Strona 1747 z 3048 PierwszyPierwszy ... 747 1247 1647 1697 1737 1745 1746 1747 1748 1749 1757 1797 1847 2247 2747 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 17,461 do 17,470 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dziękuję dziewczynki, mam nadzieję, że chociaż część tych życzeń się spełni

Gruszko chciałabyś żebym tu była i była z wami ? także po schudnięciu? toż to utopia kobieto droga, ja już nie wierzę, że schudnę

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Sabinko, zdrowia i spełnienia marzeń , upragnionej wagi,i wszystkiego, czego tylko sobie sama życzysz nie mam jak wstawić kwiatków, bo jestem w parku z kijkami

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dziewuszki witam was jeszcze z Krakowa!

Za godzine jednak ruszamy powoli w droge powrotna, na nocleg zatrzymuje sie u kolezanki, ktora znam od 40 ponad lat. Razem chodzilysmy do podstawowki, do liceum, razem bylysmy na UJ-cie. Ona poznala na studiach meza spod Krakowa i tutaj sie osiedlila. Niestety juz jest wdowa...na dodatek matka, ktora pochowala tez i syna. Smutne miala zycie, ale nie zatracila pogody ducha. Wielokrotnie nas zapraszala ale zazwyczaj udawalo nam sie spotkac tylko w Boleslawcu, gdzie obie mamy rodzicow.
    Jutro natomiast ruszamy w kierunku Wroclawia, gdzie odwiedzamy zawsze rodzine i przyjaciol z harcerstwa.
    A po drodze...wstapimy na kawke do...Sosnowca!!!
    Od czwartku jestesmy w Boleslawcu a w sobote mamy wesele kolo Nowej Soli.

Pozdrawiam was wszystkie cieplutko (bo sloneczka w Krakowie nie brak) , szczegolnie rowniez podrozujaca po Polsce Madzie i Agnieszkowych chlopakow. Dietkujacym zycze dobrego startu i wytrwania w zamierzeniach... mi osobiscie dietowanie absolutnie nie w glowie... za duzo mam wszedzie pokus dookola! Wczoraj jadlam pod Wawelem moje ukochane pierogi z jagodami czyli borowkami- jak to tutaj mowia-i to polane smietana!!!

Sabinko- imieninowe serdecznosci dla ciebie kochana! ja lapie sie oczywiscie za to ciasto z pierwszego obrazka!!!

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie dziewczynki, napiszę później albo w ostateczności jutro . Na razie tylko do Sabinki

Sabinko kochana, nawiązując do tego, co napisałaś dzisiaj, odpowiadam od serca i na poważnie (bo czasem sobie żartujemy – i bardzo dobrze ) – lubię Cię zawsze i wszędzie, tak zwyczajnie, serdecznie, bardzo, po prostu i już!
    Wszystkiego, wszystkiego najlepszego z okazji Imienin!

imieniny.jpg

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

sabinko- auguri!!!!
    i szampanskiej zabawy.Reprodukcja_Bukiet_-_zolte_kwiaty_-_Chagall.jpg

Agnieszko, bardzo poważnie zabrzmiał dzisiaj początek twojego wpisu

Maniusiu, jak dobrze że zadziałałaś i przekonałaś!

Gruszko nie zniechęcaj się i trwaj . Jak będziesz dużo pisała o dietce, to może w końcu któraś z nas zatrybi i włączy się . Widzę, że Maniusia już się waha. A jesiotra też chcę!

Kasiu, przykro czyta się to, co przeżyła twoja koleżanka . Zawsze zadziwiające jest przy tym to, z jaką pokorą niektórzy potrafią unosić swoją historię. Widzę, że Joli udało się namówić Cię na spotkanie . Super, to nagadajcie się dziewczynki ile wlezie. A potem czekamy na małe sprawozdanie .

Madziu, jak dla mnie, to ten obrazek dla Sabinki – super!

Gruszko, zazwyczaj nie znikam na długo, ale czasami po prostu albo nie wyrabiam czasowo z pisaniem pracowego, albo tak jestem nim przesycona, że wyciszam się tylko czytając.

Agnieszko i jak ci idzie wypełnianie wolnego czasu? No i jak noga mamy?
    Jolinkaa and Agnieszka111 like this.

Gruszko, Agnieszko – o matko! Fizyka kwantowa? Tak, widzę, widzę jak Kalahari już się cieszy i zaciera ręce . Może w końcu się doczeka i w naszej gromadce partnerów do dyskusji . Chociaż przyznaję, ze Zagadki wszechświata też zdarzało mi się już obejrzeć .
    Jolinkaa and Agnieszka111 like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Witam
    images (2).jpg
    Lenistwa ciąg dalszy ( choć wczoraj zrobiłam pranie i prasowanie), dziś jadę na cały dzień do Łodzi. Wybieram się do Ikei, a że to daleko ode mnie, to zejdzie mi prawie cały dzień.

Krysiu z mamy nogą lepiej, ale dziś ma dwie wizyty u lekarza, więc musi tam pokuśtykać. Na szczęście zawiezie ją są sąsiadka, więc jakoś się to uda.

Kasiu, kocham pierogi z jagodami

Gruszko, może sobie nie przypominam, ale prawie na pewno nie jadłam nigdy jesiotra, napisz jak smakował

Na razie dziewczynki, idę oporządzić zwierzęta I szykować się do wyjazdu. Dobrego, spokojnego dnia wam życzę
    Jolinkaa lubi to.

Awatar malinowa_fela
    malinowa_fela jest nieaktywny Znany na forum

Sabinko, kwiatuszki dla ciebie : Wszystkiego Najlepszego

DLA CIEBIE--JEDYNA0101.jpg

Mam ogromny sentyment do tego imienia bo moja babcia tak miała na imię. I położona ,przesympatyczna która odbierała mojego syna

Od czasu powrotu z Krakowa brak weny do pisania . A i samopoczucie kiepskie.

Bandzioch musi odejść- 10 sierpnia -94,5

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Witaj Malinko, czytałam u Ciebie, że masz kiepskie samopoczucie, no to zdrówka życzę
    A mnie trzeci dzień boli głowa, i to od samego rana. Wczoraj wytrwałam na WO bez skuchy choć ciężko było, bo pokus sporo, dzisiaj tez mam zamiar wytrwać , a śniło mi się że pojadłam kanapek, a sen był tak realistyczny, że jak się obudziłam, to chwilę potrwało zanim do mnie dotarło, że to tylko sen.

Uprawnienia umieszczania postów