Strona 1745 z 3048 PierwszyPierwszy ... 745 1245 1645 1695 1735 1743 1744 1745 1746 1747 1755 1795 1845 2245 2745 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 17,441 do 17,450 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Sabinko
    no pięknie wszystkim poodpisywalaś
    Uwielbiam jak jesteś w takim lekko sarkastycznym nastroju,choć domyślam się że przyczyną jest niemoc dietetyczna....i trochę mi przykro i nie ten tego czytać i się uśmiechać....
    U mnie też mogłoby być lepiej,choć jak skończę na pysznej kolacji właśnie zjedzonej to uznam to za dobry początek
    Trochę mi namieszał dodatkowy posiłek - śliwki,jabłko i ser.Ten ser to po to,żeby mnie jutro nie kusił

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Gruszko, bardzo mi się spodobało to „na pociechę” .
    Mnie też
    Rzeczywiście same kłody pod nogi twojej diety...Ale te nasiadówki kiedyś się skończą a my na ciebie czekamy
    Cytat Zamieszczone przez maniusia72 Zobacz posta
    Zgadza się Sabinkończy. Nowy zgryz. Ale już was dość nadrukami swoimi problemami to poczekam spokonie aż mina
    Maniusiu
    bardzo zaszyfrowana wyszła ci wiadomość,oby wszystko pomyślnie się zakończyło.
    Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    Gruszko mówisz że co nieco napiekłaś i porozdawałaś? daj znać kiedy będziesz znowu rozdawać to podjadę też po jakiś smakołyk - w końcu to tylko 2 godzinki pociągiem
    Sabinko - mówisz - maszOczywiścię powiadomię,ale mam nadzieję,że ze wzgledu na intesywne zapraszanie bałwanka do wago prędko to nie nastąpi.
    No właśnie - Kasia i Agnieszka sobie troszkę balują,pewnie delektują się też pysznościami a mi pozostało tylko dotrzymać sobie danego słowa,że od tego poniedziałku to już na bank.
    Ale startuję powoli,żeby dać Wam szansę dogonienia
    I najważniejsze na koniec - 3 razy schody emeryckie były!!!
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar gruschka

Krysiu
    a resztę artykulu też wrzucisz
    Bo początek chyba przetestuję, i oby to A4 starczyło....
    krysiapysia lubi to.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Gruszko, kiedy ja znalazłam tylko ten artykuł! A ponieważ pomyślałam, że te sześć punktów a nuż może kogoś zainspiruje, to wrzuciłam . Bardzo wam kibicuję, bo cały czas mam nadzieję, że to będzie jednak bardziej grupowe odchudzano. Ja, pomijając nasiadówki, czekam na razie na motywację. Póki co wyraźnie się zaparła i pokazuje mi figę z makiem .
    Tez mi się podoba taka Sabinka .
    Tak sobie myślę, że postawię jeszcze jakąś pyszną wieczorną herbatkę i znikam, bo coś za bardzo się obijam . Trudno po takiej dłuższej przerwie zatrybić z powrotem.

pyszna herbatka.jpg
    Jolinkaa lubi to.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

th.jpg

stawiam kawkę z rana
    dziękuję dziewczynki za wsparcie, dam sobie radę jak zawsze, bo nie ma innego wyjścia
    mam ostatnio w życiu jak na karuzeli, na zmianę źle i dobrze
    chciałabym już jakiejś stabilizacji i spokoju

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Witajcie
    Nie pisałam wam wcześniej, bo nie wiedziałam jak wszystko się rozstrzygnie, ale teraz już jest jak chciałam, więc mogę napisać

Wczoraj w nocy wróciłam z Sandomierza, zostawiłam chłopaków samych, oni maja piękny, męski wyjazd( od dawna planowany bezskutecznie), a ja cudownie samotne trzy dni przed sobą ) I choć uwielbiam moja rodzinę, to od co najmniej pół roku ciągle przez nasz dom przewalały się tabuny ludzi.Co ja pocznę z ta moją wolnością

Maniusiu, widzialam Praktykanta...niezły film, choć jak dla mnie trochę nudny. Ale rzeczywiście bardzo pozytywny. Przytulam Cię w Twoim smutku

Sabinko, moim zdaniem, bardzo dobrze robisz, że mimo porażek, starasz się wdrożyć w życie jakąś dietę. Obie wiemy- ja po ojcu, Ty mając otyłą siostrę, do czego prowadzi tusza. Ja opowiadam swoim znajomym nie o chorobach wynikających z otyłości, bo o tym właściwie wiemy bardzo dużo, ale o opiece nad otyłym człowiekiem, który nie jest już zdolny do samodzielnego egzystowania. Podnoszenie, mycie, przebieranie człowieka ważącego 100 kg, to uwierzcie mi, ogromny wysiłek fizyczny i psychiczny. To jest nie do opisania w prostych słowach. Trzeba być z takim człowiekiem choć jeden dzień, żeby następnego poczuć, że ma się mięśnie i kości, o których istnieniu nawet się nie śniło. A co dopiero zajmować się nim przez 12 lat, tak jak moja mama( chucherko 50 kg, ojcem- 150)
    Świetnie, że podejmujesz walkę Trzymam za Ciebie kciuki

Po przeczytaniu Twojego postu, w którym odnosisz się do każdej z nas po kolei, śmiałam się w głos( przepraszam) i zabrakło mi słowa, które dopełniła Gruszka, a które doskonale zobrazowało całą naszą dyskusję na whatsappie - nieco sarkastyczny
    Chyba jednak nie będę starała się ZAWSZE odpisywać dla każdej z Was

Krysiu, przeczytałam z zainteresowaniem to, co zalinkowałaś i powiem Ci, że podobnie jak Gruszka, mam ochotę spróbować no i mam podobną nadzieję, że kartka A4 wystarczy...

Na razie dziewczynki, idę pomyśleć, co mam zrobić z tak pięknie rozpoczętym dniem najpierw zadzwonię do mamy, bo ...nie uwierzycie- spadła jej na nogę ogromna półka i leży ( mama nie półka) w łóżku ze spuchniętą nogą , na szczęście nie jest zlamana, bo same wiecie, jak w tym wieku goją się złamania)

Awatar gruschka

Cytat Zamieszczone przez maniusia72 Zobacz posta
    chciałabym już jakiejś stabilizacji i spokoju
    trzymam za to kciuki,też mi dobrze robi taki trochę "nudny" czas po tym jak za dużo się dzieje....Może niespodziewana nagroda ułatwi ci trochę złapanie równowagi

No i zostałam sama z odchudzaniemA ja tak za bardzo na lidera wyścigu się nie nadaję,raczej na wolnego strzelca.
    Ale na zachętę dla was postaram się jakoś wytrwać w nadziei na towarzystwo
    O TYM poniedzialku mogę powiedzieć,że był niezły.Możę nie idealny ale mam do czego dązyć

Po kolacji było nieźle,dorzuciłam tylko 2 brzoskwinie.Tak,tak po rozpuście wakacyjnej to jest "tylko"
    Kasza właśnie się gotuje.Rower na razie przykurzony.Między 6 a 7 trochę zimno.Poszukam innej pory a na razie schody.Też ulubione i też swoje zbawienne dzialanie mają

Gruszko, kiedy ja znalazłam tylko ten artykuł!
    Krysiu,bo ta pani doktor napisała,że w następnych odcinkach powie co dalej....

Tak sobie myślę, że postawię jeszcze jakąś pyszną wieczorną herbatkę
    Ja się wczoraj zalewała herbatkami więc twoja bardzo się przydała,tylko to "znikam" to już mniej mi się podoba....

Sabinko
    wyszedł ci pustak czy wykasowałaśCokolwiek to było,to żałuję,ze nie poczytalam.

Agnieszko
    baw się dobrze,ale wracaj wesprzeć mnie w staraniach o moje bałwanki,widzę,że w tym znakomitym towarzystwie w tej akurat kwestii najbardziej mogę polegać na tobie i obecnie tylko na tobie
    Ale nie tracę wiary w resztę - jak wróci wam wena to ja tu będę
    Jolinkaa and Agnieszka111 like this.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Gruszko, ja te z się jeszcze nie poddalam , dzisiaj znów jestem na wo, kolejna przypominajka
    no i czas imprez się skończył, więc można działać

Malinko, Basiu, Magda, gdzie się zagubiłyscie dziewczyny
    gruschka and kasiaogrodniczka like this.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    wiem dlaczego wczoraj wyszedł mi pustak, prostu wstawiłam emotkę a w telefonie nie mogę...
    Napisałam do Gruszki i Krysi że myślałam że lubią mnie zawsze i wszędzie a nie tylko " taką" - to w kontekście waszej wczorajszej oceny moich wpisów a w zasadzie ostatniego wpisu

Agnieszko cieszę się że i ciebie trochę ubawilam
    mam nadzieję że twojej Mamie nic poważnego się nie stało w tę nogę.
    gruschka, Jolinkaa and maniusia72 like this.

Awatar gruschka

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    Napisałam do Gruszki i Krysi że myślałam że lubią mnie zawsze i wszędzie a nie tylko " taką" - to w kontekście waszej wczorajszej oceny moich wpisów a w zasadzie ostatniego wpisu
    Ależ oczywiście,po prostu nie spodziewałam się, że jeszcze bardziej

Agnieszko
    pisałyśmy razem
    Już wam pisałam,że na fali entuzjazmu Kalahari zajrzałam do fizyki kwantowej i trochę przepadłamTrudne to ale za 10 razem słuchania tego samego coś tam mi się rozjaśniło
    I to że myślą "ściągnęłam"Agnieszkę do domu to jest właśnie fizyka kwantowaPrzecież nie znałam jej sekretnego planu....

Uprawnienia umieszczania postów