69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Zapraszam na kawę
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
-
hej Sabinko, właśnie się zwlekłam i piję kawkę. No imprezka jak się patrzy, Maja pewnie pełna wrażeń Babcia też
-
Agnieszko
Sabinko, jak tam trwasz w postanowieniach u córci? Jeżeli pisanie ci pomaga, to nie żałuj sobie - wiesz, że nam w to graj. Opis przyjęcia to bardzo dobry początek. Widać, że organizacja była super i zabawa przednia. Uwaga córki dotycząca następnego przygotowania przyjęcia nie jest jednak tak zupełnie bezpodstawna. Koleżanka w pracy ma dwójkę dzieci, są przy tym rodzinką bardzo otwartą na gości. Z entuzjazmem więc podeszli do organizowania urodzin swoim chłopcom. Tyle, że oni nie zapraszają kilku kolegów, ale najczęściej całą klasę czy grupę z przedszkola, plus dzieci z okolicy. Samo przyjęcie jest jeszcze do ogarnięcia. Problem zaczyna się potem. Bo chłopcy są zapraszani na rewizyty. A każde wyjście to prezent dla kolegi. I nie ogranicza się on do dwudziestu zł. Młodzi mają dużo wydatków, dom w budowie, spłacają kredyt i coraz częściej przyznają, ze jest to dla nich problem. Piszę o tym, bo skojarzyła mi się ta duża ilość dzieciaczków
Gruszko, cieszę się że dobrze spożytkowałaś wolny czas. Oczywiście bardzo mnie ciekawi ta nowa, najukochańsza sukienka. Teraz tylko mogę nieśmiało napomknąć – jest już miejsce, gdzie możesz chociaż trochę ją nam zaprezentować . Czekam też na rozwinięcie tematu „sprawa spotkania może jeszcze być otwarta”. A to inne formowe spotkanie macie w Gdyni, czy jedziesz gdzieś dalej?
Kasiu, dzielnica rzeczywiście wygląda imponująco. A ile zajmie ci dojazd? I czym w ogóle będziesz dojeżdżać? Bardzo przytulnie wygląda też na tarasie u twojej siostry. Dobrze mieć takie miejsce odpoczynku. Bo rozumiem, że mieszkacie blisko siebie?
Maniusiu temat potworzycy i worka treningowego dalej otwarty, ale chyba zostawimy sobie to już na spotkanie (jeżeli Madzia nas nie pogoni)
-
Krysiu, gdy czytam o tych urodzinach, to całkiem niezłe imprezy Dobrze, że moi synowie już dorośli
Sabinko, super że impreza udała się. Od początku ilość dzieci mnie przerażała a tu były osoby do zajęcia ich ,świetnie.
Kasiu, jeszcze raz napiszę, że bardzo ciesze się twoim szczęściem
założyłam sobie whtshappa, tak więc ten tego ....
Bandzioch musi odejść- 10 sierpnia -94,5
-
Malinko super, że masz WhatsAppa ale myślę, że do naszej grupy może zapisać cię jej założycielka czyli Kasia dziewczyny mam prośbę - nie dublujmy wpisów tu i na WhatsAppie, tu możemy pisać o mniej prywatnych sprawach np o odchudzaniu a tam o tym co chciałybyśmy zachować tylko dla najbliższych koleżanek
no i tam wrzucajmy fotki
-
Krysiu, na ten worek jestem chętna, kiedyś myślałam u siebie taki zainstalować, bo podobno dobrze rozładowuje stres. No jakbym na nim zdjęcie nakleiła to pewnie by już tylko wióry zostały
dziś fajny dzień, byłam z sąsiadką na długim spacerze, a po obiedzie z Sucharkiem na kawie w Złotym Potoku. no ale koniec laby od jutra do pracy i kolejny długi weekend na święta dopiero
-
Ja też dzisiaj polatalam trochę - 5,6 km Ale tak lecialam sobie w okularach przeciwsłonecznych trochę w słońcu trochę w cieniu w miłych okolicznościach przyrody że przyuwazylam groźne chmury dopiero jak zaczęło padać a byłam w połowie drogi i wracałam trochę w deszczu ale powiem wam że dla Anglików deszcz nie straszny, błoto, pada, wieje a oni kalosze na nogi, kurtka przeciwdeszczowa i maszeruja
A ja taka bardziej delikatna - byle mżawka i już mnie nie ma
-
Agnieszko kawa z Sucharkiem chyba fajna sprawa
Agnieszko myślimy o tobie i twojej rodzinie, przede wszystkim Mamie.
-
Gruszko też bardzo mnie zaciekawiła twoja nowa sukienka, wszystkie masz piękne, w pięknie nasyconych kolorach i przede wszystkim w super fasonach pasujących do ciebie
-
Krysiu pytasz czy trwam w swoich postanowieniach...
Cóż...przemilcze twoje pytanie
Za dużo smakołyków urodzinowych i pourodzinowych
Ale o wo myślę coraz poważniej.
Uprawnienia umieszczania postów