Strona 1694 z 3048 PierwszyPierwszy ... 694 1194 1594 1644 1684 1692 1693 1694 1695 1696 1704 1744 1794 2194 2694 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 16,931 do 16,940 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Cytat Zamieszczone przez bbaaja Zobacz posta
    Gruszko mnie tez kusi bob, bardzo lubie, w ogole warzywa sa w tej chwili bardzo smaczne...:-) :-)
    I bób,i śliwki,i gruszki,i borówki...
    A tartę malinową to nawet ja jem...
    A jeszcze mam tu kilka osób ,które ze wzrokiem kota ze Shreka czekają na moje gotowanie...
    I jak tu być na diecieSierpień zapowiada się fajnie pod każdym względem, oprócz diety,ech....

Kasiu
    jak psinka przetrwała dzień bez ciebie?

Krysiu
    zaczynam podejrzewać,że Tobie Kasia dała jakąś specjalną,powiększąną porcję grzesznego dżemiku,bo jecie calą rodziną już 2 dzień,a ja swoj zjadłam sama na 1 kolację
    Ale przebiegłam całe miasto w poszukiwaniu czarnych porzeczek.Z sukcesem i teraz patrzę na 14 słoiczkow ambrozji
    Zamiast szynki mogą być jakieś nasionka -slonecznik,dynia,ser oczywiście byłby boski,np.jakiś pleśniowy
    Ostatnio edytowane przez gruschka ; 02-08-2017 o 20:31
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Gruszko, to masz odwrotnie niż ja ... sierpień, to jeden z niewielu miesięcy w którym nie mam żadnych dużych imprez i świąt rodzinnych .
    gruschka and sabinka57 like this.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Gruszko, dżem od Kasi wykończyłam dzisiaj i to sama, bo tylko ja lubię . A jadłam tyle dni, bo sobie wydzielałam, żeby był na dłużej . Dobrze rozumiem, te wygłodniałe buzie wokół ciebie. Też bym się ustawiła w kolejce . Sera pleśniowego nie lubię, ale słonecznik albo dynię użyję chętnie. Fajnie czytać, że zapowiada ci się ciekawy sierpień. Temperatury zazdroszczę, bo macie teraz idealną.

Kasiu, byłaś dzisiaj pierwszy dzień w pracy. Napisz jak tam, no i przede wszystkim jak się ma Karusia?

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    A jadłam tyle dni, bo sobie wydzielałam, żeby był na dłużej
    Zebym ja tak potrafiła sobie wydzielać jak nie potrafię....
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dziewuszki! Psinka dziarska i żwawa że hoho!... ale kupka dalej nie fajna. Muszę bardziej uważać co dostaje do jedzenia... Basiu nie chcę jej dawać nic na własną rękę z leków. Ona jest jeszcze taka malutka...nie ma nawet dwóch kilo.
    W pracy dużo zmian...ale o tym już jutro...

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Witam

_MG_0279a.JPGimages (4).jpg
    Dla chętnych kawa, lub woda

Kasiu, ciekawe co tam nowego w pracy?Dobrego, czy nie daj Boże złego?
    Jeśli chodzi o Karo, to niestety, ale karma jest często przyczyną takich problemów . Trzeba wtedy próbować zmieniać ją i niestety testować na niej. Nie ma innego sposobu. No i nie dawać jej nic innego oprócz psiego jedzonka

My Kasiny dżem wykończyliśmy na jednej kolacji, ale my w ogóle jesteśmy wszyscy dżemowi , więc taki pyszny nie uleżałby długo

Gruszko, co robisz z porzeczek? Galaretkę, czy dżem?
    Masz rację, że to chyba dzięki diecie na każde pytanie mojego męża," czy u was też jest tak gorąco jak w Sandomierzu?" odpowiadam- no gorąco, ponad 30 stopni, ale mnie gorąco nie jest Dopiero Twoje słowa uprzytomniły mi że to może być z tego powodu Jak widać, pod tym względem, to idealny czas na dietę
    Zresztą dziś jest ten moment, w którym nie myślę o jej przerwaniu, więc jest szansa, że tydzień dam radę. Już czuję się lżej i spokojniej, na wagę nie wchodzę w dalszym ciągu.

Krysiu, motywację mam dużą, ale sama wiesz, że to specyficzna dieta i trzeba mieć do niej podwójny zapał. Na razie mam i po cichu marzę o 32 dniach, czyli niepełnych 5 tygodniach, bo tyle czasu mam do imprezy. Ale nie przywiązuję się do tego marzenia...krótkie postanowienia + intencja, to najlepszy dla mnie sposób na przetrwanie każdego dnia
    Szczeciński stres...zobacz, jakie jesteśmy kochane i zupełnie niewścibskie ale a propo's stresu, sprawdziło się to, o czym rozmawiałyśmy- mały stres, wielkie żarcie, duży stres- niejedzenie . Trzymaj się i oby przynajmniej ten duży stres był wart Twojej uwagi
    Na morską sukienkę warto czekać zdecydowanie

Maniusiu trzymaj się, choć wiem, że to trudne

Malinko, ja generalnie cieszę się, że nie muszę chodzić do pracy jeszcze przez pół roku Nie tylko w takie upalne dni jak ostatnio. Jesteś na urlopie?

Miłego dnia dziewczynki
    Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 03-08-2017 o 06:34

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry!

Nie tylko Gruszka, wszystkie byloby dobrze gdybyscie mialy whatsapp...to wtedy mozna by bylo tam pokazywac nasze fotki no i jak trzeba, na szybko wymienic slowa...
    Lubie whatsapp i to jest aplikacja, ktora najczesciej uzywam w moim telefonie...

Dzisiaj pospalysmy z Karusia dluzej i widze, ze ograniczenie sie tylko do jej karmy, bez zadnych dodatkow czyli psich smakolykow, o ktore tak prosi, jest chyba najlepszym rozwiazaniem brzuszkowych problemow. Ja jej namaczam te psie chrupki w cieplej wodzie i wczoraj dodalam do wody pol tabletki wegla. Ja wierze w ten specyfik, juz nieraz pomogl mi wyprowadzic moja Sonusie na prosta z roznych sensacji zoladkowych.

Dziewczynki- co z praca?

Ano gora i dol! Wczoraj mialam taki dzien, ze jak ulal pasowalo powiedzenie, ze jak pan Bog jakies drzwi zamyka , to otwiera okno... Najpierw przyszla zla wiadomosc, ze jednak w tym miejscu, gdzie bylam przed wyjazdem na rozmowie, zdecydowali sie przyjac "lepiej wykfalifikowanego kandydata". Na oslode napisali, ze wybor zrobili "z ciezkim sercem"... czyli dokladnie stalo sie tak, jak wam opowiadalam...
    Postanowilam jednak dzialac i nie zalamywac rak- chwycilam za telefon i zadzwonilam kolejny raz w inne miejsce, gdzie kiedys tez juz rozmawialam i nie dostawalam zadnej odpowiedzi. Okazalo sie, ze podalam tam chyba zly numer telefonu, bo bezskutecznie probowali sie ze mna skontaktowac. Pani ucieszyla sie wiec, ze sie odezwalam i jestesmy umowione w przyszly czwartek na rozmowe. Musze powiedziec, ze mam przy tym dobre przeczucie... Oby!

W firmie gdzie teraz jestem, trafilam po urlopie na przeprowadzke, niby tylko z pomieszczenia do pomieszczenia, ale jest spore zamieszanie. Siedze teraz w innym pokoju, tak troche na widelcu i nie za bardzo moge np zerkac na telefon. No ale to ponoc tylko do nastepnego tygodnia...potem bede do konca praktyki siedziec jeszcze gdzie indziej. Mam nadzieje, ze tam bedzie swobodniej i spokojnie jakos dotrwam do konca praktyki czyli do 23 sierpnia.

Wczoraj tez znalazlam w sieci ogloszenie, ze w mej starej pracy szukaja kogos do pracy w administracji. Masz babo placek! A ja myslalam, ze nikogo do tego rodzaju zadan nie potrzebuja. I teraz co? Mialam nadzieje, ze gdy skoncze ten moj staz, pojde do nich na rozmowe i poniewaz zakladalam, ze nie beda mogli mi zaproponowac pracy biurowej- to rozwiazemy bez problemu umowe i moze wyszargam jakas odprawe. W tej sytuacji jednak bedzie to trudne. No a ja sama -czy chcialabym do nich wrocic?
    Trudno powiedziec... wiecie jak bylo ... Wtedy wrocilam i dobrze "umilili mi zycie"... No nic...zobaczymy co sie dowiem w ten przyszly czwartek na rozmowie...

Milego dnia wam wszystkim zycze! Trzymajcie sie cieplo w dietkowaniu ...i nie tylko!

Gruszko zazdraszczam ci umiejetnosci szycia tak pieknych sukienek, podkreslajacych twoja urode i figure...

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Kasiu, moje psy nigdy nie dostają nic oprócz swojej karmy. Dlatego pisałam, że należy ją zmieniać, gdy pies ma rozwolnienie. Nie przypuszczałam, że rozpieszczasz ją czymś innym W takiej sytuacji może się okazać, że karma jest dobra, a szkodzi jej nie-psie żarcie po prostu W tym wypadku węgiel i reżim przyniosą najlepsze rezultaty.

Tak sobie myślę, że gdyby brali Cię pod uwagę w tej starej firmie, to znając Twoją sytuację zamiast wrzucać ogłoszenie o naborze do administracji, zaproponowali by je Tobie ?Może to brutalne, ale co o tym myślisz? Sama też masz wątpliwosci...Może rzeczywiście ta druga praca byłaby rozwiązaniem

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Siedzę w autobusie. Trochę jestem dziś spóźniona. Myślę o tym co napisałaś Agnieszko. Raczej chyba nie zaproponowali by mi nic takiego bo ja od półtora roku nie mam z nimi kontaktu. Tylko pisemnie powiadomiłam ich że jestem dalej na rehabilitacji. Teraz miałem zamiar napisać że 25 go kończę .

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

No tak, to mogą nawet myśleć, że nie zamierzasz już pracować.
    sabinka57 lubi to.

Uprawnienia umieszczania postów