Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzien dobry dziewczyny!
Macie duzo racji...nie powinnam sie stresowac tylko iść na te rozmowe spokojnie i z podniesiona głową ... ba! Ale zeby to bylo takie proste! Leży mi to na sercu kamieniem i tyle. Miejmy nadzieje ze po tej rozmowie kamien spadnie!
Sabinko dobrej podróży! Mam nadzieję ze twoja wnusia fajnie zapamięta pobyt u babci w Polsce i bedzie to chciala powtarzać. :)
Agniesiu...oby sie spelnilo i niech to będzie dzien dobrych wiadomości! ;)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2358b6aeeb.jpg
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Widzę, że rośnie nam koleżanka forumowa :) wprawia się w klikaniu :mdr: psiuńka śliczna jak zabaweczka
Moja śliczna, aż trudno uwierzyć że to nie zabawka
Kasiu, na pewno po rozmowie będzie ci lżej, bo najgorsza jest niepewność
1 załącznik(ów)
https://www.facebook.com/images/emoj....5/16/2764.png❤❅https://www.facebook.com/images/emoj....5/16/2764.png❤ .
Szczęście jest jak biały rumianek .
Gdy Cię dotyka potrafi zagoić rany .
To ukochane oczy blaskiem płonące
Jak perły rosy rankiem na łące.
To dzień budzący śpiewem o świcie
To skarb bezcenny co daje Ci życie
Nigdy nie liczy godzin na zegarze
Radością zdobi ludziom twarze
Płynie jak rzeka prosto do morza
Lśni jak po deszczu świetlista zorza
Znajdziesz je w sercu co kochać umie
Posiada mądrość by innych rozumieć
Tylko troszeczkę chęci potrzeba
By je podzielić jak okruszki chleba
A potem rozdać tym co potrzebują
Niech się nasycają niech je poczują.
Załącznik 40140
Witajcie :)
Jolu, pięknie podana herbatka, więc już przysiadam, ale twoją kawkę Agnieszko też tam przekładam ;).
Kasiu, bardzo rozsądne i prawdopodobne jest to, co napisała Agnieszka. Dużo wskazuje, że tak to może być. Tak więc Kasieńko głowa do góry, głęboki oddech i spokojnie udaj się na rozmowę.
Gruszko, przesłałam ci informacje na priv. Sprawdź, bo nauczona doświadczeniem wiem, ze nie zawsze dochodzą.
Maniusiu, dla ciebie w końcu piątek, a dla mnie ojoj już piątek – w poniedziałek wracam do pracy :shocked:.
Sabinko, spokojnej podróży i udanego pobytu :D
Witam :)
My już prawie w drodze na lotnisko do Gdańska a potem dalej, myślę że Maja będzie miło wspominać pobyt i babci a dzisiaj akurat ma 4 urodziny, impreza na 28 dzieci + młodsze rodzeństwa w niedzielę, pomoc babci się przyda :)
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
Krysiu Kalahari
dzięki za info ale chyba następnym razem ,500km na kawkę to jednak trochę daleko:wink2:
Krysiu, dziękuję za życzenia :D
U mnie w domu takimi sprawami , to ja zajmuję się :D Wszyscy przychodzą do mnie ze swoimi problemami komputerowymi lub gdy nie mogą czegoś zrobić na nich. Taki samouk ze mnie :D Tak i to ogarnę tylko na spokojnie gdy już u mnie minie ta gorączka przygotowania do imprezki jutrzejszej, czyli grilla urodzinowego.
Agnieszko, po wpisie Krysi uświadomiłam sobie , że potraktowałam twoje opowieści szpitalne o zachowaniu się personelu jako coś normalnego. I to jest okropne bo sama tego doświadczyłam tyle razy, że to już stało się dla mnie normalnym ich zachowaniem. To jest straszne. Ta ich znieczulica, brak empatii i zwykłe ignorowanie pacjentów jest zatrważająca.
Maniusiu, dziękuję bardzo :D Dziś piąteczek już, to będziesz miała wolny weekend. Jakieś plany ?
Kasiu, trzymam mocno kciuki za tę rozmowę. Agnieszka dobrze to ujęła, w sprawie tej pracy. A Karusia, to nasza gwiazda tutaj :D
Jolu, śliczny obrazek na dzień dobry.
Sabinko, dziękuję za życzenia. I życzę udanej podróży. A także udanej imprezki urodzinowej i wszystko dobrego dla małej jubilatki :D 28 dzieci do ogarnięcia ho ho :D
Piąteczek dziś :D Mimo, że jestem w domu teraz, to i tak jest nadal mój ulubiony dzień tygodnia. Życzę wam udanego dnia :D
Mam tą pracę gdzie bylam we wtorek na rozmowie kwalifikacyjnej! Juuuuuuupi!!!
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Kasiu jeszcze raz serdeczne gratulacje [emoji106][emoji182][emoji5]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk