Strona 1693 z 3048 PierwszyPierwszy ... 693 1193 1593 1643 1683 1691 1692 1693 1694 1695 1703 1743 1793 2193 2693 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 16,921 do 16,930 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Witajcie, te upały to zdecydowanie nie moja bajka . Nawet niewielka obniżka temperatury w nocy niewiele tu zmienia, ani otwarte na oścież okna (no może tylko morze by pomogło ).

Kasiu, no to mnie zmartwiłaś tym, co napisałaś o Karusi . Gdzieś mi umknęła informacja, że ma takie kłopoty, ale pewnie rozmawiałyście o tym zanim przyjechałam. Faktycznie chyba lepiej zmienić karmę. A może na początek dawaj jej ugotowanego kurczaka? My tak karmiliśmy naszą sunię przez dosyć długi czas. A weterynarz w Pl coś sugerował?

Agnieszko „droga środka” to skrót myślowy, którym w tak niedokładny sposób chciałam potwierdzić to, co tak zgrabnie ujęła Jola pisząc o możliwości spotykania się w połowie drogi . Mam niestety skłonność do dziwolągów słownych, co jako polonistka naprawdę dzielnie znosisz . Cieszę się, że z tatą wszystko w porządku

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Ja śpię na siedząco, wydajność pracy 10%, tylko dlatego, że się bardzo staram...
    masakra po prostu

Gruszko, ten ostatni twój przepis naprawdę wydaje się wykonalny . Chyba spróbuje go zrobić. Nie mam jeszcze tylko pomysłu, czym zastąpić szynkę, ale może ser się nada? A chwilowe odstępstwo dietetyczne wybacz sobie, bo spotkania ze znajomymi działają pozytywnie, co jest nie mniej ważne. Na morską sukienkę czekam dalej . Naprawdę przeszłyśmy 241 schodków? Już jestem z siebie dumna .

Maniusiu, ciasto francuskie już kupiłam, a więc i ten pomysł wykorzystam, bo jest prosto i lubię to, co jest w przepisie .

Kasiu, od wczoraj śniadania zaczynam od twojego dżemiku. Pyszny, dokładnie taki, jak lubię. Przepis zadziwiająco prosty, czyli coś dla mnie, dlatego może skuszę się, żeby zrobić sobie samodzielnie taki zapasik .

Malinko, też życzyłabym sobie chłodniejszego dnia . Mam tylko nadzieję, że jak się rzeczywiście ochłodzi, to nie będziemy marudziły w druga stronę .

Pisząc o Wyścigu Pokoju uświadomiłam sobie, że lubię takie wspólnotowe działania i związane z tymi dobre emocje, które się wtedy udzielają ludziom. To chyba jedyne, czego mi brakuje ze starych czasów. A tak w ogóle okazało się, że są też konkretne korzyści z tego akurat wyścigu. M. jechał dzisiaj trasą przejazdu i wyszło, że pięknie wyrównane są wszystkie nierówności terenu na tym odcinku .

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Krysiu ja myślę że ta szynke mozna po prostu pominąć i też będzie dobre
    gruschka and sabinka57 like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Krysiu, dzięki za herbatkę , wypiję z chęcią
    Na razie idzie mi nieźle, nie mam specjalnie zachcianek choć na tej diecie marzy sie o kawałku chleba z masłem
    Założyłam sobie trzy dni, plan wykonałam, dzis założyłam sobie kolejny dzień lub dwa. Może uda mi sie wytrwać tydzień ?

Agnieszko, życzę ci tej wytrwałości jak najbardziej. Takie krótkoterminowe plany mogą być dobrym pomysłem. Ale nawet do nich trzeba znaleźć w sobie motywację.
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Ja się chętnie przysiadam
    Krysiu
    jestem z tobą w poszukiwaniu motywacji.niby nie jem jakoś bardzo duzo ale przez upaly zaczynam się czuć bardzo ciężka
    Wprawdzie u mnie w porównaniu z resztą kraju to wlaściwie chlodno,do 25 stopni i przyjemny,wilgotny wiatr ale jednak lato to lato.
    Byłam dziś z moimi dziewczynami po zakupy materialowe i oczywiście poleglam i też wyszłam z nowymBłękitno niebieska lączka,boska

Maniusiu,Agnieszko
    przynajmniej na tej diecie mniej odczuwacie upał.
    Mnie wszystko kusi szczególnie owoce i bób.Jutro rano wyprawa na rynek.
    Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Naprawdę przeszłyśmy 241 schodków?
    Naprawdę,naprawdęJestem pełna podziwu
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar bbaaja
    bbaaja jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    bydgoszcz

Kasiu a moze smecte jej dasz?

Awatar bbaaja
    Mieszka w
    bydgoszcz

Gruszko mnie tez kusi bob, bardzo lubie, w ogole warzywa sa w tej chwili bardzo smaczne...:-) :-)

Awatar bbaaja
    Mieszka w
    bydgoszcz

Jolu bardzo sie ciesze ze masz takie dobre wyniki:-) :-) :-)
    Jolinkaa and sabinka57 like this.

Uprawnienia umieszczania postów