5 załącznik(ów)
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dziewczyny,a żeby nie było,że tylko jadłyśmy,to i spacerek był połączony ze zwiedzaniem Sanktuarium.
Sanktuarium piękne i z ciekawą historią związaną z figurką Matki Boskiej -tutaj pielgrzymują chorzy prosząc o wstawiennictwo i łaskę uzdrowienia...sama prośbę zostawiłam i pomodliłam się za mojego syna...aż mi łzy poleciały,ale ukryłam je przed dziewczynami,żeby humoru nie psuć.
Załącznik 40245
Załącznik 40246
Załącznik 40247
Załącznik 40248
Figurka ma zaledwie 9 cm.
A to stary ,drewniany kościołek.
Załącznik 40249
Dzien dobry!
A co to? Poza Jolinka nie bylo wczoraj chetnych na szampana? A i kawki z rana nikt nie pije?
https://img-ovh-cloud.zszywka.pl/0/0...67-kawusia.jpg
Kasiu wiesz,że kawy nie piję...no chyba,ze poczęstujesz latte albo filiżanką cappucino;)
Dzisiaj mam paskudną noc za sobą-nie mogłam zasnąć i prawie do rana książkę czytałam.Trudno...ciężki dzień będzie,ale za to mąż ma wolne,to mnie spać wieczorek pogoni;):p
Dziś mamy taki swój dzień-właśnie dziś mija 36 lat jak się poznaliśmy:DMiałam wtedy 17 lat....ale smarkula byłam.Chodziłam do liceum,a mój kochany wydawał mi się...taki stary;)Miał 20 lat i już pracował.
http://id.joe.pl/sub_images/pictures...d53b77_th2.gif
Hej
Kasiu , no to kamień z serca, naprawdę masz co świętować. Bardzo się cieszę ! i dziękuję za szampana :)
Jolu ja tez miałam ciężką noc. Artur źle się czuł i podawałam mu krople nasercowe, a potem to już usnąć nie mogłam
Probuje oswoic sie z nowym wejsciem na forum z tapatalka i mnie wkurza...zdjęcia sie tez nie da cjyba wrzucac z komorki
Ja przez tapatalka nie mogę w ogóle wejść na forum
Dzień dobry :)
późno bo późno ale mam nadzieję że jak masz jeszcze trochę szampana dla mnie :) Chętnie wypiję bo jest co świętować brawo brawo brawo:)
Maniusiu mam nadzieję że twój sucharek już czuję się lepiej ale z sercem nie ma żartów.
Ja tez w ogóle nie mogę wejść przez tapatalka tak jak Agnieszka :(
jak Kasiu wchodzisz inaczej ? ja w ogóle nie mogę, jakiś błąd sieci mi wyskakuje, nie mogę się zalogować. ...
Dodam że problemy z tapatalkiem mam od kilku dni.
Ja tez od kilku dni mam te problemy Sabinko. Oni cos zmienili i teraz stad te kłopoty. Ja gdy sie pojawia meldunek blad sieci to naciskam ponownie i wtedy mi sie otwiera forum w innym formacie i na pierwszej stronie watku musoalam sue też zameldowac mimo ze nie byl wcześniej wymeldowana. Nie widze ryltko nozluwosci wrzucania zdjęć