Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzisiaj u nas ogromny upał. Wczoraj wróciłam późno i tyle co zdążyłam się wykąpać, a potem padłam (wstawanie o piątej zdecydowanie mi nie służy :rolleyes: ). Pociąg przyjechał z opóźnieniem, a do tego zepsuła się klimatyzacja (było baaardzo ciepło :beurk: ). Zamiast normalnych okien dało się otworzyć tylko jakieś malusie. Na szczęście nauczona doświadczeniem miałam duży zapas wody, wiec wytrwałam ;) . Rano z ciekawości się zważyłam i pokazało mi o dziwo mniej :oops: . To po części efekt długiej podróży ale pewnie też dość niesamowitego dla mnie i ważnego spotkania.
Sabinko – super! Toż te schody prawie takie, jak w Gdyni! ;) . Mam nadzieję, że też ci przypasują i włączysz je do swojej codziennej trasy :) .
Agnieszko, Maniusiu, jak tam dzisiaj wasze wo? Bo ja teraz z wyraźnym pospiechem nadrabiam całą ewentualną utratę :bad:. Kurka wodna!
Sabinko, no właśnie – kurka wodna! Nie ma co odkładać, tylko trzeba brać się w kraby. To o czym mówiłyśmy zdecydowanie odnosi się i do mnie. Same sobie wkładamy te (jak to ujęła Gruszka) śmieci do buzi :ouch:. Więc tylko my możemy zdecydować, czy chcemy tak dalej :rolleyes: .
Gruszko, na szczęście lubię jeździć :). Moje zmęczenie związane było bardziej z wczesną porą wstania i z upałem w pociągu. Dziękuję za tak dobre słowa, ale uważam, że masz dokładnie tak samo :money:.
Kasiu, cieszę się, że Karusia jest taka dzielna w podróży :happy: . Czyli możecie z nią jeździć wszędzie. Ależ ładnie i tematycznie to wszystko wkleiłaś :) . Gruszka właśnie zrobiła mi smaka na twój dżemik. No i muszę teraz trochę ze sobą powalczyć, żeby zdroworozsądkowo powstrzymać się do jutra :beurk:
Agnieszko, a nie myślałyśmy bardziej o Beskidach :confused:
Jolu, a gdzie i o której będziesz jutro w tym Zabrzu? A skansen wygląda imponująco! :)
Malinko, udało ci się już uspokoić? A na następne spotkanie oczywiście zapraszamy :) .
Gruszko ta sałatka z bobu jest fantastyczna na pewno będę robić
Cytat:
Zamieszczone przez
krysiapysia
Agnieszko, Maniusiu, jak tam dzisiaj wasze wo?
na razie sie trzymam, spotkanie mnie zmobilizowało
No właśnie - co tam w niej było w tej sałatce? Bo w ferworze smakołyków skład mi trochę umknął :) wiem że ziemniaki, bób, dużo kopru, czosnek i ogórki ( konserwowe) ?
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
Cytat:
Zamieszczone przez
maniusia72
na razie sie trzymam, spotkanie mnie zmobilizowało
Mnie też,oby mobilizacja trwala jak najdłużej:great:
oby, juz mnie nosi coś wciągnąć, ale nie dam się !
Owoce na moje dzemiki zawsze blenduje, potem zagotowuje dodajac troche cukru zelujacego i gorace zamykam w sloiki, ktore stawiam na glowie. Ot i caly przepis!:money:
Gruszko-a jak robilas te swoje tartinki?
Cytat:
Zamieszczone przez
krysiapysia
Jolu, a gdzie i o której będziesz jutro w tym Zabrzu?
Krysiu nie wiem czy jeszcze to odczytasz na czas,ale może rano smsa Ci wyślę:D
Do Zabrza przyjeżdżam tuż po 8mej -a potem będę w klinice w Biskupicach( to tylko 5 minutek tramwajem od dworca plus 10 min. pieszo.
Lekarz przyjmuje od 9tej.Zwykle wracam do domu ok.12tej,ale to trudno dokładnie przewidzieć.A co Krysiu....jest szansa się zobaczyć???
Dziewczyny proszę o kciuki-jak zawsze bardzo się denerwuję:(
1 załącznik(ów)
Cudownie dziewczyny jakby wam się udało spotkać :)
Załącznik 40046
stawiam poranną herbatkę
Wczoraj przetrwałam ale nie było lekko
spotkanie dodalo mi mocy :)
mam nadzieję że dziś będzie lepiej
właśnie gotuję zupę z cukini a na śniadanko sałatka z pomidora i ogórka
konieczne sa zakupy, odebrałam wczoraj autko i na bazarek trzeba jechać