Strona 1680 z 3048 PierwszyPierwszy ... 680 1180 1580 1630 1670 1678 1679 1680 1681 1682 1690 1730 1780 2180 2680 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 16,791 do 16,800 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Krysiu zalanie było u mnie kilka lat temu zaraz po remoncie, tylko wtedy było w kuchni, woda lała się aż po tapetach...
    głupio przyznać ale trochę mi raźniej gdy wiem, że nie tylko ja mam taki "rzut jedzeniowy"
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

I ja mam ostatnio wenę na jedzenie ... nie jesteście odosobnione
    Z tatą jest tak : gastroskopia wyszła dobrze, natomiast nie dało sie zrobić kolonoskopii, bo jelito nie było puste. Przeczyszczają go dalej i badanie ma być w piątek.
    Malinowa Felu, już od 30 prawie lat mieszkam pod Łodzią, ale moja rodzina i przyjaciele zostali na Warmii i jeżdżę tam tak często jak mogę
    krysiapysia and sabinka57 like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dobranoc dziewczynki!

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Awatar bbaaja
    bbaaja jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    bydgoszcz

Caly czas myslalam ze mi sie uda...dojechac ale nie, nie uda :-( :-( :-( praca mnie zwyciezyla, musze temat skonczyc i wyslac. Mam tylko nadzieje ze co sie odwlecze to nie uciecze. Pozdrawiam Was serdecznie :-) :-)

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Aga, trzymam kciuki

pobrane (5).jpg

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzień dobry dziewczynki!

Dzięki za kawkę Agnieszko...właśnie miałam iść zrobić ale byłam z psinka na siusiu...najpierw dla szpasu próbowaliśmy cywilizacji w łazience...

Ale potem poszłysmy na dwór... a tam mokro!!! Wczoraj cały dzień bez przerwy lało!!! No okrutnie!
    Wykorzystaliśmy jednak te brzydka pogodę i zwiedziliśmy Museum Emigracji. Wspaniałe! Robi faktycznie wrażenie.

Basiu szkoda bardzo, że jednak nie dasz rady dojechać. Bardzo na to liczyłam.
    Aga trzymam kciuki żeby wszystko dobrze poszło na policji. Całusy!

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Basiu szkoda bardzo, że jednak nie dasz rady dojechać. Bardzo na to liczyłam.
    - ja uniknęłam rozczarowania, bo nie wiedziałam, że Basia rozważa taką możliwość , ale również żałuję

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    najpierw dla szpasu próbowaliśmy cywilizacji w łazience...
    Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-075.gif
    sabinka57 and bbaaja like this.

Awatar malinowa_fela
    malinowa_fela jest nieaktywny Znany na forum

Witam was gorąco w czwartek Kto pracuje, to jutro już łykendzik

Kawka na forum , czyli to co lubię, tylko dziś trochę później bo rano odwoziłam koleżankę po zabiegu ze szpitala do domu. A potem małe zakupy z dużymi cenami
    Dziś jestem trochę jakby przygaszona. Śniła mi się moja zmarła przyjaciółka. Tydzień temu minęło dwa lata od jej śmierci. Najlepsza przyjaciółka, jak siostra prawie. I śniło mi się, że jestem jak zwykle u niej na kawie i męczyło mnie dlaczego tak dawno nie widziałyśmy się, bo przecież zawsze często spotykałyśmy się. Taki sen ale po obudzeniu smutna prawda, że już nie ma jej . Chyba muszę pojechać na cmentarz .

Agnieszko, nie zrozumiałam, myślałam że nadal tu mieszkasz Swoją drogą, od prawie 30 lat tu mieszkam ale jestem dziewczyną z Podlasia czyli Białegostoku.

Sabinko, to miałaś przeprawę z łazienką niemała. Nie mam sąsiadów ale dziś w nocy ci dalsi urządzali imprezkę nocną, muzyka niosła się ,że hej i w sumie fajne było posłuchać różnych takich BonyM albo Zenka Martyniuka

Maniusiu, a byłaś już na tej komendzie ?

Krysiu, jestem na zwykłej diecie cukrzycowej, jem po prostu to co można przy moich chorobie. Staram się jadać zgodnie z porami roku , nie przekraczać w żadną stronę 1600-1700 kcal i dużo ruszać się. Z tym, że z tym ostatnim mam problem jakoś.

Kasiu, omal nie parsknęłam kawą na klawiaturę ze śmiechu , gdy zobaczyłam to zdjęcie Cudne.

Bandzioch musi odejść- 10 sierpnia -94,5

Cześć dziewczynki jakoś nie dowierzam że jutro już zobaczymy się na żywo, szkoda tylko że nie wszystkim uda się dojechać
    Kasiu no zdjęcie rodzaju, ciekawe czy uda ci się swoją Karo przyuczyć do takich zachowań....
    U mnie też wczoraj bez przerwy okrutnie lało, dzisiaj za to całkiem przyjemnie i ocieplilo się

Malinowa Felu przyjaciele żyją w naszych sercach długo... nawet po ich śmierci wydaje nam się czasem, że są gdzieś obok, że wystarczy zadzwonić i można pogadać, nie zapomina się o nich tak szybko...
    Co do diety to takie "zwykłe" diety, w twoim przypadku cukrzycowa są chyba najlepsze, jesz to co powinnaś chorując na cukrzycę i pilnujesz tylko kalorii, pomalutku osiągniesz to co sobie zamierzyłaś, trzymam za ciebie kciuki
    A u mnie w tej dziedzinie "hulaj dusza piekła nie ma"

Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka

Jeszcze dodam że polatałam trochę i mam dzisiaj na liczniku prawie 5 km

Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
    gruschka and Agnieszka111 like this.

Uprawnienia umieszczania postów