Sklepów jest całkiem sporo niedaleko także Lidl.Z zaopatrzeniem nie ma żadnego problemu.Rybki smażone to Skwer Kościuszki do wyboru do koloru
Coś powitalnego z przyjemnością zrobię, oczekuję propozycji![]()
Sklepów jest całkiem sporo niedaleko także Lidl.Z zaopatrzeniem nie ma żadnego problemu.Rybki smażone to Skwer Kościuszki do wyboru do koloru
Coś powitalnego z przyjemnością zrobię, oczekuję propozycji![]()
Nowa wiosna- nowe zadanie
Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
Docelowo 20cm do zgubienia
http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html
już doczytałam o której będzie Maniusia to poczekam na nią i razem będziemy się martwić jak dojechać ( Gruszko dzięki za wiadomości na priva, chętnie skorzystam z twojej propozycji )
może i Krysia będzie około tej godziny???
jak jechałyśmy do Dąbek to spotkanie było u mnie w domu, trzy dziewczyny zostały odebrane z dworca przez Reginkę, szybki obiadek u mnie i hajda
u Agnieszki to ona odbierała nas z dworca a potem ugościła po pańsku
ach...będzie co wspominać, szkoda, ze skład już niezupełnie taki, co roku ktoś ubywa a w tym roku przybyła nam Gruszeczka i to ona mam nadzieję, pokaże nam co ciekawego jest w jej rejonach![]()
Krysia to dopiero po 19.00...
spojrzałam na google maps , droga od dworca to ok. 5 km, damy radę na pewno cos tam jeździ albo taxi się weźmie
Dziękuję dziewczynki za wsparcie ❤️ojciec jest już w szpitalu w środę ma mieć wszystkie badania, ale nie chce pić tego płynu do kolonoskopii ☹️wiec nie wiem jak to będzie . Gastroskopii jak podejrzewam też nie bedzie chciał sobie dać zrobić ... No nic zobaczymy . Sabinko i w Gdyni chętnie bym Was odebrałaale muszę najpierw odebrać klucze
ale rzeczywiście będziecie w podobnym czasie z Maniusią to możecie wziąć taryfę
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 24-07-2017 o 12:20
Wczoraj wybraliśmy się na demenstrację i coś się zadziało
ale to chyba niestety nie zwycięstwo
Maniusiu wysyłam ci na priva to co mi przysłała Gruszka na temat transportu z dworca, poczekam na ciebie i jakoś razem dojedziemy autobusem albo weźmiemy taryfę
wrzucam ci też mój numer telefonu i Gruszcze też go podeślę
Agnieszko no uparty bardzo ten twój Tato ale miejmy nadzieję, że zmięknie i da sobie zrobić te badania![]()
Może być i taksówka.Ważne zeby z Morskiej .Od jutra zaczyna się przebudowa węzła przy dworcu i chyba jednak trajtkiem będzie najszybciej,bo jest obowiązek przepuszczania.A przyjeżdżacie w piątek w godzinach szczytu i udajemy się w kierunku najpopularniejszych kąpielisk.![]()
Witajcie
Właśnie popatrzyłam na pogodę. Wygląda na to, że nie będzie nas za bardzo rozpieszczać. Gruszeczko, dzięki że napisałaś
- faktycznie będę dopiero po 19.oo. Tak więc dziewczynki kochane, dużo zdążycie do tego czasu zadziałać same. Też jestem zdania, że co potrzeba, to kupimy na miejscu.
Sabinko, podrzuć mi też na priv, to co podesłała ci Gruszka na temat transportu z dworca.
Agnieszko, już trzymam kciuki, żeby udało ci się na spokojnie być z nami !!!
Maniusiu, masz w sobie nie tylko dużo dobroci, ale też dużo mądrości. I fajnie, że już miałaś się komu wygadać (Jolu). Tak swoja drogą trzeba by się faktycznie powymieniać tymi telefonami.
Kasiu – Karo, pewnie, że pamiętam skąd to imię. Cos podejrzewam, że suni siedzi ci teraz cały czas na kolankach
. Nie przyzwyczajaj się do niej jeszcze za bardzo, bo potem trudno będzie ci się od niej oderwać na spotkanie z nami
.
Jolu, ja się zachwyciłam zdjęciami od razu, ale nie zaszkodzi, jak potwierdzę to jeszcze raz. Jeżeli chodzi o twoją mniejszą obecnie sprawność, to niekoniecznie jest to związane z SKS. To bardziej twój organizm musi się przyzwyczaić do trochę większej wagi. Ale nie martw się. Mam nadzieję, że nie zostało ci już dużo brania sterydów. A jak zakończysz, to zobaczysz, jak ci szybko zejdzie wagowo i będziesz śmigać ze wszystkim
.
Malinowa Felu, a ty w ogóle to gdzie mieszkasz? Poczytaj książki Dąbrowskiej. To nie chodzi o dietę, tylko o styl życia, który skutkuje właśnie w przypadku takich dolegliwości, jakie ty masz.
Gruszeczko, a co powitalnego masz na myśli?No i co to jest ten trajtek
![]()
Sabinko, dziękuję, potrułam ci troche dziś, widzisz ryzyko dać mi nr telefonu![]()