Witajcie, trudno mi siąść do pisania, ale jutro jedziemy do syna, potem do teściowej i znowu by się przeciągnęło, a nie chcę was tak długo zostawiać bez żadnej wiadomości.
Sabinko, bardzo spodobał mi się twój wczorajszy wpis! Był taki od środka ciebie. Dobrze, że go nie skasowałaś. Nie wiem, co mogłabym ci doradzić, ale na pewno zgadzam się z tym, że jesteś proporcjonalnie zbudowana, przez co twoje kilogramy są jakoś tak mniej widoczne. A tak w ogóle to brawo za rowerek!
Agnieszko, współczuję z powodu taty. Nawet nie próbuję sobie wyobrazić, jak trudna musi być taka opieka. W tym kontekście bardzo rozumiem twoją potrzebę dbania o wagę. Przyjemnego czasu z gośćmi. Też jestem pewna, że wyjadą bardzo zadowoleni
. Acha, a jaką decyzję podjęliście w sprawie chóru? Tak zachęcasz do Żony idealnej, że naprawdę kiedyś się zawezmę i obejrzę hurtem wszystkie serie
. Tym bardziej że, jak pisałam, bardzo podobały mi się te pierwsze trzy. Tabelka tez mi się jakoś spodobała
.
To mi przypomniało, że oglądałam niedawno film „Godziny”. Bardzo dobre oceny, świetna obsada. Fantastyczna Meryl Streep i Nicole Kidman. Przede wszystkim ta druga – zupełnie jej nie rozpoznałam wizualnie. Tematyka też ciekawa – trzy kobiety, depresja, próby samobójcze. No i nie wiem. Zaczęłam z dużym zaciekawieniem, a potem coś zaczęło mnie w tym filmie uwierać. Może za dużo oczekiwałam? Ciekawa jestem, czy oglądałyście i jak ewentualnie go odebrałyście.
Gruszko, nie martw się brzuchem. Jak zobaczysz mój, to od razu polubisz swój. Podziwiam za trzymanie się ilości jedzenia. Z tym u mnie akurat najgorzej. Czasami mam wrażenie, że to moje brzuszysko to taka dziura bez dna
. A zdolności krawieckie żadne
Kasiu, nie rób sobie wyrzutów. Jeżeli wzięłaś wolne, to znaczy że potrzebowałaś i tyle.
Maniusiu, dzielna ta twoja córeczka. Mam nadzieję, ze uda się jej pozytywnie pozałatwiać wszystkie formalności rentowe.
Jolinko, przyznaję, że Sabinka słusznie ochrzaniła cię za pisanie nocą, ale tak do końca to jej nie słuchaj. Przykra sprawa z twoimi oczami
. Też myślę, że przestawienie się na dietę śródziemnomorską wyjdzie ci na dobre. To co wkleiłaś wygląda bardzo zachęcająco. Na tej liście jest bardzo dużo smacznych produktów. Mam nadzieję, że za jakiś czas sama uznasz, że nie ma lepszego jedzenia.