Ja już po kawce :) ale Waszej też siorbnę. Do zobaczenia za 2 godziny na dworcu :D
Ps. Najpyszniejsze była Gruszkowa tarta :)
Wersja do druku
Ja już po kawce :) ale Waszej też siorbnę. Do zobaczenia za 2 godziny na dworcu :D
Ps. Najpyszniejsze była Gruszkowa tarta :)
Aga a ta tarta to byla z gruszkami?;-)
Nie Basiu ... Gruszkowa tarta była z malinami :D
Dzień dobry dziewczynki! Ja już po drugiej stronie Odry. Malutka jak narazie śpi pięknie. Połowę drogi mamy za sobą.
Mnie tam najbardziej smakowały Gruszkowe tartinki z rybka i kurkami. ;)
Tak nasza Karusia dziś rano sama brała sobie kanapki podróżne na śniadanie
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e00f44b3a3.jpg
Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
Z malinami...mniam mniam :-) :-) :-)
Ja już w domku z godzinnym opóźnieniem:(
Moja podróż miała trwać dwie godziny a trwała 3 - duszno, gorąco i meczaco
było w tym pociągu. Bardzo dziękuję dziewczynom za spotkanie. Było super ale niekoniecznie dietetycznie :)
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
Ja też już w domu :) Nam z Maniusią podróż prawie pięciogodzinna podróż minęła jak z bicza trzasł ( tzn. mnie, bo Maniusia jeszcze jedzie :D) Co ja mam powiedzieć...było po prostu super...myślę, że znalazłyśmy się jak w korcu maku:D
Dzięki dziewczynki i już od jutra szukam czegoś fajnego na kolejne spotkanie latem :D
Dobry wieczor!
Ja tez juz w domku i nawet co nieco zdazylam juz rozpakowac. Jechalismy okolo 11 godzin, psinka zniosla to bardzo dzielnie.
Tu na miejscu nie ma kompana do zabawy, czyli drugiego pieska-tak jak bylo to u tesciowej, i mamy mocne podstawy do obawy, ze bedzie nam bardzo gryzla. I to wszystko co sie da! Oj nie bedzie z ta panienka latwo... Nie bedzie... I zanim sie toto odchowa...:beurk:
Nasze spotkanie bylo faktycznie bardzo udane. Spedzilam z dziewczynami fantastyczne 24 godziny...
Jutro jak sie troche ogarne to wrzuce dla Zawzietasek, ktore z nami w Gdyni nie byly- jeszcze pare fotek ...
Widać po waszych wpisach i zdjęciach , że spotkanie udało się :D Super, a kiedy planujecie następne ? :mdr:
Następne za rok... już się nie mogę doczekać