Kasiu wezmiecie mnie do grupy?:-) :-) :-)
Wersja do druku
Kasiu wezmiecie mnie do grupy?:-) :-) :-)
Malinko "Dziewczyną z tatuażem" czytałam dawno temu, filmu nie oglądałam ale książka bardzo mi się podobała pomimo pomimo tego, że była bardzo bardzo gruba:)
Dzisiaj byłam na długim spacerze w miłych okolicznościach przyrody, słoneczko świeciło ale upału oczywiście nie było, przeszłam 8 km ale nogi mnie bolały...
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
Kasiu czyli dojazd do pracy dogodny ale drogi, no niestety coś za coś, może autobusem byłoby trochę dłużej ale dużo taniej?
Fajnie, że psinka dobrze sobie poradziła z pierwszym dłuższym zostaniemy w domu bez domowników:)
Ja dzisiaj drugi dzień byłam sama bez domowników i też sobie dobrze poradziłam :)
A ja ogarnęlam z grubsza dom , zrobiłam pranie, zaraz będę prasować . Sabinko, kiedy wracasz ?
Agnieszko wracam we wtorek:)
Od jutra do poniedziałku zostajemy same bez zięcia bo leci na 4 dni do Portugalii :)
Cztery kobitki od 1,5 roku do 60 tki:)
A propos Portugalii to była tam ostatnio J.córka z chłopakiem, chcieli jechać na Hel ale nie było miejsc to wybrali się trochę dalej :)
Znowu atak terrorystyczny...to straszne
Załącznik 40195
kawkę stawiam
Dzień dobry
Dzięki Maniusiu za kawę, wypiję z chęcią, bo słabo w nocy spałam .
Sabinko, ja też uważam, że teraz jest dobry czas na wo. Są nasze polskie warzywa i jabłka, wszystko polne, jest ciepło, więc odpada problem marznięcia. W 6 tygodni można zgubić naprawdę wiele kilogramów ( próbowałaś i wiesz, że w twoim przypadku tak jest), tylko potem trzeba z głową wyjść z diety i jeść rozsądnie. Na pewno będę Ci kibicować. Warto choć raz w życiu przejść cały cykl, żeby poznać uczucie, które pojawia się na końcu, gdy człowiek uświadomi sobie jaki był dzielny :)
Miłego dnia Wam życzę :)
Dobrego dnia Zawzietaski!
http://www.pozytywniej.pl/upload/83e...7863bd9745.jpg
Waga na dzis 79 kg!:mdr: