Sama, Marta zrezygnowała
Robi dalej swoją bezglutenową i bezmleczną
Sama, Marta zrezygnowała
Robi dalej swoją bezglutenową i bezmleczną
No to witaj Sabinko w klubie
Krysiu
a w pracy,może w drodze do pracy masz jakieś 10-15 schodków,można wejść kilka razy
Z tego co wiem,swędzenie nóg bez wysypki czy innych wyrażnych przyczyn, to sprawa szwankującego krążeniazapowiedz miażdżycy i zakrzepicy
Mnie też swędziały, więc zasięgnęłam języka.Sposób leczenia znasz,u mnie zadziałał
U mnie tęsknota to tak po 6-7 dniach...Chyba trochę dłużej lubię być sama
A zakupy to prawdziwe ZAKUPY
Też już bym się na jakieś wybrała,ale czekam na odpływ turystów,bo ostatnio do IKEA trudno bylo wejść,nie mówiąc o oglądaniu czegokolwiek
Maniusiu
bardzo jesteś dzielna
Ja mierzę się z Pape.
Wczoraj było całkiem nieźle.Zjadłam kolację tylko białkową i niestety spałam po niej bardzo źleDaje sobie jeszcze 2 dni próby.Jak nic się nie polepszy to wracam do kolacji z węglami.
I będzie tak:
Ś tylko węgle - pieczywo,kasze,owoce,20g masła
O mieszany,z przewagą białkai dużo warzyw,na deserek owoc lub coś innego słodkiego
K tylko węglowodany z warzywami i masłem, moze trochę jakiś ziarenek,orzechów.
I zobaczę co waga pokaże.O oczywiście rano rower,a po południu/wieczorem schody albo szybki spacer,zależy na co namówię M
Czytając 2 raz uświadomilam sobie,że tyle samo miejsca co jedzeniu książka poświęca ruchowi.
Nowa wiosna- nowe zadanie
Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
Docelowo 20cm do zgubienia
http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html
Gruszko, ja też za moim imieniem nie przepadam
acha, a waga stoi w miejscu, nie widzi moich starań
Pamiętam,ale jak myśmy narzekały na spotkaniu to Sabinka w tej kwestii siedziała cicho
Na D na początku spada woda,najbardziej,kiedy nigdy nie stosowałaś żądnej diety.Ty już jesteś nieźle odtruta,nie masz wody nadmiarowej,a tłuszcz łatwo się nie poddaje,może więcej ruchu, szczególnie po południu i wieczorem jakiś szybki spacer,albo 100-150 schodów powoli.To podobno bardzo pobudza mięśnie do spalania tłuszczu w nocy.
Znowu powstawialam emotki i poszedł pustak
No, co Wy??? Takie piękne macie imiona i ich nie lubicie??? Ja swoje uwielbiam
Maniusiu, to co zaobserwowałaś u siebie, i to co napisała Gruszka, potwierdza, że Dąbrowska , to nie jest dieta odchudzająca. Chudnięcie, to bonus, który nie każdemu się trafia. Ja chce dziś pojeść zgodnie z dietą i zobaczę, czy jutro pojawią się jakieś nowe zmiany na skórze. Choć może jeden dzień, to jeszcze zbyt mało, by proces zapalny się zatrzymał...
Ja tez pociągnę jeszcze trochę, bo pamiętam jaką miałam piękna cerę po diecie, a teraz juz mam jakieś wypryski
Postaram sie napisać jeszcze raz mniej więcej to co poszło gdzieś w przestrzeń
Gruszko ja czytałam dwie książki o tej diecie, jedną miałam w domu nawet dwa razy ale jakoś skupiłam się na diecie a nie na ruchumoże dlatego, że moim zdaniem ruch daje tylko lepszą sprawność, formę, wypracowuje lepszą figurę może a na wagę to niekoniecznie wpływa
ale tak to jest, że czytając dwa razy albo i więcej za każdym razem odkrywać można coś nowego, innego ważnego...fajne masz menu
Agnieszko no wielkie zakupy zrobiłaśdobrze, że masz duży bagażnik
w pościeli z Ikei śpię u córki - fajna jest i milutka w spaniu
prawdę mówiąc to w Polsce nie byłam jeszcze w Ikei bo daleko ale w Anglii niejednokrotnie i zawsze byłam pod wrażeniem bo bardzo mi się tam podobało wiele rzeczy do kuchni i łazienki
Wczoraj pożarłam słodyczy imieninowych bo J. w ramach diety warzywno pudełkowej kupił mi piękny bukiet róż i dwa pudełka słodyczy ( śliwki w czekoladzie i rafaello - uwielbiam oba) a pożarłam ze złości i wściekłości - lecimy na święta do Anglii i bilety w tamta stronę już kupiłam a powrotne były drogie to łudziłam się, że może stanieją - i "staniały" wczoraj - 45 funtów od osoby ale w górę !!!! mało mnie szlag nie trafił!!! córce napisałam, że przylatujemy ale chyba nie odlecimy bo tak drogo
szukam jakichś innych opcji...