Dzień dobry, witam wczesnym rankiem :)
Załącznik 40225
Wersja do druku
Dzień dobry, witam wczesnym rankiem :)
Załącznik 40225
hej Aga
ja dziś wstałam 3,30 bo odbierałam dzieci z dworca a za chwilę jadę po Jolinkę i Krysię, będzie fajny nie dietetyczny dzień
Dzien dobry pracowita pszczolka Agnieszko!
A ja to jak ten slimaczek...:money: Dobrego dnia!
http://s10.flog.pl/media/foto_300/10...w-ogrodzie.jpg
czas odnowić znajomość
Załącznik 40227
Widzę,że szykuje się niezła dietetyczna mobilizacja:)
Przyłączam się ,na pewno mi nie zaszkodzi:p
Spróbuję się porządnie zmobilizować do Pape w sensie 3 posiłkow i długich przerw.A dodatkowo jak się uda to unikać tego co mi niespecjalnie słuzy.Trochę sie jeszcze towarzysko będzie dzialo i w sierpniu i we wrześniu i może jeszcze w październiku:wink2: potrzebuję więc czegoś prostego i elastycznego.Może jeszcze uda się wpleść jakis 1 dzień w tygodniu bardziej postny i byłoby cudnie.
Cel niezbyt wyśrubowany - zobaczyć bałwanka i zatrzymać go na dłuzej.
100 udało mi się pożegnać ,trochę to trwało ale udalo się.Teraz nieśpiesznie marzy mi się ta ósemka,choćby i na zawsze:)
Jak widać na WO nie mam miejsca ale chyba i nie czuję potrzeby:wink2:Żeby tylko nie bylo gorzej niż jest to nie będę rozpaczać,ale jak mnie ubędzie to będę losowi niezwykle wdzięczna:)
Krysiu
fajny masz tydzień,myślę zę to naprawdę coś dla ciebie,te spotkania i dlugie,nieśpieszne rozmowy.Też tak lubię:)jedyny minus,że cię tu nie będzie:cry: ale dam radę a ty baw się dobrze.
Agnieszko
Sprzątanie to zupełnie nie moja bajka,ale tobie widzę dodaje energii i super:)To u ciebie też pewnie okazja do fajnych przemyśleń i układania sobie w głowie:)
ja to raczej w drugą stronę,robię wszystko bardzo rozłożyście i przestrzennie,a jak przekroczę pewną granicę to idę na rower:p
Maniusiu,Jolinko,Krysiu
spotkania z Kalahari szczerze zazdroszczę,ze nie wspomnę o menu:)Bardzo żaluję,ze to jednak dość daleko....nie tracę nadziei,że mi się też kiedyś trafi.
Być może jesienią będę w Częstochowie w sprawach rodzinnych...
SAbinko
widzę,ze ci tam dobrze,dieta pudełkowa mnie powaliła:)
Wczoraj na boskim spotkaniu forumowym też mniej więcej tak to wyglądalo,dodatkowo popite piwem a nawet 2:oops:Ale żęby rozmawiać o diecie trzeba się przecież najpierw porządnie wzmocnić:p
Dzień dobry:)
Rozbawilas mnie Gruszki stwierdzeniem że żeby rozmawiać o diecie trzeba się najpierw wzmocnić :)
Dziewczyny miłego spotkania ale rapacholin chyba by się przydał przy menu Kalahari no chyba żeby jakaś wodeczka do tego była ale chyba niekoniecznie do śniadania :)
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
ciao, ciao,
pozdrawiamy,rozmawiamy,obmawiamy, jemy, pijemy.....
jest mi bardzo milo, ze przyjechalyscie- grazie!!!!!!!
Fajnie dziewczyny, ze wam sie udalo z Madzia spotkac! Czekamy na whatsappie na fotorelacje!:mdr:
U mnie dzis pomidorowa z lanymi kluseczkami...:money:
Tak Jolinko masz racje powinnam zmienic suwaczek, ale zapomnialam hasla...Najwyzej zrobie nowy.
Fajnie dziewczyny ze sie spotykacie, to bedziecie mialy super dzien. Ja w pracy, dopiero skonczylam...
Rano jak zwykle 2 kromki chleba, potem jogurt z borowkami z dzialki, potem leczo troszke z chudym miesem, o17 banan na kolacje. Pozdrawiam