Nie oglądałam tego programu tylko szkło kontaktowe
Nie oglądałam tego programu tylko szkło kontaktowe
Kalahari, wprawdzie z tego, co piszesz wynika, że linków do filmów nie znalazłaś, ale mam nadzieję, że chociaż hymny pochwalne na swoją cześć doczytałaś?![]()
Nie wiem o jakich innych filmach piszesz, bo ja proponowałam tylko ten o Syberii.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Na wszelki wypadek Gruszko, Maniusiu podajcie Madzi może swoje linki, bo ten mój przecież źle działał u Agnieszki.
Fajnie Madziu, że dużo chodzisz. Zresztą towarzystwo masz przednie i w liczbie zadawalającej, wiec możesz poszaleć
Bbaju – na kręgosłup podobno bardzo dobrze działa rower i basen. Tylko faktycznie to by musiało być tak bardziej systematycznie.
Kiedyś nasza Natka podawała ćwiczenia, ale za nic ich nie potrafię zapamiętać. Może któraś z dziewczyn ci coś zaproponuje.
Maniusiu, pamiętam Miecugowa jeszcze z radiowej trójki. Ale w telewizji rzeczywiście głównie szkło kontaktowe.
Sabinko u nas tez byla rano potezna burza i ulewa, a teraz leje znowu(bez burzy):-)
Ten program byl nadawany poznym wieczorem Miecugow rozmawial z ludzmi kultury, nauki, ale tez z architektami, lekarzami i rozmawial nie o polityce ale o historii, zyciu, byly to rozmowy takie bardziej filozoficzne, bardzo mi sie to podobalo...
Aga to jest wlasnie internet...ludziom sie wydaje ze sa anonimowi...
Magda skopiowałam ci jeszcze raz post
Magda , jesli chodzi o dziewczynę z tatuażem, to amerykańska wersja nie ma kontynuacji, dlatego pytałam czy oglądałaś wersję szwedzką
Szwedzka jest w 3 częściach":
pierwsza?: mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet, czyli to co amerykanie nazwali - dziewczyna z tatuażem
druga - dziewczyna która igrała z ogniem
trzecia - zamek z piasku który runął
każda część skłąda z 2 odcinków
Bbaju
no ja właśnie też ten Inny punkt widzenia najbardziej lubiłam, w niedzielne ranki były powtórki.Kupiłam tez ksiażkę.I bylam na 2 spotkaniach.
Jak powiedział Owsiak to były mądre gadki.
U mnie po lekkim zachmurzeniu ( i nie mam tu na myśli pogody...) wyszło przepiękne słonkoJest OK
Krysiu
ja oglądałam po kliknięciu na twój link.
Wiem,że zawsze starasz się każdemu odpowiedzieći męczy cię brak reakcji Sabinki na moją propozycję
MNie nie męczy
Czasem coś tam piszę i fajnie jak ktoś odpisze ale jak nie to nie mam zadnego żalu ani nie jest mi przykro.
Wolę nie dostać odpowiedzi niż wprawić kogoś w zakłopotanie.Sama też nie do wszystkiego się odnoszę,bo po prostu nie mam nic do napisania..
Ale wszystkie wpisy czytam z uwagą i wielką przyjemnością![]()
Nowa wiosna- nowe zadanie
Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
Docelowo 20cm do zgubienia
http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html
Ja w takiej sytuacji często staram się oddać dobro jakiejś innej osobie ,która tego potrzebuje.
Z tego na szczęście "wyroslam" już jakiś czasemu.Ale już napisałam,żę znowu jest pięknie
A ty gdzieś balujesz na mini wakacjach,bo coś mi chyba umknęło....
A ten poniedziałek ,od którego miałam zacząć...to już jutro
Przy okazji pożegnania wakacjuszek trochę napiekłam i popróbowałam...Ale dzielnie większość oddałam,więc niby mogłabym zacząć
To niech będzie na śniadanko kasza jaglana z owocami zamiast przepysznej buly jaglanej.Wielka krzywda to to nie jest,ale zawsze jakiś mały kroczek
Nowa wiosna- nowe zadanie
Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
Docelowo 20cm do zgubienia
http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html
Tak Gruszko to tez dobre podejscie:-) :-)