Strona 1697 z 3048 PierwszyPierwszy ... 697 1197 1597 1647 1687 1695 1696 1697 1698 1699 1707 1747 1797 2197 2697 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 16,961 do 16,970 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Witajcie
    Agnieszko, dzięki za herbatkę. Mam teraz wolne, więc z przyjemnością mogę dołączać do was wcześniej . Brawo za wytrwałość na wo. Szkoda, że to nie mój czas, żeby ci potowarzyszyć .

Maniusiu, bardzo podoba mi się to, co napisałaś. Czytaj to sobie w trudniejszych chwilach, bo to prawda. A kiedy tak już zupełnie to sobie uświadomisz, to uważam, że jeszcze ogrom dobrego przed Tobą .
    Martwi mnie twoje osłabienie . Naprawdę to nie pierwszy raz? Mam nadzieję, że na wszelki wypadek porobisz sobie bardziej poszerzone badania.

Sabinko, też kupiłam już kaszę jaglaną i będę próbować. Wprawdzie jesteś mało wiarygodna, bo lubisz ją w każdej postaci , ale skoro jakieś różnice jednak dostrzegasz, to coś może być na rzeczy .

Gruszko zrobiłam odkrycie, z którym pewnie zupełnie się nie zgodzisz. Posoliłam i posypałam koperkiem świeżo ugotowany kalafior, a smakowało prawie jak szparagi . Coś z moimi kubkami smakowymi nie tak?

Kasiu i co z Karusią? Udało wam się już coś zrobić, żeby była spokojniejsza po waszym wyjściu?
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.

Awatar malinowa_fela
    malinowa_fela jest nieaktywny Znany na forum

Maniusiu, zapytałam się o co chodzi w twoim wątku ale już zaczynam domyślać się. Trzymaj się kochana , przesyłam ci wirtualne uściski i zawsze mogę wysłuchać. I tak dziewczyny radzą, zrób sobie jeszcze raz badania . Jeśli jesteś obciążona genetycznie cukrzycą, to trzeba tego pilnować bo taka podstępna cholera i wredna. Wiem coś o tym

Krysiu, nie jestem zdrowa i nie mogę zacząć tej diety. Ale nawet gdybym była zdrowa, to też i nie chcę To nie dla mnie.

Agnieszko, to życzę powodzenia na diecie
    Te zasiłki są faktycznie bardzo niskie , ale cieszę się że cokolwiek jest ,a najbardziej, ze odciągają mi składki na emeryturę i że jestem ubezpieczona bo jeszcze nie tak dawno tego nie było. Moja koleżanka, która kilkanaście lat temu dostawała ten zasiłek na chorego syna będzie miała obecnie emeryturę w granicach 600 zł.
    Po śmierci syna poszła do pracy plus lata sprzed jego choroby dadzą jej głodową wręcz emeryturę.

Sabinko, najbardziej bolało nas to, w jaki sposób to zrobili. Wcześniej pracowali tam moi teściowie więc lata całe nasza rodzina w tym siedziała. Nigdy żadnych zwolnień, wpadek , zero kłopotów z nami. A nie uprzedzili nas nawet, ze nie podpiszą nowego kontraktu, wyliczyli sobie , ze za mniej więcej 500 zł możemy pracować. I jeszcze była wielka obraza, gdy nie zgodziliśmy się na to. Temat rzeka.
    Śmieję się teraz, że jesteśmy patologiczną rodziną bo ja świadczeniu, mąż na zasiłku, a syn na rencie Mąż szuka cały czas pracy, dziś był na rozmowie kolejnej, zobaczymy jakie będą efekty. Młodszy syn też pracuje w wakacje więc jakoś sobie damy radę .

Kasiu, to starszy syn uczy się w Krakowie. Wraca tam we wrześniu . Tak więc na spotkanie ja bardzo chętnie. Bo często tam bywam jak wiesz.

Dziś marna nocka za mną. Stresik odezwał się i do 3 w nocy nie mogłam zasnąć. Nadrobiłam trochę rano. Dziś porządków ciąg dalszy. Wstyd mi, że mój dom jest tak zapuszczony , ale przez moją chorobę nazbierało się tego wszystkiego. A moi panowie nie widzieli problemu , przecież było czysto
    Życzę wam miłego piątku

Bandzioch musi odejść- 10 sierpnia -94,5

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Malinko, Krysiu, dzięki, mam nadzieję że dotrwam kolejne dwa dni( taki mam plan) i zobaczę co dalej. Na razie mam zapał, wiec chce to wykorzystać , bo przy tej diecie najgorsze są pierwsze 2-3 dni, a te już poza mną. Dzis kupiłam pyszne tegoroczne jabłka, świeżą paprykę i od razu humor mi się poprawił.

Malinko, po prostu nie mieści sie w głowie takie postępowanie
    krysiapysia and sabinka57 like this.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

No to po prostu jest rozbój w biały dzień, doczekaliśmy się czasów, że nie liczy się człowiek tylko cyferki
    sabinka57 lubi to.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

No z jedzeniem dalej u mnie był doooopy ale za to uruchomiłam dzisiaj rower i przejechałam prawie 6 km niby niedużo ale zawsze coś
    bardzo źle mi się jechało bo był silny wiatr i wiał mi w prosto w twarz...
    A poza tym przeszłam chyba z 3 km - niby niedużo ale zawsze coś
    Czytam Picout i tak jak przewidywalam nie zawiodła mnie

Maniusiu glowa do góry - jesteś super kobietą, silną i wartościową i tego się trzymaj

Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka

Od czasu, kiedy poszłam zobaczyć kolarzy, moi stali się najwierniejszymi kibicami Tour de Pologne - przed telewizorami . Aż szkoda, że to już koniec!

Malinko, to przykre, co piszesz o problemach zdrowotnych . W takiej sytuacji oczywiście nie namawiam cię na wo. Mnie ona przekonuje, ale oczywiście każdy powinien się trzymać tego, co jemu odpowiada. Trudno czyta się o waszych problemach z pracą i o tym, jak was potraktowali. Podziwiam, że potrafisz pisać o tym z taką pokorą i dystansem.

Sabinko i tego roweru oraz spaceru się trzymaj, a nie tego, co zjadłaś. Bo to może jeszcze i mały, ale za to jaki fajny kroczek do przodu . A piszę to tym bardziej, że zbierałam się dzisiaj do dłuższego wyjścia, a dałam się ponieść leniowi .

Obejrzałam dzisiaj filmik, który kiedyś już chyba puszczałyście, ale jest w nim parę zdań wartych przemyślenia, więc wklejam jeszcze raz.
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Krysiu filmik obejrze z przyjemnoscia! Nie pamietam czy juz go widzialam...jesli tak to nie szkodzi-obejrze jeszcze raz!

Co do Karusi to narazie jest z moja corcia gdy ja jestem w pracy. Powoli ja przyzwyczajamy zeby zostawala sama, ale narazie to tylko takie kilkuminutowe przymiarki

Wieczorne serdecznosci dla wszystkich Zawzietasek...

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Niestety Krysiu ja nie obejrzę bo cos jest nie tak z dźwiękiem . Nie wiem czy to wina mojego tel czy filmu
    sabinka57 lubi to.

Agnieszko, kliknęłam, sprawdziłam i u mnie dźwięk jest dobry. Ciekawe, jak u ciebie Kasiu?
    sabinka57 lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

U mnie tez w porzadku Krysiu...

Bylam tez dzisiaj w urzedzie pracy...dostalam kilka ciekawych propozycji i informacji...
    Boze oby wreszcie to wszystko sie rozwiazalo i ulozylo z ta moja praca...
    Chcialabym miec szklana kule i moc zobaczyc co bedzie ze mna za miesiac o tej porze...
    sabinka57 and malinowa_fela like this.

Uprawnienia umieszczania postów