Strona 1717 z 3048 PierwszyPierwszy ... 717 1217 1617 1667 1707 1715 1716 1717 1718 1719 1727 1767 1817 2217 2717 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 17,161 do 17,170 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Kasiu ja też będę trzymała kciuki ale rozmowy ci nie zazdroszczę. ...

Agnieszko ❤
    gruschka and kasiaogrodniczka like this.

Awatar malinowa_fela
    malinowa_fela jest nieaktywny Znany na forum

Nie piszecie wprost więc tylko mogę domyślać się co się stało. Agnieszko, wyrazy współczucia . Bardzo mi przykro.
    Kasiu , będę trzymała mocno kciuki.
    Zyczę wam udanego poniedziałku.

Bandzioch musi odejść- 10 sierpnia -94,5

Maniusiu zapomniałam napisać że bardzo ci zazdroszczę spotkania z Jolą, przecież znam ją tylko wirtualnie, telefonicznie i ze Skypa ale wy spotkalyście się już kilka razy w realu, uściskaj ją ode mnie serdecznie

Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
    gruschka lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam popoludniowo!

No i po wszystkim. Umowe podpisalam-mam zaczac od 15 wrzesnia nowa prace. Zarobek mam miec niestety kiepski-ale za to czas pracy rewelacyjny czyli tak jak chcialam 4 razy po 5 godzin...z dowolna regulacja -kiedy mam zaczynac i kiedy konczyc.

Ze stara szefowa rozmowa rowniez sie odbyla i dzieka Bogu... w przyjaznej atmosferze. Szefowa przyjela z niewatpliwa ulga, ze to ja chce odejsc i rozwiazac stosunek pracy w trybie natychmiastowym (to znaczy zaraz po zakonczeniu mego kursu od 26.08.18)).
    Obiecala przychylic sie do mojej prosby i wyplacic mi te kilka tygodni zalegl urlop. Obiecala- ale tez powiedziala, ze to nie od niej zalezy wiec na dzisiaj nie mam w rekach nic pewnego. W nastepnych dniach ma mi odpowiedziec. Ale co tam!
    Najwazniejsze juz za mna. Moje czarne scenariusze sie nie sprawdzily i nie wyparla sie np tego, ze wogole ma wobec mnie jakies zobowiazania. Hurra!!!

Super Kasiu

gruschka lubi to.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Dzisiaj w pracy spokojnie i prawie wakacyjnie, więc mogę spokojnie przysiąść tu do was .

Widzisz Kasiu, jak dobrze trzymałyśmy kciuki . Naprawdę bardzo się cieszę . No to teraz już możesz trochę odetchnąć. Wiadomo, że za mniej godzin dostaniesz mniej, ale ważne, że reszta się zgadza – dobry dojazd, płynne godziny pracy i czas dla siebie, rodziny i Karusi . Ciekawe, czy była szefowa wywiąże się ze swoich obietnic, ale to już naprawdę nie ma aż takiego znaczenia. Nareszcie się to wszystko skończy.

Gruszko, zacznę od twojego nicka. Też nie mam nic przeciw niemu, dziewczyny się do niego przyzwyczaiły, ty go lubisz, więc już nie będę kombinować, zwłaszcza że mogłoby się mylić z naszą Madzią-Kalahari. A nawiązując do spotkania u niej. Pisała, że jest możliwość dwóch noclegów. Czyli w zasadzie, jakby się uprzeć, to wyszłoby trochę podobnie, jak z nami w Gdyni. Dwie noce spędziłabyś z przeuroczą, niekonwencjonalną, a przy tym bardzo otwartą i życzliwą światu gospodynią, a cały dzień między noclegami z nami (to znaczy ze mną, bo z tego, co wiem, to Jola wracałby dosyć szybko, ale Maniusię może udałoby się przekabacić na te jeszcze parę godzin ). Fajnie, że nie miałaś problemu z wejściem na grupkę. Zdjęć jest sporo, ale elaboratów aż takich nie było. Pokazy samolotów oglądałaś? Kiedyś z ciekawością jeździłam na nie, ale od czasu, gdy mało co nie byliśmy świadkami kraksy (była tuż po naszym wyjeździe), to już się więcej nie skusiłam. Miałaś chyba teraz trochę wolnego i aż jestem ciekawa jak je wykorzystałaś .

Maniusiu, mam nadzieję, że już się nieco uspokoiłaś w temacie nawiedzającej wasz dom „potworzycy” . Pomyślałam sobie o worku treningowym u Madzi . Ciekawe co by na to powiedziała .

Malinko, miło się czyta takie pozytywne refleksje po imprezie urodzinowej. Tak to właśnie powinno być - serdeczni goście; prezenty dobrane tak, by sprawić przyjemność i zaangażowanie najbliższych (mąż wbrew pozorom też był zaangażowany – ktoś w końcu musiał towarzyszyć gościom ). Pomysł z zegarkiem super .
    gruschka and malinowa_fela like this.

Wczoraj moja wnusia miała imprezę urodzinową, obchodziła czwarte urodziny, impreza była bardzo huczna i glosna bo zaproszonych dzieci było około 30 plus młodsze rodzeństwo plus rodzice, trochę tych ludzi było, odbyło się to wynajętej sali w domu kultury, rodzice Mai przygotowali jedzenie, koleżanka upiekła super kolorowy tort i ciekawe ciasteczka, była wynajęta animatorka która prowadziła zabawy i zajęcia plastyczne, rodzice byli zachwyceni bo i dzieci były po raz pierwszy na takiej artystycznej imprezie.
    Impreza trwała półtorej godziny i wystarczy bo dzieci nafaszerowane słodyczami były dosyć pobudzone
    na zakończenie Maja dała każdemu dziecku po książeczce i kolorowej babeczce i podziękowała każdemu dziecku z osobna, byli to koledzy i koleżanki ze żłobka i przedszkola i wsi w której mieszkają.
    Zamieszania było niemało i jak określiła córka kosztowało to małą fortunę, więc odgrazali się, że następne urodziny wyprawią jej jak będzie miała 10 lat
    Było też sporo prezentów

I pyszne ciasteczka

krysiapysia and malinowa_fela like this.

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Wszystkie jestesmy jakby walniete obuchem otrzymana wiadomoscia od Agnieszki i masz racje Krysiu- trudno w takiej sytuacji tak po prostu siasc i pisac.
    Agnieszko jestesmy z toba kochanie mentalnie wspolczujac tobie i twojej mamie goraco.
    Agnieszko
    Kasia to pięknie ujęła,ja się dopisuję,bardzo,bardzo współczuje.

Zakręcone 2 dni za mną,ale bardzo pozytywne
    Nie miałam czasu ani na forum ani na komórkę,ale czytalam i jestem na bieżąco

Kasiu
    super wiadomościMam nadzieję,że teraz będzie ci trochę lżej na duszy i poczujesz się spokojniejsza.

Krysiu
    sprawa spotkania moze jeszcze być otwarta,ale zrozumiałam,ze ty też będziesz tylko jeden dzień bez nocowania....
    Na pokazach nie byłam bo takie tłumy to nie dla mnieNadal jest mnostwo turystów,mało wychodzę,ale dzięki temu mam nową sukienkę,która jest chyba najukochańsza ze wszystkich

Maniusiu
    super,że znalazło się takie fajne rozwiązanie dla Joli

Sabinko
    jak tam plan niepodjadania

W tym tygodniu prawdopodobnie czeka mnie inne forumowe spotkanie i już się nie mogę doczekać

Idę do zajęć,bo mam trochę rzeczy do zrobienia,przygotować zaoczne przyjęcie dla rodzinnych gości i przygotować się do grzybobrania z przyjaciółmi.Będę zbierać grzybki i borówki nad morzem,a głównie to się na to morze zagapiać w uluboinej jego części.
    I tak miałam jako słomiana wdowa robić nic a potem sobie odpoczywać,a tymczasem dzieje się i dzieje
    krysiapysia lubi to.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar bbaaja
    bbaaja jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    bydgoszcz

Kasiu bardzo sie ciesze:-) Sabinko super urodzinki pozdrawia wszystkie, nie bede wymieniac bo na pewno mi sie nie uda...:-) :-) :-)

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Bede pracowac w bardzo fajnej dzielnicy Frankfurtu...z jednej strony takiej trochę szemranej bo dworcowej a z drugiej strony nowoczesnej i poniekąd turystycznej

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Uprawnienia umieszczania postów