Strona 1701 z 3048 PierwszyPierwszy ... 701 1201 1601 1651 1691 1699 1700 1701 1702 1703 1711 1751 1801 2201 2701 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 17,001 do 17,010 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Ten detoks mam rozpisany na tydzień-może zobaczę jak mi pójdzie?Będzie tydzień-będzie super,a jak nie,to choć te 3 dni.

Muszę coś z sobą zrobić,bo zaczynam zamykać się znowu w swojej skorupie i to też jest jeden z powodów,dlaczego tak mało piszę

18447468_1753151984714183_5494865419454890736_n.jpg
    Ostatnio edytowane przez Jolinkaa ; 06-08-2017 o 08:12

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Agnieszko, ja tez się zawzięłam, cieszę się, że nie dopadło mnie jeszcze jojo po WO, ale to już się zrobiło za mało. chce jeszcze zrzucić 10kg. Na razie planuje 5, n kolejne 5 przyjdzie pora.
    A więc Agnieszko, Jolinko, do boju !
    czy ktoś jeszcze dołączy ?
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

No, Maniusiu, nieźle 10 kg, to jest coś życzę Ci sukcesu w postanowieniu.
    Moim zdaniem dobrze, że podzieliłaś sobie to na etapy, bo wtedy jest łatwiej...to teraz obie walczymy o piątkę w plecy
    maniusia72 and malinowa_fela like this.

Awatar malinowa_fela
    malinowa_fela jest nieaktywny Znany na forum

Agnieszko, dołączę również . Dietę co prawda trzymam od dawna już porządną ale mam problem z ruchem. Muszę się mobilizować, wiele rzeczy nie mogę robić, a te które mogę są obecnie poza moim zasięgiem. Dziś obiecałam sobie, że spróbuję wyjść z kijkami i sprawdzić co z moimi stopami. Jeśli będzie w porządku ( bo mam spore problemy z nimi ) to zacznę znowu wieczorami sobie chodzić.
    Przykro mi z powodu choroby twojego taty. Rozumiem w jakiej sytuacji jesteście. U mnie jest ten problem z dziadkami. Moja mama wolałaby wziąć ich do siebie. Dziadek zaparł się, że absolutnie nie i koniec. Dziadek jest sprawny ( chyba że policzyć mu jego upartość , ale nie babcia. Rozumiem i jego i moją mamę. Moja mama więc zamieszkała u nich ,a ja ją zmieniam co jakiś czas aby sobie odpoczęła. Łatwe , to nie jest, niestety.

Z tymi porządkami, to macie rację. Po raz pierwszy w życiu tak czuję , że muszę . Zwyczajnie muszę to zrobić. I muszę to też zrobić tym razem sama. Uspokoję się gdy dojdę do końca

Kasiu, to ciasto wygląda obłędnie dla mnie. Dla takiego smakosza jak ja....dobra obżartucha to wszystko będzie dobre

Jola, jedyne kopniaki dostaniesz ode mnie za to gadanie, jaka to jesteś beznadziejna, gruba , brzydka i mało warta. Ok, jesteś gruba, nazywam rzecz po imieniu. Ale nasz wygląd nie przesądza o tym jakimi jesteśmy ludźmi. Gdy schudniesz nie będziesz przez to bardziej wartościowa. Taka już jesteś teraz. Musisz zacząć lubić siebie w każdym wydaniu.
    Jestem fajną babką, dobrym człowiekiem, tylko muszę zgubić kilka kilogramów ....to sobie powtarzaj
    I trzymam kciuki

Dziś mimo, że niedziela mam zamiar zabrać się za ogródek. Bo to przecież nie praca, ale przyjemność

Życzę wam dobrej niedzieli

Bandzioch musi odejść- 10 sierpnia -94,5

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Cytat Zamieszczone przez malinowa_fela Zobacz posta
    Jola, jedyne kopniaki dostaniesz ode mnie za to gadanie, jaka to jesteś beznadziejna, gruba , brzydka i mało warta. Ok, jesteś gruba, nazywam rzecz po imieniu. Ale nasz wygląd nie przesądza o tym jakimi jesteśmy ludźmi. Gdy schudniesz nie będziesz przez to bardziej wartościowa. Taka już jesteś teraz. Musisz zacząć lubić siebie w każdym wydaniu.
    Jestem fajną babką, dobrym człowiekiem, tylko muszę zgubić kilka kilogramów ....to sobie powtarzaj
    I trzymam kciuki
    świetnie powiedziane nic dodać, nic ująć
    Malinko, ruch mnie napędza, daje poczucie euforii i wolności. W tej chwili robimy treningi 4-5 razy w tygodniu, ale nie schodzimy poniżej 8 km marszu, najczęściej jest więcej. Nie potrafię opowiedzieć słowami, jak się czuję po takim treningu...po prostu bosko ( Gruszko )
    Fajnie, gdybyś mogła maszerować. Może małymi kroczkami uda się .

Spadam teraz od kompa, chcę jeszcze chłopakom zrobić tartę ze śliwkami

Mieszka w
    Częstochowa

Hej
    czytam Aga po kawałku ta książkę od Ciebie
    nie jestem fanką Pawlikowskiej, ale niektóre stwierdzenia mi się podobają
    najważniejsze jest nastawienie psychiczne
    tu się zgodzę
    Jolu, to co napisała Malinka to sama prawda
    nie kilogramy o nas stanowią, tylko to co mamy w sobie
    Trochę czasu mi zajęło zajęło aby sobie samej to wytłumaczyć ale da się

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie, pół dnia minęło, a ja nie umiem się jakoś zorganizować . Wygląda na to, że załapałam się, ale tak bardziej na popołudniową herbatkę .
    Widzę, że od samego rana same poważne zobowiązania . Super! W kupie siła . Na razie będę wspierać wasze dietetyczne zmagania z boczku, ale mam nadzieję, że mnie też zmobilizujecie.

Jolu, jak najbardziej cię wspieram, bo wiem że masz problem. Zaprzeczanie temu byłoby nieuczciwe. Ale też przyczyna takiego wzrostu wagi nie była zawiniona przez ciebie. Teraz, przy zmianie leków sytuacja nieco się zmieniła, jest szansa że będziesz mogła ruszyć z miejsca, więc już zaczynam cię dopingować. Myślę jednak, że to co najważniejsze zaczęłaś właśnie robić sama. Jesteś zmotywowana, masz potrzebę zmiany, nie udajesz że nie ma problemu. Działaj więc kochana. A plan o którym wspomniałaś – sama musisz podjąć decyzję, czy chcesz spróbować. Ale jeżeli cię korci to chyba nie masz innego wyjścia .

Agnieszko, dobra duszyczko . Najważniejsze, że mama ma poczucie wsparcia. Myślę, że na tym etapie potrzebuje właśnie tego. To, czy rzeczywiście potrzebna będzie przeprowadzka pokaże czas. Na ten moment zrobiłaś wszystko, co mogłaś i pozwól sobie z tym zostać.

Kasiu, ale ten szczeniaczek jest taki słodziutki, że już chyba przez samo to rekompensuje wszystkie niedogodności związane z jego wychowaniem . A propos torcika - nie będzie to po prostu któryś z tych przepisów?
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Maniusiu Poczytałam o książce zalecanej przez Agnieszkę, ale najpierw posłuchałam, co sama Pawlikowska opowiada. Pewnie już to oglądałyście, ale co tam, wklejam na wszelki wypadek

Sabinko, pomysł z placem zabaw też bardzo mi się podoba. To mogłoby być ciekawe doświadczenie dla twojej wnusi .

Malinko, jak tam dzisiaj kijki? Fajny ten twój motywator . Skierowany wprawdzie do Jolinki, ale myślę, że każda może się nim śmiało wspierać. Z małym sprostowaniem – pamiętam, że Gruszka proponowała, aby słowo muszę zastępować słowem mogę, chcę …

Gruszko

Mieszka w
    Częstochowa

Krysiu ja już to co powiedziała Gruszka wprowadziłam w życie i używam słowa chcę

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Ja na razie na żadne diety się nie piszę bo goście...no wyjazd...wiem, wiem, każde wytłumaczenie dobre i za każdym razem próbuję się jakoś tłumaczyć a pasek do spodni zaraz za krótki się zrobi bo zabraknie dziurek !!!!!
    Ale za was dziewczynki będę trzymała kciuki

Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka

Uprawnienia umieszczania postów