69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dziewczyny , Magda mnie zabiła, zostałyśmy tak serdecznie przyjęte, że umarła z przejedzenia. Teraz odchudzanie to już nie tylko chęc ale i konieczność, więc zaczynam już
-
W ramach pokuty nie zatrzymałama się przy sklepie tylko poszlam pieszo po zakupy 3km
-
Magda ten film z Bollywood to Nazywam się Khan
-
Witam images (1).jpg
Jak widać na zdjęciach, spotkanie udane, mam nadzieję, że za bardzo nas nie oplotkowałyście ...zawsze przy tym trzeba pamiętać, że na następnym spotkaniu skład grupy się zmieni, i może być wicewersal ( jak mówi Wioletta Kubasińska )
Manusiu, już kiedyś ten film przywoływałaś jako bardzo fajny, Dla mnie rejony Bollywood, są baaaardzo odległe. Nie lubię tych klimatów, choć się nie zarzekam, że coś mogłoby mi się spodobać
Spacer jako pokuta jest super
Bbaju, dobre menu...trochę podobne do mojego
Kasiu, jak ja nie lubię lanych klusek...Matko, ze 100 lat ich nie jadłam
Gruszko, na mnie jeden dzień postny już nie działa. Tzn działa, ale żebym zgubiła np sobotnio- niedzielne goszczenie, to muszę mieć tych postnych dni co najmniej 4. Co innego, gdy w tygodniu jem zdrowo i odchudzająco...wtedy taki jeden postny dzień, to dodatkowy bonus na wadze
Muszę spadać, bo od dziś na trzy dni mam niespodziewanie dzieciaki z psem. Cieszę się, bo ostatnio niezbyt mi wesoło, więc trochę się rozerwę .
Miłego dnia
-
Dzien dobry!
Ha! Agnieszko! Dobrze, ze na tych spotkaniach zawsze kogos brakuje...
-
Kasiu ubiegłaś mnie, to samo miałam napisać
-
Magda , jesli chodzi o dziewczynę z tatuażem, to amerykańska wersja nie ma kontynuacji, dlatego pytałam czy oglądałaś wersję szwedzką
Szwedzka jest w 3 częściach":
pierwsza?: mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet, czyli to co amerykanie nazwali - dziewczyna z tatuażem
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
druga - dziewczyna która igrała z ogniem
trzecia - zamek z piasku który runął
każda część skłąda z 2 odcinków
-
Agnieszko, ten film jest kręcony w bollywood, ale nie przypomina typowych bollywoodzkich filmów, a takich nie lubię
-
tak samo fajny jest : człowiek który poznał nieskończoność
tez polecam
opis skopiowany z filmweeb
Indie, 1913 rok. 25-letni matematyczny geniusz-samouk Srinivasa Ramanujan (Dev Patel) wiedzie żywot ubogiego urzędnika w Madrasie. Spragniony kontaktu z nauką wysyła zapiski swoich matematycznych teorii kilku brytyjskim uczonym. Profesor Godfrey Harold Hardy (Jeremy Irons) będący pod wrażeniem umysłu młodego Hindusa, pomimo sceptycyzmu swoich kolegów, zaprasza go do Anglii. W tradycyjnej kulturze Cambridge Ramanujan musi stawić czoła nie tylko najtęższym umysłom początków XX wieku, ale także uprzedzeniom rasowym.
-
Hola! Hola! A ja lubie filmy bollywood i prosze mi tu nic na nie nie nagadywac!
Uprawnienia umieszczania postów