Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Kurcze ...ale dzionek pelen emocji. Bylam po pracy na miescie umowiona i rozladowala mi sie komorka, wiec nawet nie moglam przeczytac co i jak! Ciesze sie, ze postanowilyscie jak postanowilyscie!:mdr:
Dziewczyny ja chce na sto procent jedna noc z wami spedzic i na pewno doloze sie do kosztow noclegu, zatem mysle, ze suma sumarum ten pobyt nie wyjdzie faktycznie drogo. Wode mozemy zagrzac do mycia ale pojdziemy sie wykapac do Baltyku!!!:p
Spokojnej nocy! Agnieszko dzieki za wszelkie zalatwiania i dzwonienia...
Duza buzka!
1 załącznik(ów)
Witam :)Załącznik 39942
No, wczorajszy dzień i dla mnie był pokręcony. Nie macie mi za co dziękować, bo przecież i mnie zależy na naszym spotkaniu, więc wiedziałam, że tu trzeba działać. Na szczęście pan jest bardzo kontaktowy i życzliwy, bardzo szybko odpowiada na wiadomości, odbiera telefony itd. i mam nadzieję, że wszystko inne zrekompensuje ten brak wody:)
Na nieszczęście trafiło to na moment tuz przed przyjściem ucznia na korki, potem w biegu leciałam na zebranie studniówkowe, a potem już prawie spóźniona na zastępstwo na półkoloniach za koleżankę na Termy...i to już był zupełny hardcore :mdr:
Jak się okazuje wszystko dobrze się skończyło :)
Aga, jak czuje się ta starsza pani?
Sabinko, witaj w domu :)
Malinko, ja tzw. przegląd podwozia z cytologią, od ponad dwudziestu lat, robię każdego roku. Nie wyobrażam sobie jakiegoś zaniedbania w tym zakresie. Dobrze, że u Ciebie wszystko okazało się ok :)
Gruszko, ja nawet dzwoniłam do pensjonatu w którym mam nocleg też nie było wolnych miejsc. Trójmiasto, to popularny punkt wyjazdowy, bo najbliżej w Polsce, a w dodatku w miastach i to tak różnych w charakterze, więc ludzie się tam zjeżdżają.Ps. mam nadzieję, że w mieszkaniu będą jakieś miski :rofl::he:
Dobrego dnia :)
Dzien dobry! Dla Agnieszki i dla wszystkich pozostalych Zawzietasek...
http://mypozytywni.pl/images/uploads...f6c0c49c5f.jpg
Dziękuję Kasiu:love:, także za wczorajszą, szybką reakcję whatschappem
Witam miłe panie :D
Widzę, ze miałyście wczoraj zawirowania ostre w sprawie spotkania , super że zdecydowałyście się i jedziecie . Może następnym razem gdy coś wyjdzie i ja dołączę.
Wrócę jeszcze do tych badań czyli cytologii. Nie dla wszystkich jest to takie oczywiste. Moja ciotka nie była u ginekologa 20 lat, tak dobrze czytacie :D Kobieta starsza ode mnie o 9 lat ,mieszka w dużym mieście , ma dostęp do radia i telewizji :D
Skończyło się na szczęście "tylko" usunięciem macicy. Do dziś nie mogę tego zrozumieć. 20 lat ....bo dobrze zawsze czuła się.
Miłej środy wam życzę :D
Dzień dobry :)
Witaj Malinowa Felu, widzę na twoim suwaku ( o ile jest aktualny :mdr:), że solidnie wzięłas się do roboty i pięknie ci idzie, zgubienie 9,5 kg to piękny rezultat i to w miesiąc, pięknie, tak trzymaj a osiągniesz zamierzony cel na pewno:yes:
jaką dietę czy też sposób odżywiania stosujesz jeśli można zapytać???:p
Agnieszko dzięki wielkie za trzymanie ręki na pulsie i twój wkład w załatwianie noclegów, wielką cierpliwość trzeba do nas mieć:mdr: szczególnie do mnie :beurk:bo ja wczoraj to byłam zupełnie marudna i niezdecydowana ale proszę złożyć to na karb mojego zwykle "innego" samopoczucia po powrocie z Anglii i próbę odnalezienia się w domku:mdr:
ale juz jestem i się odnalazłam, wracam do normalności i szarej rzeczywistości:p
Maniusiu współczuję tego co przeżywasz ale mam nadzieję, że potrącona pani szybko wróci do zdrowia i równowagi psychicznej po takim przeżyciu, czego i tobie życzę:heart:
świetną masz córkę, doskonale przygotowałaś ją do życia, super radzi sobie w różnych sytuacjach życiowych, również tych trudnych a poza tym jaka zdolna:great:
Kasiu stanowczo protestuję przeciwko kąpieli w Bałtyku !!! już wolę być niedomyta:mdr: popsikam się dezodorantem i perfumami tu i tam i będzie ok:beurk::p
Kalahari gratuluję wnusia i diety:mdr:
pięknie ci idzie, teraz to chyba tylko ja się bujam i bujam...
Agnieszka pięknie, ty też, Maniusia po Dąbrowskiej trwa przy zdrowym odżywianiu, Krysia też schudła fajnie na Dąbrowskiej, Kasia robi co może ( nawet grypę żołądkowa czy tez zatrucie sobie załatwiła:p) i trzyma wagę, Gruszko pomalutu po cichutku bez glutenu i laktozy też gubi wagę a ja co???
a ja się bujam i bujam, u córki utrzymałam wagę, no może z pół kg mi ubyło no ale grzeczna nie byłam:cry:
Dziewczyny czy któraś mogłaby wysłać mi na priva jakieś namiary na miejsce gdzie mamy mieszkać? jak było ustalane to jeszcze nie wiedziałam czy będę a teraz chciałabym rzucić okiem:mdr:
proszę o prywatną wiadomość bo czasem czyta nas gromada ludzi :beurk:
Tak na minutkę z pracy.
Zimna woda w kranie jest cieplejsza od tej w Bałtyku:wink2:
hej
pani miała wczoraj zabieg, ponieważ miała wylew wewnętrzny, czuje się dobrze tylko ją boli co jest zrozumiałe, gdyby to była młoda osoba skończyło by się na siniakach, niestety pani ma 91 lat.
zapisałam się na piątek do psychiatry bo sobie nie poradzę sama z tym wszystkim, codziennie jestem u tej pani w szpitalu, bo nie ma rodziny, chociaż chwile nią posiedzę. Pani jest cudowną kobietą, na nic nie narzeka, nie skarży się. Dziś nawet się do mnie zwróciła kochana, co w tej sytuacji jest bardzo dziwne, przez to czuję się gorzej, zamiast lepiej.
Pozdrawiam i dziękuję
Maniusiu nawet sobie nie mogę wyobrazić jak trudne to jest dla ciebie, sadzę, ze wizyta u psychiatry może ci trochę pomóc w tym wszystkim, przytulam cię mocno:heart: