69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Nie, no bez kawy ani rusz Dzień dobry w niedzielę
pobrane (6).jpg
-
Dzień dobry Agnieszko Dzięki za kawkę a Kasiu dzięki za zdjęcie śliczności Czy już wiadomo jak będzie miała na imię ta śliczność?
Maniusiu bardzo się cieszę że będziesz z nami
-
Kasiu też uważam że masz fajną tę nową fryzurkę
U mnie dzisiaj pada...
-
Panienka ma na imię Karo. Pewnie się domyślacie skąd to imię...
Na naszym spotkaniu będę od 15 w piątek do soboty po południu i planuje, że rodzinka po mnie przyjedzie. Wtedy to ich wszystkich poznacie.
Maniusiu nie masz pojęcia jak się ucieszyłam gdy przeczytałam, że jednak przyjedziesz. Cieszę się na was wszystkie zresztą i najchętniej bym widziała nasza całe Zawzietaskowe towarzystwo. Smutno mi więc trochę że Jolinki i Madzi nie będzie...
Chętnie też bym poznała Malinke i fajnie by było gdyby i ona pozwoliła się bliżej nam poznać.
W Gdyni jest ciepło ale pochmurnie i ponoć taka pogoda ma być przez cały tydzień. Zatem nie ma co nastawić się na upały.
W przeciwieństwie do niektórych jednak, ja jak pewnie pamiętacie z Dąbek , kocham morskie kąpiele i nie wyobrażam sobie wyjechać stad i się nie wykąpać w Bałtyku.
Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
-
Imię bardzo akuratne i łatwe dla psiaka Mnie również podoba się Twoja nowa fryzurka a w ogóle Fruzia, wygląda tak :20130130145842Fruzia.jpg- też ładnie
Psinka jest przesłodka
-
Ja tez kochane bardzo się cieszę, po serii rozmów doszłam do wniosku, że jednak za bardzo się wszystkim przejmuję. Fakt, nie jest lekko, ae zamartwianie się wiele nie zmieni, trzeba żyć dalej.
3 dni oderwania od codzienności mi się przyda.
Szkoda że pozostałe dziewczyny nie mogą przyjechać ... ale rozumiem i Jolę i Madzię. A Malinka już sie zgłosiła na kolejne spotkanie więc będzie okazja poznać ją osobiście
-
Kasiu, przez twoją Karusię cukier z pewnością mi podskoczył Jest przesłodka . Śliczne maleństwo.
Gdy będziecie planowały następne spotkanie , to chętnie przyjechałabym.
Krysiu, nie próbowałam. Unikam już wszelkich monotematycznych diet ,a wszelkie głodówkowe omijam szerokim łukiem. Raz, ze mój diabetolog chyba zabiłby mnie za to, dwa mój organizm nie zgodzi się Dlatego lecę sobie na normalnym, zdrowym odżywianiu. Najważniejsze , ze cukier ustabilizował się ostatnio i zaczęłam leczyć się u endokrynologa.
Czy wy już dziś macie to spotkanie?
Bandzioch musi odejść- 10 sierpnia -94,5
-
Witam w poniedziałek images (6).jpg
Malinowa Felu, ,my się spotykamy w piątek w tym tygodniu Już dziś zapraszamy Cię na nasze następne spotkanie A jak jesteś w pobliżu to i teraz choćby na kawę lub rybkę w Gdyni
Trochę spadło mi w tym tygodniu, ale na razie nie zmieniam suwaczka żeby się utrwaliło. Miłego dnia wszystkim życzę
-
Dzien dobry poniedzialkowo!
Dzieki za kawke Agnieszko. Ciesze sie, ze i ty mimo roznych zawirowan bedziesz z nami na spotkaniu. Dzis musze zalatwic weterynarza z nasza psinka, ale skontaktuje sie z toba i z Gruszka wieczorem- jak chcemy sie umowic na piatek. Moze i dobrze byloby tez pomyslec orientacyjnie co chcemy robic w sobote- ja bede z wami gdzies tak do 17 tej. Moj malz zaoferowal sie, ze moze nas gdzies podrzucic samochodem w sobote np na molo w Orlowie-gdzie jest piekna kafejka. No ale to jeszcze obgadamy-prawda?
Dziewczyny ja bede miala kawe rozpuszczalna, wiec jesli ktos tez pije to niech nie przywozi, bo ja mam duze opakowanie ze soba.
A tak w ogole to bedziemy sie umowiac co kazda przywozi czy pelen spontan?
-
Uprawnienia umieszczania postów