    Agnieszko ile to będzie na osobę kosztowało? Mnie policz tak jak będzie najlepiej. Maniusiu a ty czym chcesz dojechać ? Ile kosztuje dojazd że Śląska?

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Sabinko, Kasiu tak, w mieszkaniu będziecie we trzy, ale to chyba dobrze, bo będzie luźniej i wygodniej. Może mieszkać 5, wiec Kasiu na jedną, a nawet dwie noce tez spokojnie się zmieścisz Za całość płacimy 480 zł, więc od tego ile osób będzie partycypowało w kosztach, tyle wyjdzie na głowę . Policzymy to wszystko na miejscu. Im więcej będzie nas w tym brało udział, tym taniej. Ja swoją działkę oczywiście płacę, bo tak się z wami umawiałam

Lecę

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Kasiu przyjadę pociągiem , jak kupię bilet wcześniej to wyjdzie w jedną stronę około 54zł
    Sabinko na szczęście pracował 27 lat na Akademii, to łatwiej będzie , ostatnio miał jakieś prace dorywcze, msze jakąś koledzy z pracy zamówili więc chyba pracował? ale czy legalnie?
    zobaczymy , próbować trzeba

No pewnie Maniusiu że próbować trzeba, renta po ojcu należy się twojej córce jak psu zupa, skoro twój eks miał tyle lat pracy to może być nawet chyba niezła renta a przed dziewczyna jeszcze dobrych kilka lat nauki....

Co do naszego spotkania to ja mam kilka pociągów ale nie wiem o której tam można być i na jakiej stacji najlepiej byłoby wysiąść ale to juz chyba Gruszka mi podpowie

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie, na razie wyłącznie pomacham, bo mam pilne pisanie. Chcę tylko potwierdzić, że też się do Was wybieram

Uprawnienia umieszczania postów