Nie oglądałam tego programu tylko szkło kontaktowe
Nie oglądałam tego programu tylko szkło kontaktowe
Kalahari, wprawdzie z tego, co piszesz wynika, że linków do filmów nie znalazłaś, ale mam nadzieję, że chociaż hymny pochwalne na swoją cześć doczytałaś?
Nie wiem o jakich innych filmach piszesz, bo ja proponowałam tylko ten o Syberii.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Na wszelki wypadek Gruszko, Maniusiu podajcie Madzi może swoje linki, bo ten mój przecież źle działał u Agnieszki .
Fajnie Madziu, że dużo chodzisz. Zresztą towarzystwo masz przednie i w liczbie zadawalającej, wiec możesz poszaleć
Bbaju – na kręgosłup podobno bardzo dobrze działa rower i basen. Tylko faktycznie to by musiało być tak bardziej systematycznie.
Kiedyś nasza Natka podawała ćwiczenia, ale za nic ich nie potrafię zapamiętać. Może któraś z dziewczyn ci coś zaproponuje.
Maniusiu, pamiętam Miecugowa jeszcze z radiowej trójki. Ale w telewizji rzeczywiście głównie szkło kontaktowe.
Sabinko u nas tez byla rano potezna burza i ulewa, a teraz leje znowu(bez burzy):-)
Ten program byl nadawany poznym wieczorem Miecugow rozmawial z ludzmi kultury, nauki, ale tez z architektami, lekarzami i rozmawial nie o polityce ale o historii, zyciu, byly to rozmowy takie bardziej filozoficzne, bardzo mi sie to podobalo...
Aga to jest wlasnie internet...ludziom sie wydaje ze sa anonimowi...
Magda skopiowałam ci jeszcze raz post
Magda , jesli chodzi o dziewczynę z tatuażem, to amerykańska wersja nie ma kontynuacji, dlatego pytałam czy oglądałaś wersję szwedzką
Szwedzka jest w 3 częściach":
pierwsza?: mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet, czyli to co amerykanie nazwali - dziewczyna z tatuażem
druga - dziewczyna która igrała z ogniem
trzecia - zamek z piasku który runął
każda część skłąda z 2 odcinków
Bbaju
no ja właśnie też ten Inny punkt widzenia najbardziej lubiłam, w niedzielne ranki były powtórki.Kupiłam tez ksiażkę.I bylam na 2 spotkaniach.
Jak powiedział Owsiak to były mądre gadki.
U mnie po lekkim zachmurzeniu ( i nie mam tu na myśli pogody...) wyszło przepiękne słonkoJest OK
Krysiu
ja oglądałam po kliknięciu na twój link.
Wiem,że zawsze starasz się każdemu odpowiedzieć i męczy cię brak reakcji Sabinki na moją propozycjęMNie nie męczy
Czasem coś tam piszę i fajnie jak ktoś odpisze ale jak nie to nie mam zadnego żalu ani nie jest mi przykro.
Wolę nie dostać odpowiedzi niż wprawić kogoś w zakłopotanie.Sama też nie do wszystkiego się odnoszę,bo po prostu nie mam nic do napisania..
Ale wszystkie wpisy czytam z uwagą i wielką przyjemnością
Nowa wiosna- nowe zadanie
Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
Docelowo 20cm do zgubienia
http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html
Ja w takiej sytuacji często staram się oddać dobro jakiejś innej osobie ,która tego potrzebuje.
Z tego na szczęście "wyroslam" już jakiś czasemu.Ale już napisałam,żę znowu jest pięknie
A ty gdzieś balujesz na mini wakacjach,bo coś mi chyba umknęło....
A ten poniedziałek ,od którego miałam zacząć...to już jutro
Przy okazji pożegnania wakacjuszek trochę napiekłam i popróbowałam...Ale dzielnie większość oddałam,więc niby mogłabym zacząć
To niech będzie na śniadanko kasza jaglana z owocami zamiast przepysznej buly jaglanej.Wielka krzywda to to nie jest,ale zawsze jakiś mały kroczek
Nowa wiosna- nowe zadanie
Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
Docelowo 20cm do zgubienia
http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html
Tak Gruszko to tez dobre podejscie:-) :-)