W każdym innym filmie dźwięk jest dobry, a w tym nie :( Kasiu ja tez chciałabym czasem taką magiczną kulę , a jeszcze lepiej czapkę niewidkę :D
Wersja do druku
W każdym innym filmie dźwięk jest dobry, a w tym nie :( Kasiu ja tez chciałabym czasem taką magiczną kulę , a jeszcze lepiej czapkę niewidkę :D
Agnieszko, przykro mi, bo zupełnie nie wiem, czemu tak masz :confused:
Kasiu, wiem że czekanie jest trudne, ale najważniejsze, żeby efekt końcowy był zadawalający.
Agnieszko, dlaczego niewidkę? :mdr:
Krysiu bo mogłabym podróżować za darmo po całym świecie, spać w najfajniejszych miejscach , chodzić za darmo do kin a i teatru, posłuchać co mówią tak naprawdę politycy ... :D
cd następnego dnia...
pozapisywać do lekarzy specjalistów całą moją rodzinę i znajomych, nareszcie dałabym popalić siorbiącym i ciamkającym przy jedzeniu i piciu ludziom :mdr:,pomogłabym osobom szukającym pracy!, sama zmieniłabym sobie pracę! a co tam- ukradłabym tyle pieniędzy, żebym nie musiała już pracować :mdr::mdr:o Matko, ile rzeczy bym zrobiła :mdr:
Witam :)Załącznik 40090 dziś pełna dowolność :) Krysia jeszcze na urlopie, więc herbatka od rana się przyda.
Ja jeszcze dwa ostanie dni na wo.Na razie takie jest założenie i myślę, że na tym tygodniu przestanę.
Dziś się zważyłam, w tym tygodniu zgubiłam kilogram. Tak jak mówiłam, ja na wo chudnę niewiele. No, ale i nie o to w tej diecie chodzi.
Dzisiejsza bezsenna noc bardzo mnie zmęczyła, ale nie chciałam brać prochów na sen. Pocieszam się, że dziś będę spała i na męża sceduję obowiązek przywiezienia Kuby z kolejnej 18:D
Milej soboty dziewczynki :)
Ja również życzę miej soboty
mam dzisiaj gości to penie będzie miło'
teraz się zabieram za sprzątanie, potem za gotowanie, sobota robocza
Dzien dobry dziewuszki!
A ja dzis zas na imprezke po poludniu sie wybieram... Znajmy obchodzi 60-tke i jednoczesnie wnusia mu sie narodzila!
Agnieszko ja tez dzis kiepsko spalam, buzowaly we mnie te wczorajsze rozmowy w urzedzie pracy...ukladalam w glowie wiec sobie plan- co i kiedy i jak mam zrobic. Postanowilam we wtorek zadzwonic do mej starej szefowej, umowic sie -nie odkrywajac przy tym jednak kart. W przyszlym tygodniu bowiem mam dwa zaproszenia na rozmowy kwalifikacyjne...moze tym razem sie uda???
Czapke niewidke? Nie...ta nigdy nie byla mym marzeniem... jak juz to raczej rozdzke czarodziejska bym wolala!:mdr:
I wtedy wyczarowalabym sobie domek nad morzem...:money:
http://foto.noclegi.pl/big/fac7e29b3...efbc01bebb.jpg
Dobrego dnia dziewuszki!!!
Krysiu, film działa mi dobrze w komputerze, w telefonie nie:)
Kasiu, różdżka, hmmm...czemu nie,nie trzeba by było wtedy popełniać przestępstwa żeby sobie taki domek mieć :D, bo jednak wyczarowanie go sobie, to nie to samo, co ukradzenie pieniędzy, żeby go zbudować :D
Dobrze, że idziesz do pracy porozmawiać, choć wiem, ile nerwów będzie Cie to kosztować :arf: , ale też wzięłabym to na klatę i poszła. Będę trzymać kciuki :)
Baw się dziś dobrze na imprezce :)
Maniusiu, odpocznij też dziś trochę :)
Ja też bym chciała czarodziejską różdżkę, a kiedyś marzyłam o pierścieniu Arabelli , pamiętacie ten film? :)
Kasiu trzymam kciuki za te rozmowy, i te kwalifikacyjne i te z szefową, w zasadzie to ta najgorsza dobrze mieć za sobą.
Cześć dziewczynki :) no i od rana mam dylemat czy wolałabym czapkę niewidkę czy czarodziejską różdżkę????
i jedna i druga dobra:) oj co ja bym sobie wtedy załatwiła:) :) :)
Maniusiu zrobiłam wczoraj tartę ze szpinakiem i fetą, pyszna wyszła, jeszcze mam kawałek na dzisiaj a resztę
spalaszowaliśmy wczoraj z J.:)
Kasiu będę trzymać kciuki za to żebyś w końcu znalazła jakąś pracę i to nie byle jaką :)
A u ciebie jak zwykle imprezka za imprezka :)
A u Agnieszki w dalszym ciągu imprezuje młody no ale młodość ma swoje prawa prawda to i nieprzespane noce czekających rodzicom jakoś mijają :)
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
Agnieszko oczywiście, że odpocznę, jak goście przyjadą :)