Strona 1760 z 3048 PierwszyPierwszy ... 760 1260 1660 1710 1750 1758 1759 1760 1761 1762 1770 1810 1860 2260 2760 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 17,591 do 17,600 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Kasiu
    fajnie ze sie ubawilas , mi sie nie kroi żadne wesele, a tez chętnie bym sie pobawiła
    za to w sobotę jest piknik na 25lecie zakładu i sie zastanawiam czy iść czy nie

dodatkową kaskę postanowiłam spożytkować, bo zaczęła się rozchodzić i dziury łatać, a wiadomo ze dziury zawsze będą bo kasy zawsze mało
    Wiec wybrała się na szopping
    i kupiłam czerwone spodnie ( no zaszalałam) bluzeczkę i torebkę, nie była tania, serce trochę bolało przy płaceniu, no ale mi się tak spodobała, że jak nie teraz to kiedy? I mam!

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    gruschka, Jolinkaa and sabinka57 like this.

Mieszka w
    Częstochowa

Marcie też kupiłam kilka rzeczy.

A z toerbką to ciocia z Kanady opowiadała taką fajną historię. Wybrała się po torebkę i spodobała jej się jedna ale kosztowała 400 dolarów. Czyli bardzo drogo, ale wujek mówi kup sobie jak ci się tak bardzo podoba, a ona że jej się tak podoba bo na niej są jej inicjały MK.
    Tak były takie inicjały bo to torebka Michaela Korsa.
    A w ogóle to bardzo lubię tą ciocię Artura, tylko szkoda że tak daleko mieszka

Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Też bardziej cenię i pamiętam te filmy, które mnie poruszają. Wiesz, że unikam tego co drastyczne i agresywne, ale jeżeli miałabyś propozycje z łagodniejszego, ale nie mniej angażującego i poruszającego obszaru to bardzo chętnie do niego sięgnę .
    Krysiu polecam citez ten drugi film, Na pólnoc i jeszcze dalej, a także Nic do oclenia

Mieszka w
    Częstochowa

no i oczywiście ze znów nie dałam rady i wo stracone
    za to aby być oprymistą kolejna przypominajka zaliczona

Mieszka w
    Częstochowa

Maniusiu, film mi się podobał. Ten biszkopt z ptasim mleczkiem i malinami to może być coś podobnego do tych pyszności, które jadam ostatnio. Alkohol też dodawałaś?
    Krysiu Marta robiła, nie nasączała niczym, ale pewnie można
    sabinka57 lubi to.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Chciałabym trochę o wyjeździe. Wygląda na to, że póki co wszystkie jesteśmy nastawione na to, żeby jechać, więc tego może na razie się trzymajmy. Jola ma rację, do marca trzeba by się zdecydować na coś konkretnego. Pamiętacie, jakie trudności były w tym roku? Z jednaj strony jest tak, jak pisze Agnieszka, że już w styczniu byłyśmy ugadane, ale bardzo długo był problem z podjęciem ostatecznej decyzji. Gdyby nie to miejsce, które wyszukała nam Gruszka, a potem na „wszelki wypadek” zarezerwowała Agnieszka, to nie wiadomo, czy udałoby nam się w ogóle sfinalizować wyjazd. Pierwsze propozycje dotyczące miejsca już padły. Prawie każdy proponowany kierunek wydaje się do zaakceptowania. Pozostaje więc szukać konkretnych propozycji i potem z nich wybierać.
    gruschka and sabinka57 like this.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Maniusiu, dzięki za następne propozycje filmowe. A zakupy dla siebie dobrze, że zrobiłaś. Najwyższy czas na to

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

ciao, jestem w wawie, wynajelam mieszkanie-troche odetchnelam.
    teraz juz tylko placenie, placenie i zalatwianie roznych spraw.
    w sobote impreza(jak zwykle ,kiedy przyjezdzam) z klasa licealna...tym razem w mieszkaniu jednej z kolezanek-pizza(gotowa z knajpy), drinki no i wloskie przystawki-bo zawsze wszyscy o to prosza.musze wymyslec cos prostego.
    potem lowicz-wizyta na grobie mojego ojca i rodzinne spotkanie.
    nastepnie zakupy: szalik legii,lancuch z zyleta-bynajmniej nie dla mnie ale dla mojego syna.ja w kapphalu kupie sobie na pewno dzinsy i cos w zarze.poza tym deszcz mnie zaskoczyl, mam tylko odkryte buty, wiec jest mi zimno i wygladam jak wariat...

dieta-wydaje mie sie, za ja trzymam ale kupuje tylko gotowce: zupki mrozone-pycha,krokiety,mintaja,salatki buraczkowe,serek bieluch,250 zubrowki,buleczki ziarniste i pomidorki.
    nie mam tutaj wagi....wiec moge sie troche rozczarowac jak wroce.ale i tak nie popuszcze, zeby nie wiem co!!"!!!bede walczyc o utrzymanie tego co mam(albo co mialam ,miesiac temu)

maniusiu-obejrzalam millenium, czekam na dalsze twoje propozycje,komedii raczej nie lubie, ale nic do oclenia obejrze.
    pozdrawiam serdecznie wszystkie , zawsze was czytam-ciao

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Jolu, knedliczki ze śliweczkami, ale nie kuszę, a w wręcz miałam nadzieję, że uda ci się jeść dzisiaj według zaplanowanego menu. No nic, jutro też jest dzień . A co z tym pomysłem dietkowym, o którym mówiłaś na naszym spotkaniu?
    Chyba ...100 lat nie jadłam domowych knedliMuszę zapytać moich panów czy mieliby ochotę,to może zrobię i..jednego zjem A może lepiej nie,bo pewno na jednym by się nie skończyło.
    Krysiu,to zaplanowane menu od jutra będzie...dziś poległam na cieście drożdżowym z truskawkami Co do tego pomysłu o którym rozmawiałyśmy w Zabrzu,to waham się jeszcze,choć jest blisko spróbowania-no i muszę poczekać jakiś czas,żeby zobaczyć czy to udźwignę finansowo.

Cytat Zamieszczone przez maniusia72 Zobacz posta
    dodatkową kaskę postanowiłam spożytkować, bo zaczęła się rozchodzić i dziury łatać, a wiadomo ze dziury zawsze będą bo kasy zawsze mało
    Wiec wybrała się na szopping
    No nareszcie pomyślałaś,żeby sobie sprawić przyjemność-w końcu ciężko zapracowałaś na tą premię.Bardzo mi się ta torebka spodobała...bardzo,bo ja najbardziej lubię listonoszkiSzkoda,że dla mnie za droga....a premii nikt mi nie daA planowanej wycieczki nie będzie?

Chciałabym trochę o wyjeździe. Wygląda na to, że póki co wszystkie jesteśmy nastawione na to, żeby jechać, więc tego może na razie się trzymajmy. Jola ma rację, do marca trzeba by się zdecydować na coś konkretnego. Pamiętacie, jakie trudności były w tym roku? Prawie każdy proponowany kierunek wydaje się do zaakceptowania. Pozostaje więc szukać konkretnych propozycji i potem z nich wybierać.
    No to pomału Krysiu będziemy szukać-może niech każda napisze jaki kierunek jej najbardziej odpowiada?
    Dla mnie jak pisałam to Wrocław,Częstochowa,Beskid Śląski-może np.Wisła?
    Wrocław to piękne miasto i na prawdę jest dużo do obejrzenia,jest gdzie pospacerować.My jadąc do lekarza zawsze staraliśmy się coś zobaczyć,ale zawsze było za mało czasu.Piękny Rynek,Ostrów Tumski,Ogród Botaniczny i ZOO z nową atrakcją czyli Afrykarium,którego nie miałam okazji zobaczyć,ale podobno robi wrażenie.
    A może Wisła?Byłam tam,ale wieki temu,jeszcze w podstawówce z rodzicami.

Na razie tyle mi przyszło do głowy
    gruschka and krysiapysia like this.

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Cytat Zamieszczone przez kalahari Zobacz posta
    dieta-wydaje mie sie, za ja trzymam ale kupuje tylko gotowce: zupki mrozone-pycha,krokiety,mintaja,salatki buraczkowe,serek bieluch,250 zubrowki,buleczki ziarniste i pomidorki.
    nie mam tutaj wagi....wiec moge sie troche rozczarowac jak wroce.ale i tak nie popuszcze, zeby nie wiem co!!"!!!
    Madziu fajnie,że udało Ci się mieszkanie wyznając-mam nadzieję,że lokatorzy będą solidni.
    Wśród tych gotowców z Twojej diety ...najbardziej rozbawiło mnie 250 ŻubrówkiPolskich znaków u Ciebie brak,więc sie zastanawiam czy to alko czy jednak coś innego
    krysiapysia lubi to.

Uprawnienia umieszczania postów