Strona 1689 z 3048 PierwszyPierwszy ... 689 1189 1589 1639 1679 1687 1688 1689 1690 1691 1699 1739 1789 2189 2689 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 16,881 do 16,890 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

No to ja do tej herbatki, postawię dziewczynom kawę Załącznik 40047
    U mnie z kolei wczorajszy dzień przeszedł lajtowo... zawsze na początku mam dużo euforii i ona daje mi kopa. Gorzej będzie jutro i pojutrze ( jeśli do tego pojutrza dotrwam) Na razie postanowiłam się nie ważyć, bo chcę dietować tydzień, a gdy zobaczę zwyżkę wagi- co u mnie przy tej diecie jest możliwe-, to pewnie natychmiast bym ją przerwała

Jolinko, oczywiście, trzymam kciuki

Dziewczyny, Gruszko, a czy nie w sezonie, do sałatki, może być bób mrożony? Jak myślicie?

Krysiu, rozmawiałyśmy o Beskidach przede wszystkim, ale będę sprawdzała całe południe
    Wygląda na to, że my z Maniusią miałyśmy szczęście z podróżą powrotną, bo i spóźnienie pociąg nadrobił i klima była ( aż Maniusia zmarzła)

Gruszko, ostatnia sukienka była najcudowniejsza nie tylko z powodu fasonu, ale również koloru Tak pięknego odcienia morskiego już dawno nie widziałam

Kasiu, ja Twój dżem zjadłam z chłopakami na kolację w niedzielę- pychotka

Sabinko, brawo za schody
    Pisałaś o zaskoczeniu, gdy zobaczyłaś Gruszkę na peronie...to co my z Maniusią mamy powiedzieć, gdy zobaczyłyśmy ją w pociągu???,Dziękujemy Gruszko, że chciałaś nas pożegnać, to było naprawdę fajne, tym bardziej, że niespodziewane

Malinko, więc szykuj się na następny rok, bo mam nadzieję, że uda nam się spotkanie zorganizować

Udanego dnia dziewczyny, Jesuuu, ja od dziś znów mam gości na trzy dni! Ale nie dam się, dieta, to dieta

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry!

Alez wy dziewczyny jestescie... zawziete Zawzietaski!

Mnie tam urlop w Polsce i nasze spotkanie- jesli chodzi o odchudzanie wcale nie zmobilizowalo...
    Po pierwsze odpadl motyw, ze chcialam wam sie pokazac "schudnieta"... i co ?
    Widzialyscie mnie "nieschudnieta" i dalej mnie lubicie!
    Po drugiej dom mej tesciowej to dom gdzie nie ma wagi. I co? I ludzie tam zyja! Mozna? Mozna!

Zatem postanowilam nie szalec tylko odzywiac sie jak odzywialam. Ograniczac wegle, bazowac na bialkach oraz warzywach i owocach.
    Dzis moj ostatni dzien urlopu, jutro do roboty... Alez mi sie nie chce.

Jedno co mnie tam ciagnie to ewentualna ewentualnosc, ze moze cos sie dowiem w kwestii jakiejs pracy...w koncu obiecali mi jeszcze popytac w innych dzialach w tej firmie, gdzie mam ten moj staz...
    Wieczorkiem jestem zaproszona na babska kolacyjke. Zrobie salatke z kalafiora, brokula i pomidora z sosem czosnkowym i prazonym slonecznikiem. Zrobilabym te Gruszkowe tartinki, ktore mi tak smakowaly ...ale poczekam na przepis. Nie wiem naprzyklad jak ona robi to ciasto czy w jakiej postaci byla rybka- smazona, wedzona?

Krysiu- psine bede pewnie fotografowac raz po raz, wiec na pewno tak czy owak bede was zameczac jej fotkami.
    Na dzien dzisiejszy jest przeslodka...troche mnie tylko niepokoi, ze tak bardzo protestuje gdy ja choc na sekunde zostawic...
    Boze, jak to dobrze, ze moja Madzia jest jeszcze w domu bo inaczej bym szla do pracy ze scisnietym sercem.

Jolinko- jestem z toba myslami dzisiaj. Bedzie dobrze kochanie... Fajnie gdyby udalo wam sie tez z Krysia spotkac !

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

No tak wlasnie planujemy robic...najpierw zostawiac ja na krotko...np wyjsc do pralni i po pieciu minutach wrocic, potem do sklepu na pol godzinki etc...ale serce sie kraje tak czy owak...bo ona tak rozpaczliwie nas "wola" skomleniem...

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Cześć dziewczynki dzięki za kawkę i herbatkę, każda znajdzie coś dla siebie
    Jolinko oczywiście trzymam kciuki i za pomyslna wizytę u lekarza i za twoje spotkanie z Krysią.
    A co do mojej podróży z Gdyni opóźnionej o całą godzinę to dodam jeszcze, że w przedziale oprócz mnie była jedna normalna pani i 7 (jedna nadprogramowa) dziewczyn wracających z Sopotu z wieczoru panieńskiego a właściwie weekendu panieńskiego... też jechały do Koszalina a trajkotaly, śmiały się, wspominaly, chichotaly, robiły zdjęcia i pokazywały sobie wzajemnie, oj wesoło wesoło było... no ale młodość ma swoje prawa
    A co do wczorajszego dnia to wcale ale to wcale nie był taki jak trzeba jeżeli chodzi o odchudzanie czy zdrowe odżywianie, nie udało mi się i tyle ale mam nadzieję że będzie lepiej

Moich schodów jest tylko 50 a nie wiem ile jest schodów Gruszkowych ?

Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
    Jolinkaa and maniusia72 like this.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

U mnie większą część nocy lało ale to naprawdę lało a o 4. 41 obudziły mnie wrzaski chyba walczących ze sobą kotów ale było to coś niesamowitego, potem nie mogłam spać
    Dla lubiących czytać dodam, że dorwałam w bibliotece najnowszą książkę Jodi Picoult "
    Małe wielkie rzeczy" - mam nadzieję, że będzie mi się podobała jak wszystkie poprzednie

Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
    Jolinkaa and maniusia72 like this.

Mieszka w
    Częstochowa

Ciekawa jestem tej ksiązki Sabinko
    Ja zaczęłam sagę z Lipowa Purzyńskiej, właśnie zamówiłam tom 2, pierwszy przeczytałam w drodze do i z Gdyni, jest bardzo wciągająca , licze że taki sam będzie kolejny tom.
    Kolezanka wróciła z wczasów w Turcji i naprzywoziła smakołyków tamtejszych - szit
    Jolinkaa lubi to.

Mieszka w
    Częstochowa

Gruszko ja tez prosze o przepis na babeczki i na tartę jeśli można

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Maniusiu weź cos pysznego od koleżanki i schowaj na potem