Strona 1686 z 3048 PierwszyPierwszy ... 686 1186 1586 1636 1676 1684 1685 1686 1687 1688 1696 1736 1786 2186 2686 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 16,851 do 16,860 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Czytam sobie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie, dopiero co przyjechałam. Muszę się nieco ogarnąć, a jestem zmęczona. Na razie więc tylko się melduję, a pisać będę jutro.

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Dziewczyny kochane -bardzo się cieszę,że spotkanie Wam się udało
    A jeszcze bardziej mi żal,że nie mogłam być z Wami
    Może kiedyś....życie wszak lubi sprawiać niespodzianki i może kiedyś zrobi mi miłą niespodziankę.W końcu ile kopniaków można od niego dostawać?

Dużo o Was myślałam i jeśli kogoś piekły z tego powodu uszy ,to przepraszam

Ale macie fajne skarpetki-chętnie bym co niektóre przygarnęłaZgaduj-zgadula,które wpadły mi w oko?
    A zakładka rewelacja-dużo czytam,zdarza się,że i dwie książki na raz,to i zakładki lubię mieć.No,ale takiej "zawziętej" w sklepie nie znajdę.

U mnie ok,tylko upał dzisiaj dał popalić,a następne dni mają być jeszcze gorsze-we wtorek podają u mnie 35-36 stopni,a ja mam kontrolę w klinice z Zabrzu i wyjść z domu muszę,choć przy mojej chorobie nie powinnamZnowu zaczynam się stresować co rtg pokaże.

Jutro mam wnuczka u siebie,bo zięć ma z rana trasę,a wnuczka pierwszy dzień idzie na półkolonie organizowana przez spółdzielnie mieszkaniową .Zobaczymy jak jej się spodoba-fajnie,że się dostała,a było bardzo dużo chętnych,bo darmowe są.Miały być turnusy dwutygodniowe,ale są tygodniowe,żeby więcej dzieci skorzystało.Jeśli zięć wcześnie wróci,to późnym popołudniem skoczę do mamy-zabroniłam jej wychodzić w te upały,z jej sercem to niebezpieczne.Zakupy jej wczoraj zrobiłam.

Buziaki dla Was !!!!

Skansen w Nowym Sączu

P1060137.JPG

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Witam
    No i jest kawka images (22).jpg ...dla Was prawdziwa, dla Maniusi i dla mnie zbożóweczka, bo dziś robimy sobie wo
    Ja po naszych gdyńskich ekscesach mam prawie 2 kilo dodatkowe na grzbiecie, więc to jest ten moment, w którym należy się opamiętać, choć zdaje sobie sprawę, że w głównej mierze większość, to po prostu nadmiar jedzenia . Ale nie żałuje niczego ani, ani
    Jolu, Malinko, planujemy kolejne spotkanie za rok, tym razem może nam się uda na południu Polski, może w okolicach Wrocławia ( Kasiu ), wszystko zależy od tego gdzie znajdziemy coś niedrogiego i fajnego. To mieszkanie, w którym byłyśmy teraz, było super

Gruszko, dziewczyno, w pięknych sukienkach , dziękuję Ci za bycie naszym przewodnikiem i gospodarzemZawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-kwiaty89.gif, a propo's sukienek- wczorajsza była PRZECUDOWNA

Kasiu, nasza sunia też była strasznym gryzakiem, na szczęście szybko wyrosła.

Miłego dnia dziewczynki
    Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 31-07-2017 o 05:12

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Agnieszko dziękuje za kawkę
    ja się nie ważyłam ale na pewno dwa kilo jest do przodu jak nie lepiej
    dziś z mocnym postanowieniem rano - pomidorek z ogórkiem kiszonym i cebulka a do pracy leczo
    najwyższy czas na opamietanie ale tez nie żałuję niczego co było w Gdyni ani lodów, ani rybki , ani pyszności Gruszkowych

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Witam i ja
    Agnieszko oprócz twojej kawki wypije i moją bo coś mnie głowa boli od rana, chyba od tego, że weszłam na wagę i pokazała 85,1 - tragedia po prostu !!! dla mnie niechlubny rekord !!!
    Ale nic to, stało sie i nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem... Właśnie - nasza Gryszko ty kochana, dziękuję ci również bardzo za opiekę, pokazanie nam ciekawych miejsc w Gdyni, spedzanie czasu z nami ,przepyszne smakołyki i zaskakiwanie nas bardzo miłe na peronie w Gdyni - po przyjeździe i przed odjazdem dla mnie było to bardzo miłe

Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Ja teraz na chwilkę przedpracą.
    Ale musze,po prostu muszę napisać jaką jestem szczęściarą,że wybrałyście akurat Gdynię i mogłam was poznać i spędzić z wami tyle czasu
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Dziewczynki kochane, najpierw chciałabym wam podziękować za ten wspólny czas i rozmowy. Bardzo te nasze spotkania polubiłam i to już od pierwszego wyjazdu. Fantastyczne jest to, że nic się w tym względzie nie zmienia i już jestem z nadzieją na następne .
    Agnieszko, jeszcze raz dzięki, że wzięłaś na siebie wszystkie sprawy organizacyjne
    Gruszko, tobie dodatkowe dzięki za przewodnictwo po Gdyni i za te wszystkie smakowite wypieki (dalej mi trochę wstyd za to, że tak je bezwstydnie pałaszowałam )
    Kasiu, zakochałam się w Karusi od pierwszego wejrzenia, więc mam nadzieję, ze będziesz nas trochę zamęczać jej zdjęciami (no chyba, że dziewczyny się szybciej zbuntują )
    Sabinko, Maniusiu do was piszę zbiorowo, bo muszę obu wam równocześnie dać dodatkowego, ogromnego buziaka za to, że chciało wam się wstać wczoraj tak wcześnie, żeby jeszcze uściskać mnie przed wyjazdem .
    To na razie tyle, bo do waszych wpisów odniosę się troszkę później.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Zwariować można z tą pogodą, wczoraj po powrocie było 30 stopni i duchota, potem burza, deszcz, grad a teraz jest 18 stopni i zbiera się na deszcz
    Całe szczęście, że w Gdyni miałyśmy dobrą pogodę i moja kurtka przeciwdeszczowa nie była konieczna
    Jeszcze raz dziękuję wszystkim dziewczynom za wspólny pobyt, za rozmowy, wzajemne wysłuchanie, śmiech, czasem płacz podczas bardzo intymnych rozmów... Wszystkie jesteście wspaniałe

Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka

Awatar malinowa_fela
    malinowa_fela jest nieaktywny Znany na forum

Ależ miło czyta się wasze opowieści ze spotkania. Pytałam się kiedy bo wpraszam się na następne
    U mnie wczoraj upał był taki, ze prawie cały dzień spędziłam schowana w sypialni z wiatrakiem. Dopiero około 18 wypełzłam do ogródka i przez 1,5 godziny intensywnie pracowałam tam. Mój ogródek jest bardzo zapuszczony przez moje choroby w tym roku.
    Życzę wam miłego poniedziałku

Bandzioch musi odejść- 10 sierpnia -94,5

Uprawnienia umieszczania postów