69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dziewczyny,a żeby nie było,że tylko jadłyśmy,to i spacerek był połączony ze zwiedzaniem Sanktuarium.
Sanktuarium piękne i z ciekawą historią związaną z figurką Matki Boskiej -tutaj pielgrzymują chorzy prosząc o wstawiennictwo i łaskę uzdrowienia...sama prośbę zostawiłam i pomodliłam się za mojego syna...aż mi łzy poleciały,ale ukryłam je przed dziewczynami,żeby humoru nie psuć.
gidle-25.jpg
P1060963.JPG
P1060944.JPG
P1060962.JPG
Figurka ma zaledwie 9 cm.
A to stary ,drewniany kościołek.
P1060990.JPG
-
Dzien dobry!
A co to? Poza Jolinka nie bylo wczoraj chetnych na szampana? A i kawki z rana nikt nie pije?
-
Kasiu wiesz,że kawy nie piję...no chyba,ze poczęstujesz latte albo filiżanką cappucino
Dzisiaj mam paskudną noc za sobą-nie mogłam zasnąć i prawie do rana książkę czytałam.Trudno...ciężki dzień będzie,ale za to mąż ma wolne,to mnie spać wieczorek pogoni
Dziś mamy taki swój dzień-właśnie dziś mija 36 lat jak się poznaliśmyMiałam wtedy 17 lat....ale smarkula byłam.Chodziłam do liceum,a mój kochany wydawał mi się...taki staryMiał 20 lat i już pracował.
-
Hej
Kasiu , no to kamień z serca, naprawdę masz co świętować. Bardzo się cieszę ! i dziękuję za szampana
-
Jolu ja tez miałam ciężką noc. Artur źle się czuł i podawałam mu krople nasercowe, a potem to już usnąć nie mogłam
-
Probuje oswoic sie z nowym wejsciem na forum z tapatalka i mnie wkurza...zdjęcia sie tez nie da cjyba wrzucac z komorki
-
Ja przez tapatalka nie mogę w ogóle wejść na forum
-
Dzień dobry
późno bo późno ale mam nadzieję że jak masz jeszcze trochę szampana dla mnie Chętnie wypiję bo jest co świętować brawo brawo brawo
Maniusiu mam nadzieję że twój sucharek już czuję się lepiej ale z sercem nie ma żartów.
Ja tez w ogóle nie mogę wejść przez tapatalka tak jak Agnieszka
jak Kasiu wchodzisz inaczej ? ja w ogóle nie mogę, jakiś błąd sieci mi wyskakuje, nie mogę się zalogować. ...
-
Dodam że problemy z tapatalkiem mam od kilku dni.
-
Ja tez od kilku dni mam te problemy Sabinko. Oni cos zmienili i teraz stad te kłopoty. Ja gdy sie pojawia meldunek blad sieci to naciskam ponownie i wtedy mi sie otwiera forum w innym formacie i na pierwszej stronie watku musoalam sue też zameldowac mimo ze nie byl wcześniej wymeldowana. Nie widze ryltko nozluwosci wrzucania zdjęć
Uprawnienia umieszczania postów