69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Uff, włączam spokojny tryb pisania . Wracam do fotek - uaktywniam wszystkie zdjęcia, więc Jola mogła je obejrzeć w całości . A te nasze fotki są „śliczne” z powodu niespodziewanego retuszu. Powinnam poszukać, co to takiego sobie niechcący włączyłam, ale właściwie po co? . Co do wyników, to nie będę się rozpisywać, bo najlepiej, jak Jola opisze wam wszystko sama. Ale ponieważ jeszcze jej nie ma, to napiszę tylko to najważniejsze – jest ok.
-
Fajnie udało się nam zgrać czasowo z Jolą. Nawet nie musiałam dojeżdżać do końca. Ledwo wysiadłam z autobusu, jak dostałam wiadomość, że badania skończone i zaraz może do mnie dołączyć. Oczywiście poszłyśmy na duże lody, więc o odchudzaniu dzisiaj nie ma mowy . A potem znalazłyśmy fajne, zacienione miejsce z chwilowymi porywami wiaterku . Pogrążyłyśmy się w rozmowie i nagle okazało się, że musimy już spieszyć na pociąg i autobus .
-
Gruszko, proszę o fason, kolor i ogólny wgląd w morską sukienkę! I nie przyjmuję tu żadnych niemożności! Mogę się tylko domyśleć, jakie to było miłe i absolutnie zaskakujące dla Agnieszki i Maniusi zobaczyć cię w pociągu .
Sabinko, widzę że miałaś imprezowy powrót . Właściwie to fajnie zrobić czasami taki mały zwrot do czasów młodości . Zajrzałam do opisu książki, którą polecasz. Trudne tematy, ale na pewno ciekawe.
Maniusiu, sagi Purzyńskiej też nie znam. Oj, widzę, że mam duże zaległości czytelnicze .
Kasiu, z tego co pamiętam z programów Cesara, to wychodząc nie powinno się wylewnie żegnać psinki. Gorące mogą być dopiero powitania. Dobrze też chyba wprowadzić jakieś ograniczone ściankami miejsce na czekanie, gdzie będą wasze zapachy i gdzie będzie się czuła bezpiecznie.
-
Widzę, że bardzo ambitnie zabrałyście się za prasowanie, z krótkimi tylko przerwami na lajki . No dobra, to spadam pooglądać Tour de Pologne, bo będą dzisiaj przejeżdżać koło nas.
-
Taka sytuacja
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
A ja idę na kijki
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
Agnieszko w taki upał to niebezpiecznie !!!
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
-
Wróciłam cała i zdrowa . W naszym parku jest dużo cienia wiec nie było tak źle
-
Gruszko zrobiłam twoją sałatkę - J. prawie wylizal miskę i talerzyk taką była pyszna
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
-
A ta salatka to z czego Sabinko? :-) :-) :-)
Uprawnienia umieszczania postów