Strona 1708 z 3048 PierwszyPierwszy ... 708 1208 1608 1658 1698 1706 1707 1708 1709 1710 1718 1758 1808 2208 2708 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 17,071 do 17,080 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Teraz tylko sie uśmiechnęłam, bo Jola nie mogła znaleźć grupy na fb i jak na zawołanie Małgosia zrobiła tam wpis cuda
    Małgosia zrobiła wpis na grupie....bo Jola ją o to poprosiła na czacie
    Cudu brak

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Napiszę na waschapie więcej o tacie .
    Nie mam tego wasch....coś tam
    Czyli nic się nie dowiem...no ale nic nie poradzę na to,że nie mam smartfona

Idę pranie rozwiesić w ogrodzie.Dopiero wróciliśmy z mężem z "miasta"-trzeba było kilka desek itp. kupić,bo brama wjazdowa się psuje-trzeba wzmocnić.Stale coś...

To tak na szybko-powinnam być wieczorem.
    krysiapysia lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Jolu...no szkoda... faktycznie aplikacja whatsapp jest mozliwa do zainstalowania tylko na smartfonie i trzeba miec tam internet.
    Moze kiedys zamienisz sie z mama bo wspominalas ze ona ma taki telefon i w zasadzie go nie używa. A jesli chodzi o koszty to mozna ewentualnie nie uzywac mobilnie a tylko przez wifi w domu lub takie bezplatne np w cetrach handlowych itp.
    Ta aplikacja jest jak dla mnie jedna z najlepszych...ja głównie przez nia się komunikuje ze swiatem zewnetrznym.
    Whatsapp ma Sabinka, obie Agnieszki, Krysia, Madzia, Regina, Ewa, bbaja- Basia.
    Z osob piszacych na Zawzietaskach nie ma go Gruszka, Malinka i ty....
    Moze kiedyś dolaczycie dziewczyny...
    Co do grupy na fb to ja straciłam do niej serce przez osoby tam piszace a nie wchodzące tutaj . Czulam sie przez to nie komfortowo i przestalam sie tam odzywać.
    Wole was mile Zawzietaski!

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

A mi tamte rozmów takie plytkie troche sie zdają: Dzien dobry, jaka pogoda co gotujesz. To tez fajne ale wole forum

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Jolinko, przepraszam Cię, ale forum czyta mnóstwo ludzi, w tym niekoniecznie moich przyjaciół, więc nie będę pisać o dla mnie dość bolesnych i intymnych sprawach. W tej chwili jestem u rodziców i nie mam czasu żeby wysyłać prywatne wiadomości . Na whatsappie mamy zaprzyjaźnioną grupę, tam opisałam wszystko, dlatego dziewczyny są na bieżąco. Chciałabym żebyś tez tam była i Gruszka i Malinka . Na grupie fejsbukowej tez są osoby, które już dawno straciły zainteresowanie moimi sprawami i nie mam ochoty im sie zwierzać . Uff może trochę obcesowo to napisałam ( przepraszam) ale właśnie wracam ze szpitala, w którym napatrzyłam się na tyle nieszczęścia, że nie wyobrażacie sobie . Idę się wykąpać i spać .

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Agnieszko, myślę o tobie, wspieram, tulę .

Kasiu, kciuki za twoją jutrzejszą rozmowę. Też bym chciała, żebyś miała już ten cały problem z głowy .

Gruszko, Jolinko, Malinko nie chciałbym, żebyście czuły się w jakiś sposób pominięte, a trochę przez whatshappa może tak być. W żaden sposób nie jest to zamierzone. Pojawiło się parę spraw takich bardziej prywatnych i to na ten moment był najlepszy kanał przekazu. Do tego dochodzą zdjęcia. Dalej jednak pozostajemy tutaj i jak najbardziej z potrzebą stałego kontaktu z wami. Oczywiście bardzo by nas cieszyło, gdyby udało wam się dołączyć i tam .

Jolinko, nie rób sobie takich wyrzutów za małe wpadki jedzeniowe. One będą się zdarzały, więc po prostu je zaakceptuj i działaj dalej. Nasza droga środka jest nadal aktualna, bo ja naprawdę mam do autobusu 15 min (no chyba, że lecę szybko, to zmieszczę się w 12 minutach ). Przepis na Kasiny dżemik jest we wcześniejszych wpisach i na dodatek wydaje się bardzo prosty do zrobienia. Jeżeli mama ma smartfona, to może u niej załóż whatshappa. Spotykacie się bardzo często, to byś sobie odtwarzała .

Sabinko, uśmiecham się tylko, bo podejrzewam, że jesteś w takim ferworze zajęć z wnusią, że niewiele więcej jest obecnie w zasięgu twoich zainteresowań . Na basenie i w kulkach widać dwie naprawdę radosne dziewczyny i niech tak trwa. Chyba tylko te pierogi coś nie tak

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzień dobry dziewczyny! Zaglądam do was z kawka z szafy...mojej siostry! I dobrego dnia życzę! Trzymajcie kciuki...oby to byl - ten moj dzień!

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Krysiu dziękuję❤️przede wszystkim za tel. I pozostałym Zawzietaskom za wsparcie ❤️Idę do szpitala z nadzieją, że jest lepiej . Dobrego dnia Wam życzę, realizacji planów i jeszcze ☕️na dobry początek .

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Dziewczyny
    wszystko rozumiem,sama strzegę swojej prywatności jak tylko mogę
    Co do whatsappa to powalczę w weekend,zostaję sama samiuteńkam jedzie na swoje mini wakacje.
    To co mnie zniechęca i trochę przeraża to pisanie z telefonuNawet na komputerze to dla mnie wyzwanie....Wiecie,że ponad 90% mojej pracy na kompie to myszka.Już nawet probowałam,ale trochę mnie to przerasta,ale może to okazja by poćwiczyć cierpliwość

Trzymam mocno kciuki i za sprawy rodzinne Agnieszki,za Kasi pracę,za sprawy sercowe Maniusi i w ogóle sporo o was myślę ,szczegołnie na rowerze wysyłając wam spokój morza i dobrą,kojącą duszę bryzę
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Ale zawsze mogę poczytać w komórce a odpowiedzieć tu w mocno zawoalowany sposób
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

witajcie kobietki
    postraszyło rano, wichura się zerwała, pokropilo i nagle....spokój
    a popadać to by mogło bo sucho jak pieprz
    mój zapał dietowy gdzieś zginął , podeślijcie jakiś fluidów i motywacji bo ani nie dietuje ,a ni nie cwicze, jedynie co to spacery moge za ruch zaliczyc
    We wtorek byłam z Martą w lsztynie na skałkach połaziłyśmy, az się zadyszała, oj licho z kondycją

Uprawnienia umieszczania postów