Strona 1645 z 3048 PierwszyPierwszy ... 645 1145 1545 1595 1635 1643 1644 1645 1646 1647 1655 1695 1745 2145 2645 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 16,441 do 16,450 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Coś mi się za szybko kliknęło i już się wysłałoAle z mnie mózg komputerowy...
    Na kolację gotuję mlode ziemniaki do jakiejś sałatki z ogórkami małosolnymi (mam pierwsze własne) i jeszcze z czymś.
    Wtedy żadna bula mnie nie pokona

Krysiu
    mnie cudze brzuchy nie pocieszają a raczej przerażają jako moja przyszłośćI jak widzę kogoś takiego obok mnie w sklepie to mój koszyk sam błyskawicznie pustoszeje
    Tak samo mam z rowerem.Jak widzę osobę zmagającą się z brzuchem to dodatkowe okrążenie jakoś tak samo się wykręca
    Super,ze mimo napiętego grafiku coś skrobnęłaś,bo już zamierzałam się o ciebie upomnieć

Sabinko
    wegetariańskie jedzenie nie jest złe,kwestia dobrego przyprawienia.Ja lubię jednak przemycić jakieś deczko dobrej,długodojrzewającej szynki,albo boczku albo mielonego mięsa.Tak trochę umami i nic więcej mi do szczęścia nie trzeba.
    tak z resztą teraz jem,odrobina mięsa lub wędliny podkręca mi smak.

Agnieszko
    współczuję dodatkowych gości w ostatniej chwili.Ale może będzie całkiem przyjemnie

Kasiu
    widzę,że z ciebie taki typ jak z mojego syna - za duzo pracy bez odpoczynku,trochę nerwów i zaraz siada mu zdrowie i prosta droga do depresji.PO prostu trzeba odpoczywać w trosce o siebie i dobrze,że to robisz.
    krysiapysia lubi to.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Ciasto jaglano-truskawkowo-migdałowe jest przepyszne!
    na kolację już nie potrzebuje robić ani jeść nic innego
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

ciao,
    sabinko-ja od miesiaca , z roznych przyczyn, stalam sie wegetarianka-nie jem miesa pod zadna postacia, ryby-tak.
    schudlam 1,2 kg.
    jestem mniejsza niz na suwaku.
    czuje sie dobrze......robie czasami pasztety weg. jem pasty jajeczno-tunczykowo-majonezowo -jogurtowe, humus , ktory sama ugniatam...
    i mam nadzieje kontynuowac ten styl diety.

gruschko-powodzenia w walce z glutenem.....

pozdrawiam kasie, krysie, maniusie, agnieszke, jole.
    a gdzie jest tabelka?
    gruschka lubi to.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie, aleś zaszalałaś dzisiaj Sabinko z tymi porannymi kawami . Wcale nie jestem pewna, czy bym się na którąś nie załapała . Jakby ci się chciało wrzucić przepis na te gołąbki, to chętnie bym podglądnęła. Wprawdzie jestem od wczoraj napchana (synowa gotuje pysznie), ale takie coś by mi nie zaszkodziło.

Gruszko, byłaś na Opener? Przepis na ciasto z kaszą jaglaną już skopiowałam! Co jakiś czas próbuję coś z niej zrobić, ale ciągle bez przekonania, ale to ciasto naprawdę wydaje się smakowite! Wychodzi na to, że jednak te przerażające brzuchy nieźle potrafią cię zmobilizować . Muszę się w takim razie chyba chociaż trochę za siebie zabrać, bo jak się nakręcisz widokiem mojego, to będziemy cię potem szukać po całej Gdyni .

Kalahari – widzę, że naprawdę solidnie się za siebie wzięłaś. Bardzo gratuluję spadku. Na pewno widać różnicę. Z mięsem coś rzeczywiście jest na rzeczy, bo ja już od kilku miesięcy też praktycznie nie jadam.

Właśnie sobie uświadomiłam, że zostały niecałe cztery tygodnie do wyjazdu! W drodze powrotnej kupiłam bilety. Czyli pierwszy krok do was zrobiony .

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzień dobry moje skarbeczki!

Witam was dziewuszki kawka z mego panieńskiego pokoiku gdzie ma półkach stoją książki, które kupiłam przed 40 laty a na ścianie wiszą obrazki, które w tamtych latach powiesilam...

Zdecydowałam się przyjechać do rodziców bo była okazja zabrać się z kimś samochodem ...No i doszłam do wniosku że jak nie teraz to kiedy...

Czas jest taki nieublagany i coraz mniej tego wspólnie spędzonego z rodzicami pozostaje...

Moja niespodzianka udała się na 100 %...Mama gdy mnie zobaczyła to się poplakala ze szczęścia...

Zamierzam być tu kilka dni i po prostu robić to co mamie daje radość...wspólne buszowanie po sklepach...praca w ogrodzie...No i rozmowy! Kochamy je obie i nigdy nie mamy ich dość!

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
    krysiapysia lubi to.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Kasiu , ale masz fajnie

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Witajcie o 4 rano pożegnałam gości wsiadłam w auto i jestem już u rodziców. Wpadłam tylko napisać że żyję tu nie mam wi fi ale postaram sie jutro odezwać choć nie cierpię pisać z telefonu- Kasiu moja mama tez nie wiedziała że przyjadę pozdrawiam was serdecznie
    gruschka and krysiapysia like this.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

ale dziewczyny porobiłyście niespodzianki mamom

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    no proszę jakie niespodzianki swoim Mamom zrobiły nasze dziewczynki ale radość była na pewno
    Agnieszko no ty tak zupełnie z biegu pojechałaś widzę, zresztą Kasia podobnie, była okazja i wolne to do Mamy - pięknie, widać, ze bardzo kochacie te swoje Rodzicielki a różnie z tym bywa...
    Krysiu moje gołąbki to był taki żwywioł, zostało mi liści ( a robiłam z kapuisty włoskiej) to ugotowałam kaszę, dodałam podsmażoną cebulkę i tarta marchew i cukinię to to akurat miałam mnie smakowały ale J. juz nie bardzo, wolał mięsne
    Kalahari super, ze waga ci znowu spadła, już piękna jest po prostu, zazdroszczę i tobie i innym dziewczynkom którym się udaje - w przeciwieństwie do mnie a niejedzenie mięska tez piękna sprawa , rozumiem, że to własnie wegetarianizm pozwolił ci zgubić jeszcze co nieco?
    Krysiu czy ty też jak nie jesz mięska to odbija się to na wadze? tzn znaczy czy waga spada? bo odbić się na wadze może róznie czy raczej waga stoi ale np lepiej się czujesz?
    Agnieszko chyba nie odpoczniesz sobie po gościach bo o ile pamiętam pojechałaś pomóc Mamie przy Tacie a nie tylko się pogościć?
    Gruszko masz rację, jarskie jedzonko trzeba dobrze przyprawić i wtedy na pewno jest smaczniejsze i mięsożerny też wsunie za smakiem
    a sałatki z dodatkiem ziemniaków bardzo lubię, mam od wczoraj to też coś pokombinuję z nimi dzisiaj
    czy ty jesteś cała czas na diecie bezglutenowej i bez laktozy?
    placek na bazie jaglanki wygląda smacznie
    ja wczoraj zrobiłam ciasto z jabłkami w patelni Zeptera, czyli ugotowałam J nie mógł się nadziwić bo akurat jak przyjechał to robiłam pięknie urosło i super delikatne wyszło, pierwszy raz robiłam ale na pewno powtórzę i tylko 20 minut ( bez rozgrzewania piekarnika)
    gruschka and krysiapysia like this.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Maniusiu a ty co tak skrótowo dzisiaj????

Dziewczynki ja już nastrajam się na Anglię - lecę w piątek
    gruschka lubi to.

Uprawnienia umieszczania postów