Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Uff, włączam spokojny tryb pisania :). Wracam do fotek - uaktywniam wszystkie zdjęcia, więc Jola mogła je obejrzeć w całości :D. A te nasze fotki są „śliczne” z powodu niespodziewanego retuszu. Powinnam poszukać, co to takiego sobie niechcący włączyłam, ale właściwie po co? :mdr: . Co do wyników, to nie będę się rozpisywać, bo najlepiej, jak Jola opisze wam wszystko sama. Ale ponieważ jeszcze jej nie ma, to napiszę tylko to najważniejsze – jest ok. :yipi:
Fajnie udało się nam zgrać czasowo z Jolą. Nawet nie musiałam dojeżdżać do końca. Ledwo wysiadłam z autobusu, jak dostałam wiadomość, że badania skończone i zaraz może do mnie dołączyć. Oczywiście poszłyśmy na duże lody, więc o odchudzaniu dzisiaj nie ma mowy :mdr:. A potem znalazłyśmy fajne, zacienione miejsce z chwilowymi porywami wiaterku :money:. Pogrążyłyśmy się w rozmowie i nagle okazało się, że musimy już spieszyć na pociąg i autobus :neutral: :go:.
Gruszko, proszę o fason, kolor i ogólny wgląd w morską sukienkę! I nie przyjmuję tu żadnych niemożności! :wink2: Mogę się tylko domyśleć, jakie to było miłe i absolutnie zaskakujące dla Agnieszki i Maniusi zobaczyć cię w pociągu :D.
Sabinko, widzę że miałaś imprezowy powrót ;). Właściwie to fajnie zrobić czasami taki mały zwrot do czasów młodości :mdr:. Zajrzałam do opisu książki, którą polecasz. Trudne tematy, ale na pewno ciekawe.
Maniusiu, sagi Purzyńskiej też nie znam. Oj, widzę, że mam duże zaległości czytelnicze :oops:.
Kasiu, z tego co pamiętam z programów Cesara, to wychodząc nie powinno się wylewnie żegnać psinki. Gorące mogą być dopiero powitania. Dobrze też chyba wprowadzić jakieś ograniczone ściankami miejsce na czekanie, gdzie będą wasze zapachy i gdzie będzie się czuła bezpiecznie.
Widzę, że bardzo ambitnie zabrałyście się za prasowanie, z krótkimi tylko przerwami na lajki ;). No dobra, to spadam pooglądać Tour de Pologne, bo będą dzisiaj przejeżdżać koło nas.
A ja idę na kijki [emoji33]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Agnieszko w taki upał to niebezpiecznie !!!
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
Wróciłam cała i zdrowa . W naszym parku jest dużo cienia wiec nie było tak źle :)
Gruszko zrobiłam twoją sałatkę - J. prawie wylizal miskę i talerzyk taką była pyszna :)
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
A ta salatka to z czego Sabinko? :-) :-) :-)