Strona 1731 z 3048 PierwszyPierwszy ... 731 1231 1631 1681 1721 1729 1730 1731 1732 1733 1741 1781 1831 2231 2731 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 17,301 do 17,310 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dzien dobry Agnieszko!
    Dla mnie prosze w te pierwszą filiżankę kawke z mlekiem...bo taka najchetniej pije o tej porze...

No faktycznie szkoda, ze nie da sie połączyć tych dwóch weekendow. ...chetnie tez skorzystalabym z zaproszenia na te Madziowe dobrocie!
    Co do kwestii nadmiaru propozycji związanych z pracą to jak to mówią: nie da sie złapać dwóch srok za ogon! Niemniej jednak muszę przyznać ze jestem dumna ze w tylu miejscach zrobilam swym cv na tyle dobre wrażenie,że chcą mnie poznać...szkoda ze tak późno.

Krysiu udanego wedrowania no i milego spotkania dziewczyny!

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Niemniej jednak muszę przyznać ze jestem dumna ze w tylu miejscach zrobilam swym cv na tyle dobre wrażenie,że chcą mnie poznać...szkoda ze tak późno.
    Kasiu, bardzo to jest pozytywne napisałaś prawdę, tak własnie ludzie Cię odbierają, jesteś pełna optymizmu, energiczna i pozytywnie nastawiona, dlatego zawsze pisałam, że wcześniej, czy później znajdziesz pracę

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Kasiu, to naprawdę fajne uczucie jak się widzi, że ludzie ci doceniają

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Przymierzylam sukienkę w którą chce sie zamieścić na weselu za dwa tygodnie i doszlam do wniosku ze trzeba cos zrobić...
    Przyszlam więc na pieszo... z kijkami rzecz jasna ..na ogród! Wiecej ruchu mi trzeba! Ot co!

Maniusiu...nie przesadzajmy z tym docenianiem. Przeciez oni mnie nie znają. I jeszcze nic dla nich nie zrobilam. Niewątpliwie jednak przestalam się czuć jak brzydka, stara panna, ktorej nikt nie chce. i to jest bardzo milutkie uczucie...

Dobrej niedzieli!

Nasze pomidory diabli wzięli...

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
    Jolinkaa lubi to.

Awatar bbaaja
    bbaaja jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    bydgoszcz

Maniusiu tak to na razie jest MZ, ale wlasciwie po tamtej diecie tez tak jadlam, niby utrzymywalam wage, ale z czasem mnie przybylo...:-(. Tak sobie mysle, ze powinnam zadzialac bardziej zdecydowanie...
    Kasiu pewnie lepiej pozostac przy tym co masz, ale mozesz sie podbudowac, ze inni tez Cie zauwazaja...:-)
    Krysiu u mnie nie tak szybko wrocily te kilogramy, bo caly czas sie ograniczalam...ale jednak polowa i znowu na plecach...;-)
    Zobaczymy jak to mnie teraz zadziala to mz, a moze...mam nadzieje
    U nas dzis chlodniej, ale nie pada, przynajmniej na razie. Niestety pomidory Kasiu wygladaja podobnie, moze niewszystkie, ale..lipa

Awatar bbaaja
    bbaaja jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    bydgoszcz

Jolu jeszcze raz dziekuje za instrukcje ustwienia, zrobilam, hurra!!
    Jolinkaa and sabinka57 like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Dziś dzień lenia czytam książkę, gram w karty i latam po necie . Ale to tylko dziś. Od jutra chce skończyć sprzątanie domu na zimę, w czwartek jadę do Warszawy a od poniedziałku znów przychodzi uczeń na korki.
    gruschka, Jolinkaa and sabinka57 like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Moja niedziele pieknie sie zaczela, bo aktywnie i sportowo, a zakonczyla siedzeniem na kanapie i obiadaniem
    Nie wiem...naprawde nie wiem...czemu ja jestem taka niekonsekwentna...

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Jolinko, może jednak ten późniejszy pociąg! Jakoś tak podejrzewam, że nie tylko ja lubię pospać, ale Madzia też
    Krysiu,no ja nie wiem czy Madzia lubi pospać,ale ona od początku wiedziała o której przyjeżdżam i sprzeciwu nie wyraziła
    Tak więc ja będę w Częstochowie 7.44A Maniusia też ranny ptaszek,bo wstaje o 4.30Mój budzik już nastawiony na 5.50 i zaraz idę spać.Szkoda czasu na spanie,kiedy spotkać się można.
    Cytat Zamieszczone przez kalahari Zobacz posta
    sniadanie jest u mnie: zur z kielbasa wlasnej roboty, kaszana i kiszka pasztetowa wlasnej roboty z cebulka na goraco... a potem jakis obiadzik itd.
    Madziu....i tym, sposobem moja dieta jutro "pójdzie się bujać "Po takiej smakowitym i kalorycznym jedzonku na drugi dzień trzeba będzie pościć i samą wodą żyć
    Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Jolu, Maniusiu skoro Madzia pisze o śniadaniu, to już nic więcej nie wymyślam, tylko czekam na was, jak tylko dojedzie Jolinkowy pociąg.
    No i tak trzymaj...wiedziałam,że Madzi smakowitości mogą Cię skusić
    Ech...chyba trzeba jakiś rapacholin zabrać czy coś w tym stylu
    Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    No faktycznie szkoda, ze nie da sie połączyć tych dwóch weekendow. ...chetnie tez skorzystalabym z zaproszenia na te Madziowe dobrocie!
    Co do kwestii nadmiaru propozycji związanych z pracą to jak to mówią: nie da sie złapać dwóch srok za ogon! Niemniej jednak muszę przyznać ze jestem dumna ze w tylu miejscach zrobilam swym cv na tyle dobre wrażenie,że chcą mnie poznać...szkoda ze tak późno.
    Kasiu wielka szkoda,że nie możesz jutro do nas dołączyć-ale fajnie by było!
    Co do Krakowa,to wiesz jak jest-rozmawiałyśmy na ten temat,ale jeszcze myślę...kombinujęHmmm...chyba,że wsiadasz w Krakowie w busa do Sosnowca przed 15tą,jesteś u mnie ok.16tej-tuż przy przystanku jest cukiernia,gdzie byłyśmy na kawie i deserku z Maniusią.Siadamy,pijemy,pogaduchy uskuteczniamy i o 18tej masz powrotny do KrakowaOczywiście ze swoją połówką możesz przyjechać.
    A co do cv i rozmów o pracę,to masz być z czego dumna-wiedziałam,że z każdym kolejnym zaproszeniem na rozmowę poczujesz się pewniej,poczujesz się dowartościowana
    Cytat Zamieszczone przez bbaaja Zobacz posta
    Jolu jeszcze raz dziekuje za instrukcje ustwienia, zrobilam, hurra!!
    nie ma za co dziękować-potrafiłam,to pomogłam.Jak co to pytaj tutaj czy na pv.Pisałaś,ze ważysz 88-czas suwaczek uaktualnić Ja jestem teraz na mż i dla mnie to zawsze najlepsza dieta była.Tylko ja wszystko co w paszczę wkładam staram się ważyć i w zeszycie zapisuję-liczę kalorie.
    Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Od jutra chce skończyć sprzątanie domu na zimę
    Agnieszko...rozbawiłaś mnie-mamy sierpień,a Ty nam tu piszesz o porządkach na zimęOświeć mnie jakie porządki na zimę można robić latem?

Uciekam spać-jutro czeka mnie długi dzień
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Jolinko, choćby umyć wszystkie okna, meble tarasowe umyć i pochować w pokrowce , uporządkować garderoby, przygotować miejsce na drewno do kominka, sprawdzić w jakim stanie są i ewentualnie wyprać grubsze kołdry , umyć wszystkie szafki i szuflady kuchenne i pokojowe wewnątrz, uprać, wyprasować i powiesić firanki, umyć wszystkie drzwi, lampy i dekoracje itd myśle że to jakieś 3/4 tego co mam do zrobienia. Całe życie o tej porze robię takie porządki, bo kolejne takie duże w grudniu. Może to i trochę śmieszne, dla mnie normalne i znane od dziecka
    Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 20-08-2017 o 22:13

Uprawnienia umieszczania postów