Strona 1671 z 3048 PierwszyPierwszy ... 671 1171 1571 1621 1661 1669 1670 1671 1672 1673 1681 1721 1771 2171 2671 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 16,701 do 16,710 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Cytat Zamieszczone przez maniusia72 Zobacz posta
    czekam co będzie następne....
    a powód stary jak świat, nowa przyjaciółka
    Ja myślę,ze już nic następnego nie będzie.Krysia napisała,ze ten wypadek był potrzebny babci,ja sobie pomyślałam do czego on byl potrzebny tobie....
    I dziś myślę, że to była podświadoma próba powstrzymania nieuchronnego.
    Jesteś świetną babeczką i nie świecisz światłem odbitym od faceta tylko sama jesteś światłem.Tylko to zobacz
    Wszystko co napisała Agnieszka i Sabinka to święta prawda.Myślę,ze nic lepszego niż Gdynia nie mogło ci się teraz trafić
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Kasiu jak wrażenia po rozmowie kwalifikacyjnej???
    a swoja drogą ciekawa jestem jak wygląda "wyondulowana fruzia" ????

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

No właśnie, Kasiu, jak tam?

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Jestem dziewczynki...jestem!

Sabinko-jak wyglada wyondulowana fruzia zobaczysz za tydzien!

No i po wszystkim! Czy sie udalo...czy jestem zadowolona? Mam raczej mieszane odczucia. Bo firma jest bardzo mala i w zasadzie bylabym tam tzw "pania od wszystkiego", ja natomiast wolalabym byc w duzej firmie z konkretnym zakresem obowiazkow. No ale postanowilam sobie, ze bede brala wszystko co tylko los mi zaoferuje w darze, a potem bede ewentualnie zmieniac.
    Tak czy owak bylam pierwszy kandydatka, wszyscy inni sa zaproszeni w przyszlym tygodniu i jesli tylko ktos bedzie wsrod nich bardziej doswiadczony w takich dzialaniach administracyjnych to mnie raczej nie wezma. Odpowiedz ma byc dopiero za dwa-trzy tygodnie.
    Jolinkaa lubi to.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Maniusiu, pozwól sobie na wyjazd i rozmowy z nami. Za dużo ci się tego nałożyło . Zrobisz, jak uznasz za właściwe, ale naprawdę myślę, że schowanie się do skorupki teraz, kiedy się spotykamy? – byłoby naprawdę szkoda . Nie wiem, czy coś się urodzi z naszych rozmów, ale przynajmniej jest szansa. Z całą serdecznością czekamy na twoją decyzję .
    Jolinkaa lubi to.

Dziewczynki kochane przeczytałam to wszystko, co napisałyście i z nerwów jak nic wszamałam dwie ogromne czekolady . Agnieszko, Sabinko dziękuję że wierzycie we mnie. Bardzo i całą sobą będę w naszych rozmowach, ale nie czuję się ani trochę mądrzejsza od którejkolwiek z was. Bardzo wierzę, że tylko nasza wspólna mądrość, mądrość kobiet po różnych przeżyciach i doświadczeniach życiowych może zaowocować czymś inspirującym i dobrym.

Agnieszko, specjalnie dla ciebie za twoje dobre serducho
    Również bym poszła .

Gruszko, bliskie mi jest to, co napisałaś. Też zauważyłam, że kiedy coś się dzieje, to równocześnie pojawia się pytanie, czemu to miało służyć. Problem tylko w tym, żeby jeszcze znaleźć właściwą odpowiedź .

Jolinko, masz piękną umiejętność opisu . Czyta się ciebie obrazami. Od razu nabrałam ochoty, by poznać tak przemiłych gospodarzy i przyjrzeć się temu wszystkiemu, co serwują dla swoich gości (Kasiu zdecydowanie też pasowałabyś na taką właśnie gospodynię ). Dziewczyny nie chciały wejść do tego pontonu, a mnie aż skręcało, żeby od razu do niego wskoczyć . Też jestem ciekawa zdjęć, więc jak już zrobisz pełny ich przegląd, to mam nadzieję, że trochę przemycisz tu dla nas?

Sabinko, jeżeli wsiadałaś do kajaka z tym swoim byłym chłopakiem, to znaczy, że to niekoniecznie woda jest problemem . Do czekolad dodałam jeszcze lody – to już w ramach solidarności

Kasiu, wbrew pozorom „pani do wszystkiego” może być ciekawsza od „pani od jednego”. Większa różnorodność to mniej nudy i rutyny. Szkoda, że jeszcze nic nie wiadomo, ale bądźmy dobrej myśli.
    Jolinkaa lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Maniusiu cały czas o tobie myślę. Szkoda ,że twoja Marta na wyjeździe...miałabyś w domu oparcie w córce. Kiedy ona wraca?
    Co do wyjazdu myślę podobnie jak dziewczyny..nie rezygnuj z niego. Nie pozwól teraz by on myślał że zapedzil cie do kąta...
    Bardzo mi się podobało co napisala Gruszka. Jesteś silna kobietą...świecisz własnym światłem a nie odbitym od niego...

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
    Jolinkaa lubi to.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

dziękuję dziewczyny za ciepłe słowa
    z Martą się rozminę jeśli pojadę, nic jej nie mówię bo po co psuć jej wakacje, nic to nie zmieni
    dziś jest w Salzburgu, jest zachwycona, bo to miasto wpisane na listę unesco
    i są tu jednorożce
    20271780_1909866685946431_2029140018_n.jpg

pani psychiatra trochę mi rozjaśniła temat i dała skierowanie do psychologa, no i leki, zobaczymy czy pomogą
    potem pojechałam do koleżanki i tu chyba pomoc była lepsza
    Jolinkaa and Agnieszka111 like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Od śmierci mojego brata już nigdy nie zadaję sobie pytania czemu cos ma służyć .Moja mama mało nie oszalała właśnie o to w kółko pytając .

Oglądacie tvn?
    Maniusiu, dobrze że nic nie mówiłaś Marcie. Widać, że dobrze jej tam, gdzie jest teraz. Szkoda to zaburzać.
    Jolinka nie zdążyła jeszcze napisać, ale wkleiła już bardzo fajne zdjęcia na naszej grupie na fb.
    Jolinkaa lubi to.

Uprawnienia umieszczania postów