Co się zbiorę do pisania to coś się dzieje
Teraz właśnie pada,wcześniej wróciłam z roweru więc korzystam przed pracą.
Już widzę,że tego lata zam ruch nie wystarczy,zeby spłaszczyć brzuchNie mogę dłużej rozmijać się z dietą
Bezglutenowo już jest od kilku dni,ale ser mnie złamał i odrobinka cukru też....Sera to były stare zapasy,więcej nie kupię.
Na pociechę zrobiłam sobie pyszne pesto.Wprawdzie najlepsze ze świeżą bagietką ale z ryżem basmati też nie daje powodu do narzekań.
Sporo się dzieje,godzin się nie trzymam,ale nad ilością powoli zaczynam panować
Nieustannie staram się ,zeby bylo jak najnormalniej.
Jak nie zmniejszę brzucha,to pozostaje mi tylko jakiś zaawansowany kurs krawiecki,zeby go lepiej zaszewkami i cięciami maskować
Na razie dopieszczam mięśnie
Agnieszko
też uwielbiam gotować,najbardziej jak nie muszę i mam jakiś materiał do przemyślenia
Nowa wiosna- nowe zadanie
Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
Docelowo 20cm do zgubienia
http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html
hej
ja już też w pracy
u nas sucho i duszno, mogło by przypadać bo masakra jak się nie daje wytrzymać
pozdrawiam
Dołączę się do przeglądy pogody w różnych regionach - u mnie bardzo duszno i gorąco ale słońca już nie ma a po południu podobno ma padać
Gruszko do jakiej Gdyni mam kupić bilet? skąd będzie najbliżej?
Agnieszko o której tam już będziesz bo rozumiem, że to ty będziesz odbierać klucze od właściciela?
nie wiem na jaką godzinę kupować bilet a chyba im szybciej to taniej? chyba, ze się mylę? rzadko jeżdżę pociągiem
Sabinko
do Głównej
Najlepsze (bez przesiadek,jadą 2 godz.) o 13.17 i 16.24.
Jest jeszcze zniżka emerycka,oprócz 30% za kupienie co najmniej 2 tygodnie wcześniej.
Ostatnio edytowane przez gruschka ; 29-06-2017 o 13:51
Nowa wiosna- nowe zadanie
Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
Docelowo 20cm do zgubienia
http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html
sabinko 30 dni przed ożna kupić taniej i ja mam taki zamiar
Dzięki dziewczynki za informacje
zniżka emerycka przysługuje raz do roku i trzeba być chyba członkiem związku emerytów czy czegoś takiego ale jest też zniżka dla osób poniżej powyżej 60 roku życia i z tej chyba skorzystam
Agnieszka111 czy Ty się usunęłas sama z akcyjnej tabelki czy zaszła jakaś pomyłka?