Strona 1657 z 3048 PierwszyPierwszy ... 657 1157 1557 1607 1647 1655 1656 1657 1658 1659 1667 1707 1757 2157 2657 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 16,561 do 16,570 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Sabinko, mnie z kolei brakuje kontaktów typu- "jesteś w domu? to wpadam na kawkę". U nas już nie ma takich spotkań.Spotykamy się w mieście, w pracy, ale nie zapraszamy się do domów.
    Te dziewczyny kijkowe wszystkie znam. Są to same nauczycielki , zupełnie przypadkiem zresztą i jedna bibliotekarka.Bardzo je lubię, więc cieszę się że pogłębimy kontakty.
    Ja Kasi trochę zazdroszczę, ale trochę i nie Cieszę się ze świętego spokoju, (w chwilach gdy go mam), bo ostatnio gości mam prawie bez przerwy...też raczej jestem typem samotnika.

No i jeszcze...dopiero gdy nie pracuję, zorientowałam się, że te "pracowe" znajomości, to są własnie znajomości, a nie koleżeństwo, a o przyjaźni, to w ogóle mogę zapomnieć, choć jeszcze do stycznia myślałam inaczej. Na szczęście są jeszcze ludzie spoza pracy
    Jolinkaa lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Sabinko, córka zrobiła najfajniej jak mogła. U nas taki trener personalny, to wydatek 1500 zł miesięcznie, więc bardzo drogo

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Agnieszka tutaj też to jest bardzo drogie ale córka mieszka na wsi, znalazła gdzieś tu niedaleko miasteczku fajną niedroga siłownię, niezbyt "wypasiona" ale za to z fajnym trenerem, płaci za 2 razy w tygodniu a trzeci ma za friko i jest bardzo zadowolona, taki cykl trwa 8 tygodni, przeszła a właściwie kończy drugi i ma zamiar kontynuować

Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
    Jolinkaa lubi to.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie, jutro popiszę bo teraz jestem już bardzo śpiąca. Coś się podziało z laptopem - zupełnie zanikł obraz. M. przez kilka godzin szperał, z pozytywnym jak widać rezultatem. Tak więc mam nadzieję, że spokojnie odpalę go jutro. Dobrej nocy.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Witam w piątek
    pobrane (6).jpg

Kurczę, jak fajnie chodzi się z kimś Kilometry uciekają nawet nie wiadomo kiedy, gadamy o książkach , filmach, życiu dzięki czemu mija 1,5 godziny i 10 km po prostu jak z bicza strzelił. Na razie wygląda na to, że przynajmniej we trzy będziemy chodziły regularnie, ale czasem i sześć. Wróciłam do swojej diety. Mam okno jedzeniowe od 6-15, czyli odpuszczam kolację, a pieczywo i inne węgle tylko do południa.Rano rower, wieczorem kijki i będzie super

Krysiu, fajnie, że to wina komputera, bo już się martwiłam, nie widząc Cię

Sabinko, fajnie córka trafiła. Dzięki temu sylwetka jej się zrobiła super, a może pozwolić sobie na normalne jedzenie. W tym własnie tkwi sedno. Nie musi się katować, a wygląda świetnie.

Jutro idę do kina na Voltę. jak zwykle zdania są podzielone, więc muszę sprawdzić sama. A dziś pakuję wiśnie w słoiki...wydaje mi się, że dopiero wczoraj rozmawiałyśmy o przetworach, a to już minął rok...

Dobrego dnia
    Jolinkaa and kasiaogrodniczka like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Fajna ekipa

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Jestem już tradycyjnie w autobusie...
    Było nas najpierw 5 a potem siedem babeczek.
    Hitem spotkania było stwierdzenie jednej z nich na pytanie czy chce jeszcze kawałek ciasta ..." nie mogę bo ja jestem trochę na diecie!"
    Smialysmy się do rozpuku i stwierdziłyśmy że my wszystkie jesteśmy..."trochę" na diecie!

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
    Jolinkaa and Agnieszka111 like this.

Kasiu super babeczki, widać, że dobrze bawicie się ze sobą i znacie się jak łyse konie
    Agnieszko ja jak zaczynam jedzenie w domu około 9 bo
    późno wstaje to takie 9 godzinne okno kończyło by mi się o 18 i kolacji nijak nie dałoby się opuścić

Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
    Jolinkaa lubi to.

Kasiu bardzo podoba mi się określenie "trochę" na diecie
    Ale ja o sobie to chyba powinnam powiedzieć że jestem czasami ociupinkę na diecie bo "trochę" to za dużo powiedziane

Gruszko a ty gdzie się zapodzialas, że o Kalahari już nie wspomnę
    Jolinkaa lubi to.

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

ciao,
    no...skoro juz wspomnialas...
    to jestem i topie sie jak kostka masla. zaraz tu bedzie 38° min.
    czytam was, ale nie pisze bo dochodze do siebie po slynnym projekcie, ktory wykonalam za #.

odczulam to(go) na wlasnej skorze i rozumie dosyc mocno.

ale, sa w koncu wakacje i na szczescie trzeba jakos respektowac i siebie i ten wakacyjny czas.

pozostalam tylko przy fizyce kwantowej, z rana dobrze mi wchodza rozne dywagacje, teorie i medytacje na ten temat.

jestem w pewnej zamknietej grupie, gdzie ciagle zamieszczaja nowe teksty do czytania.

zamiast ciala----cwicze rozum...nawet mi z tym dobrze.

jak wiecie jestem wegetarianka (rybna). brak miesa nie sprawia mi problemow i az sie dziwie, ze wcale mnie do niego nic nie ciagnie a bylam strasznie miesozerna.

czasami robie sobie pasztet warzywny i jest rownie dobry jak ten prawdziwy. innych wynalazkow weg. nie probuje, nie chce mi sie, jem w sposob nieskomplikowany .

jak juz wam pisalam zsunelam sie troche w dol suwaka i to jest ok.

22 lipca mamy chrzsciny davida, w malym gronie, ale przynajmniej wejde w sukienke , ktora kupilam w kwietniu tak na wszelki wypadek. mala czarna z zoltymi rekawakami z szyfonu.

wlasnie mi wcielo dalsza czesc wpisu,na szczescie skopiowalam ten kawalek....
    maly davide , ma 1.5 mc, jest spokojnym dzieckiem, je spi i zaczal sie usmiechac--nawet do mnie
    czasami usypiam go w altance pod drzewem figowym...ale ogolnie to zawsze jest za goraco-tak mowi mama.

zaluje, ze nie bede z wami nad morzem, takie spotkania sa zawsze super, mozna sie w koncu zobaczyc i pobyc ze soba od rana do wieczora,,,

ja bede w pl.od 12 sierpnia do 12 wrzesnia, tesknie bardzo za w-wa, za znajomyni za towarzyskimi drinkami i za polskimi klimatami..
    dokoncze pisac potem, teraz musze wyjsc po papierosy, bo o 13 zamykaja wszystkie sklepy... otwieraja o 16.30 czyli nie wytrzymam tyle czasu bez palenia
    Ostatnio edytowane przez kalahari ; 14-07-2017 o 12:52
    Jolinkaa and kasiaogrodniczka like this.

Uprawnienia umieszczania postów