69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
images (8).jpg Witajcie piątkowo
Kasiu będę na pewno trzymała za Ciebie kciuki mam nadzieję, że ta rozmowa przyniesie oczekiwany przez Ciebie skutek . Trzymaj się tam Fajne akcesoria dla nowego domownika
Sabinko, ja umiem pływać i kocham wodę, ale taka jazda pontonem, to coś zupełnie innego i ekstremalnego i w życiu nikt by mnie na coś takiego ( podobnie jak na lot balonem, skok ze spadochronem czy na bungie) nie namówił .
Maniusiu, przekazałam wszystko co mi napisałaś, jak będzie miał czas, to odpowie w czasie urlopu, a jeśli nie to zaraz na początku przyszłego tygodnia. Trzymaj się
-
Dzien dobry! Agniueszko calusy za kawe...i za wszystko!
Maniusiu ja rowniez tule cie do serducha. Fajnie, ze Agnieszka ma mozliwosc ci pomoc...
Bedzie dobrze kochanie... zamykanie sie w sobie nic nie da. Emocje trzeba wyrzucac. Nie pozwalac tym negatywnym sie rozpanoszyc.
Ide myc zaraz glowe, wlosy po ostatnim strzyzeniu nie ukladaja mi sie zupelnie, wygladam moim zdaniem jak wyondulowana fruzia...
No ale co robic...jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma...
Dzis tez przyjezdza moja corcia. Wczoraj pisala ostatni egzamin, ciesze sie, ze jedzie z nami i troche odpocznie biedulka. Mysle, ze przyjada z jej tata po mnie w sobote...to ja poznacie.
Odezwe sie jeszcze pozniej! Pa!
-
Fajnie, że Polacy nareszcie się czynnie buntują przeciwko beznadziejnym ustawom...że też ja mieszkam w takiej pipidówce...bo tez poszłabym poprotestować
-
Dzień dobry
Kasiu zaraz zabieram się za trzymanie kciuków
-
Kasiu trzymam kciuki
Agnieszko dziękuję
mój Sucharek postanowił ode mnie odejść, poprosiłam, aby to przemyślał
jak nie urok to....
znikam na jakiś czas
-
Maniusiu no po prostu świat ci się wali, nie wiem, co powiedzieć ale jak to tak? nagle? i to jeszcze jak jesteś w takiej sytuacji psychicznej po tym co się stało???
nie znikaj kochana, wiesz, że wszystkie jesteśmy z tobą, nie możesz zamknąć się w swojej skorupie i samej szamotać się z tym wszystkim, posłuchaj nas, dziewczyny potrafią udzielać bardzo trafnych rad i wspierać na duchu, znamy się już tyle czasu i wszystkie chcemy twojego dobra, wiem, że nieraz już dzięki forum i wsparciu dziewczyn wielu z nas było lepiej, nie znikaj, nie daj się załamać zupełnie
-
Jezus Maria Maniusiu! To na pewno w emocji niepotrzebnie powiedziane słowa... przeczekajcie oboje kryzys. Nie podejmuj żadnych decyzji . Jestem z tobą myślami...mimo że ja sama w emocjach!
Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
-
czekam co będzie następne....
a powód stary jak świat, nowa przyjaciółka
-
Aga za tydzień w piątek, jak będziesz chciała, pogadamy o wszystkim. Wiesz, że nasza perspektywa jest inna niż Twoja i Twoich znajomych, a w związku z tym bardziej racjonalna. No i mamy Krysię, która naprawdę potrafi pomóc. Jeśli to on postanowił odejść, powinnaś odpowiedzieć sobie na pytanie , czy chcesz go zatrzymać ... Kurde zawsze jestem zła, gdy tyle zwala sie na jednego człowieka naraz ... przytulam Cię z całego serca
-
No własnie Maniusiu - bilety kupione? kupione ! to nie ma to tamto - przyjeżdżasz i tyle
a tak na serio zrobisz co uznasz za najlepsze w tej sytuacji, co będzie twoim zdaniem dla ciebie najlepsze, nic na siłę ale pamiętaj, że nas masz...a szczególnie Krysia może być pomocna.
Uprawnienia umieszczania postów