Strona 1666 z 3048 PierwszyPierwszy ... 666 1166 1566 1616 1656 1664 1665 1666 1667 1668 1676 1716 1766 2166 2666 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 16,651 do 16,660 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Agnieszko sama nie wiem, cena nie jest chyba nawet po obniżce zbyt rewelacyjne jak na pobyt zimną wodą, mie się to nie za bardzo podoba szczerze mówiąc....Przyzwyczaiłem się już do pewnych standardów.
    Zresztą ja nie byłam od początku brana pod uwagę do tego mieszkania bo nie wiedziałam czy nie pojadę do Francji, tak że sama nie wiem...
    Pomyślę jeszcze parę godzin ale jestem raczej na nie.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

No to dla trzech osób, ( biorąc mnie pod uwagę), to będzie drogo. Mieszkanie jest duże, łóżek dużo i dwie w nim osoby...

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Dziewczynki mam pół godziny do wyjścia, teraz jeszcze mogę popisać, potem już dopiero późno wieczorem. Zdecydujcie i dajcie znać. Ja bym pojechała ( ale ja mam ciepłą wodę...chyba...bo to ta sama ulica )

Sorry ja jeszcze trochę pomyślę bo dzisiaj jak zwykle po powrocie jestem taka trochę wybita z rytmu i wytrącona z równowagi Rozumiem że do wieczora trzeba dać definitywnym odpowiedź, nie pamiętam jaka miała być cena i jaka byłaby po obniżce?

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

480 za całość minus 120= 360 zł

Krysia dała znać że nie ma jak wejść teraz na forum ale jest na tak jak jej wyjaśniłam sytuację.

No dobra - to ja też jestem na tak z brudu jeszcze nikt nie umarł

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Dopiero dotarlam do domu a tu się dzieje
    Poszukalam trochę w necie i na inne lokum nie ma szans.Wszystko jest pozajmowane,najbliższe wolne miejsca w połowie sierpnia....
    Mogę się też wprowadzić na jedną nocPrzyjadę umyta,mogę kupić i przywieźć ze sobą jakąś dużą miskę plastikową i będziemy grzać wodę do mycia
    Maniuisiu
    bardzo wspólczuję przykrego zajścia.
    Mam jeszcze trochę pracy,więcej napiszę rano.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Piszę do pana, że przyjeżdżamy.

Krysiu jeszcze raz bardzo przepraszam, ale nie miałam jak odebrać
    Dopiero wróciłam i jestem padnięta , do jutra /)

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

No się podziało rzeczywiście .

Ależ mi Sabinko zafundowałaś emocji . Dobrze, że już wszystko się wyjaśniło i najważniejsze, że jedziesz .

Maniusiu, przede wszystkim bardzo przykro z powodu tego, co się stało . Mam nadzieję, że to nic bardziej poważnego. Rozumiem twoje przygnębienie . Przychodzi mi do głowy tylko tyle, że w tym nieszczęściu całe szczęście, że było to lekkie potrącenie, a nie coś więcej. I tego się proszę trzymaj. Napisz, jak będziesz wiedziała coś więcej. I dzięki, że mimo tego zmartwienia nie zostawiłaś nas bez odpowiedzi i co najważniejsze – wybierasz się z nami .

Agnieszko, to ja przepraszam że tak późno odebrałam twoją wiadomość, ale miałam wyłączony telefon. Dzięki, że znowu wzięłaś na siebie sprawę załatwiania wszystkiego z panem .

Dziewczynki - tak jak napisała Maniusia, przypomnimy sobie czasy obozowe . Sabinka potwierdziła to zgodnie, pisząc że z brudu nikt nie umarł . A mnie przypomniał się a propos tego Kałużyński, który podobno wręcz uważał, że mycie skraca życie .
    Weźcie przy tym pod uwagę propozycję Gruszki dotyczącą zakupu i przywiezienia dużej michy. W takiej sytuacji po prostu musi być dobrze .

Gruszko, dzięki za pomysł i chęć poświęcenia nawet własnych funduszy, ale myślę że jakoś poradzimy sobie z tym myciem. I fajnie, że już jesteś .

To w końcu jest mieszkanie, więc pewnie będą tam różne przydatne nam akcesoria. Nie tylko te związane z myciem, ale również te dotyczące przygotowywania sobie jedzonka. Martwić będziemy się na miejscu, a na razie kochane Zawziętaski głowa do góry i myśleć mi tu pozytywnie .

Kasiu i Gruszko, obydwie zgłosiłyście chęć przespania z nami jednej nocki. Bardzo mnie to ucieszyło i jak najbardziej jestem na tak! Żebyście się jednak nie czuły za bardzo uwiązane tą deklaracją, to umówmy się może, że już na miejscu zdecydujecie, czy będzie wam to na pewno pasować. Każda opcja będzie ok.

Malinowa Felu, przez te chwilowe zawirowania trochę mogą nam umknąć teraz twoje wpisy, ale w ogóle się nie zniechęcaj i pisz . Zaraz wrócimy do równowagi i zajmiemy się również tobą. Na razie najważniejsze, że twoje wyniki z badania lekarskiego są w porządku. Masz rację, że profilaktyka jest bardzo ważna.

Uprawnienia umieszczania postów