Dzień dobry :)
chyba mnie nikt nie czyta:mdr:
prosiłam wczoraj o link na priva bo chciałam zobaczyć gdzie będziemy mieszkać i cisza:beurk:
Wersja do druku
Dzień dobry :)
chyba mnie nikt nie czyta:mdr:
prosiłam wczoraj o link na priva bo chciałam zobaczyć gdzie będziemy mieszkać i cisza:beurk:
Sabinko, myslałam, że ktoś Ci juz wyslał :D koresponduję teraz z Agą, ale juz Ci wysyłam, choć chyba jest w tym pierwszym meilu z przedwczoraj . Zaraz sprawdzę i Ci wyślę
wysłalam :)
Dzięki Maniusiu i Agnieszko :mdr:
http://ohme.pl/lifestyle/tyjesz-domu...kowe-dowody--- to już wiem, dlaczego codziennie latam ze ścierą :mdr::rofl::he:
o kurcze! wszystko jasne
No i w końcu wiadomo dlaczego jestem gruba :mdr::beurk:
chyba trzeba wziąc się za sprzątanie:mdr:
Kasiu mam nadzieję, że w końcu nadejdzie ten dzień kiedy będziesz mogła powiedzieć - super, to jest to !!! i dostaniesz ciekawą i satysfakcjonującą cię ofertę pracy bo jak nie ty na nią zasługujesz to kto ???:heart:
jakoś mi umknęło od kiedy masz urlop??
Jolinko dzięki za obszerny i malowniczy opis miejsc gdzie byliście i kwatery godnej polecenia, zdjęcia mam nadzieję obejrzeć pózniej jak zrobisz przegląd i wsród setek wybierzesz te najfajniejsze:)
do pontonu na nic w świecie bym nie weszła, nawet, zeby zrobic komuś przyjemność tak jak ty swojemu mężowi:)
panicznie boję sie wody, szczególnie zimnej, do Bałtyku w celeu uumyhcia sie też nie wejde!!!
ale ciekawostka - jak byłam piękna i młoda i miałam chłopaka który świetnie pływał i był ratownikiem w Mielnie to z nim wsiadałam i do kajaka na jeziorze i do łódki takiej ratowniczej na morzu i nic mi nie było straszne :beurk: ech młodość:mdr:
ale byłam wtedy 40 lat młodsza (!!!!) i 35 kg lżejsza :cry:
Witajcie dziewuszki!
Jeszcze rano plakalam, ze czekam i czekam ... no i sie doczekalam! Jutro o 11 tej ide na pierwsza rozmowe kwalifikacyjna. Trzymajcie prosze kciuki!:money:
Sabinko mialam miec urlop od soboty, ale przez te nieoczekiwana wiadomosc, ze mam rozmowe, wzielam urlop juz od jutra.
Ruszamy do Polski w sobote rano, bo popoludniu...jestesmy umowieni w sprawie pieska!
Mam nadzieje, ze wszystko pojdzie zgodnie z planem... i sobotnim wieczorem bede juz tulic sie do cieplego futrzaczka!:love:
W oczekiwaniu na nowego użytkownika ... ;)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5b59cad115.jpg