Strona 1743 z 3048 PierwszyPierwszy ... 743 1243 1643 1693 1733 1741 1742 1743 1744 1745 1753 1793 1843 2243 2743 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 17,421 do 17,430 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Ja na pożegnanie z rozpustą, na obiad zrobiłam knedle ze śliwkami a na kolację racuchy z jabłkami
    sabinka57 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Ło Matko ... ja, ja mi wyszło na początku
    sabinka57 lubi to.

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Agnieszko
    nie kuś,bo będę musiała zacząć od wtorku
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Agnieszko, co tam „ja” na początku (chociaż czasami zastanawiam się na ile bolą Cię nasze różne wstawki gramatyczne i stylistyczne ) - ważne, że widzę mobilizację do dietkowania i to nie tylko u Ciebie .

Gruszko, właśnie miałam się pytać, ale skoro słońce wyszło i jest ok, to tylko się cieszę i uśmiecham .
    Nigdzie nie baluję – to sąsiedzi balują .
    Twój wpis nawiązuje trochę do tego o czym pisała też Sabinka. Zaczynam myśleć, że chyba powinnam zacząć uczyć się od was takiego trochę innego podejścia do wpisów. Ale z drugiej strony nie zmieniam zdania co do potrzeby uważności. Chyba mam dylemat

Jutro wracam do pracy, czyli pewnie zacznie się kołowrotek. Będzie też zmiana warty na górze, więc może być ciekawie .

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Krysiu
    przede wszystkim pozostań sobą i tak będzie najpiękniej
    Każdy jest inny i na co innego wyczulony,ale to nie znaczy,że trzeba się koniecznie dostosowywać zawsze do wszystkich,często wyobrażonych przez nas oczekiwań.
    Wystarczy szczerze napisać co i jak odbieramy,z porcelany nie jesteśmy to się nie ukruszymy.Najgorzej to chyba pielęgnować w sobie jakiś żal.
    Ja myślałam,że jesteś na jakimś wyjeździe wakacyjnym
    Zawsze chętnie dowiem się ,że coś jest nie tak w mojej obecności na forum,bez tego nie mam szans na poprawę

Trzymam kciuki za przyzwoitą,nową górę
    Ostatnio edytowane przez gruschka ; 27-08-2017 o 20:58
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Witajcie kobietki

Zaraz będę pisać więcej,ale teraz chcę dla Was wszystkich przekazać serdecznie pozdrowienia od Reginki-naszej GammyWczoraj chwilę rozmawiałyśmy na fb.Jak wiecie Reginka jest w Polsce ,w ośrodku z programem oczyszczania.Jest na dietce ryżowo-kaszowej.Powiem Wam,że ja bym wymiękła 10 dni na takim jedzeniu,a ona ani razu nie zgrzeszyła-jestem pod wrażeniem.Ryż i kasza woda i herbatki to wszystko i ruch ruch jeszcze raz ruch od 7.30 do 20.00 z naprawdę kilku minutowym przerwami.Ona i jej koleżanka czasami już o 6tej rano idą poćwiczyć np. z kijkami.

Ciekawa jestem efektów tego detoksu.

Idę zmierzyć ciśnienie-tabletkę łyknęłam przed godziną,a głowa nadal boli

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

maniusiu-grazie!!!!
    wiesz, do mnie trzeba glosno i wyraznie i najlepiej jeszcze kilka razy powtorzyc....

zaraz sie wezme za nastepne czesci.

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Położyłam się trochę,głowa przeszła,to wróciłam
    Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Mialam przyjemnosc poznac twojego meza i musze stwierdzic, ze jest on z pewnoscia z rodzaja tych, "stabilnych jak skala". Z takim mezczyzna mozna zycie budowac.
    Moj jest troche innym partnerem i w naszym zwiazku czesto "wicher zawieje"...ale tez juz ponad trzydzieci lat jestesmy razem, a na 15 maja, w imieniny Zofii, kiedy to bylismy na pierwszej randce- zawsze dostaje bukiet bzu...
    !
    Kasiu dziękuję za miłe słowa -piszesz "stabilny jak skała"...chyba tak jest i oby tak zostało do końca.Wiem,że mąż krzywdy swojej rodzinie zrobić nie da.Ale też czasem " zawieje",bo takie,a nie inne mamy charaktery,zresztą uważam,że nie ma małżeństwa,które nigdy by się nie pokłóciło-choćby o drobiazg.Bukiet bzu co roku-widzisz,Twój mąż potrafi być romantyczny
    Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Twoją pasję do siatkówki jak najbardziej wspieram. To fantastyczne, że idziesz za swoimi marzeniami (za rozmowy z piłkarzami podziwiam ). Fajnie też, że potrafiłaś w to wciągnąć Mateusza.
    Rozmowy z siatkarzami KrysiuA tak między nami...piłkarzy nie znoszę-za bardzo gwiazdorzą i nosa zadzierająMateusz najbardziej lubi piłkę nożną,ale siatkówkę też i to on kilka lat temu zaciągnął mnie na mecz siatkówki-jeszcze Sosnowiec miał wtedy swoją drużynę.No i połknęłam bakcylaPotem niestety drużyną upadła z powodów finansowych i dopiero 3 lata temu do najwyższej klasy rozgrywkowej wszedł "sąsiad" czyli drużyna z Będzina i zaczęło się kibicowanie.A te moje rozmowy....ja tak na prawdę nieśmiała jestem,serio...serio i dużo kosztuję mi zagadanie na żywo,ale to robię czasami.
    Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Tak a propos tych kilometrów, to zauważyłam, że coraz częściej ciągnie mnie do wyjścia i po prostu chodzenia. Dalej wolę mieć konkretny cel, ale coraz częściej udaje mi się iść też tak po prostu. Muszę się w końcu nauczyć obsługiwać kilometromierz.
    Ja lubię chodzić...spacerować.Teraz mi ciężej,bo pięta boli,ale staram się codziennie troszkę wyjść.I mam krokomierz-mój jest gadający
    Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Jak wiecie sytuacja jest opanowana, i bardzo Wam dziękuję za kolejny dowód empatii, życzliwości i przyjaźni.
    Aga cieszę się,że sytuacja opanowana i niech tak zostanie-przytulam Cię mocno.
    Cytat Zamieszczone przez gruschka Zobacz posta
    Od poniedzialku ruszam z jakimiś zasadami jedzenia i ruchu,bo inaczej trzeba będzie zainwestować w wagę o wyższej skali a wolałabym wydać forsę na coś przyjemniejszego.
    To może i ja od poniedziałku?Znowu zeszyt leży,a ja nic nie zapisuję-to źle może się skończyć.Co do wydawania kasy na przyjemności,to ja sobie taką skarbonkę kupiłam(można ją otworzyć dopiero po napełnieniu).Za każdy dobre dietkowo dzień,bez grzechów wrzucę sobie to niej symboliczną złotówkę.Jak puszką się napełni,to będzie kasa na coś fajnego.Tylko kiedy sie napełni....przez 2.5 tygodnia tylko 4 monety wpadły

CDN...idę się położyć,bo znowu głowa boli

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Witajcie robaczki Na razie króciutko, bo wyjeżdżamy, ale kawa musi być

images.jpg

Krysiu, powodzenia w pracy i kontakcie z nową władzą

Zaczynającym od dziś diety odchudzające wytrwałości i sukcesów

Dobrego dnia

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum