Strona 1761 z 3048 PierwszyPierwszy ... 761 1261 1661 1711 1751 1759 1760 1761 1762 1763 1771 1811 1861 2261 2761 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 17,601 do 17,610 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Na pewno do sprawy wyjazdu trzeba podejść bardzo realistycznie, bo już wiadomo, że nie każdej z nas uda się przyjechać na tyle samo dni i w tym samym czasie. Najbardziej optymalny byłby chyba taki układ, jaki miałyśmy w Dąbkach – pokoje zajmowane w zależności od dni pobytu. Jola sugeruje kwatery albo pensjonaty, Agnieszka turnus. Wbrew pozorom wydaje mi się, że jest to możliwe do pogodzenia, jeżeli blisko siebie znajdzie się to i to. Dostosuję się do każdego z waszych wyborów wyjazdowych, chociaż nie ukrywam, że skoro nie morze, to chętnie pojechałabym tym razem w Beskidy. Może nie byłyby to wczasy stricte odchudzające (no chyba, że będzie też możliwość takiego wyboru dla chętnych), ale dla tych z nas, które zdecydowałyby się na kilka dni pobytu tak po prostu, mogłaby to być niezła dawka odchudzającego ruchu (pod górkę ) i to w otoczeniu pięknego krajobrazu.

Jolinko, zrób sobie te knedelki, bo inaczej będą za Tobą chodziły. A zaraz po nich dietkowanie .

Madziu, to fajnie że udało się z mieszkaniem. Trochę mnie ciekawi, czy było od pierwszego wejrzenia, czy jednak przekonały Cię inne argumenty? Widzę, że imprezy w toku i tak pewnie będziesz miała aż do powrotu. Szczególnie jestem pod wrażeniem tych systematycznych spotkań z klasą licealną. No to baw się dobrze, kupuj co potrzebujesz i wracaj szczęśliwie do domku .
    gruschka and Jolinkaa like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry Zawzietaski!

Kawusie wam stawiam zyczac milego pierwszego dnia roku szkolnego a sama lece auto dopakowac, na rynek i na ogrodek babciny po malinki, bo ich ma zatrzesienie!

Pozdrawiam Madzie w Warszawie, nie bylo jak sie zdzwonic kochana... ale dobrze, ze obie zagladamy w czasie tych wojazy na forum.
    Za mna tez knedliki ze sliwkami chodza i musze je dzisiaj chyba kupic. Chocby mrozone!... zanim na droge cnoty wroce...

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

hej dziewczynki
    haj dobrze, że ja fanką knedli nie jestem
    Kasiu dzięki za kawusię
    my dziś wstaliśmy o 4 i do 6 gadaliśmy i gadaliśmy, bardzo dobrze mi to zrobiło i chyba nie tylko mi
    nie ma to jak szczera rozmowa
    Madziu fajnie, że ogarnęłaś temat wynajmu, to już kłopot z głowy
    No i dziewczynki, nowy tydzień, nowa okazja aby zacząć wreszcie porządnie dietę, no to do roboty
    Nakupiłam ciuchów to nie mogę teraz przytyć

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Bardzo dobra i optymistyczna motywacja
    Cytat Zamieszczone przez maniusia72 Zobacz posta
    Nakupiłam ciuchów to nie mogę teraz przytyć
    Ja kupuję już od jakiegoś czasu i może dlatego waga stoi a nie rośnie

Ale żarty się skończyły,sezon rowerowy w odwrocie ,bo pada za to zima jakoś niepokojąco blisko i jak pisze Maniusia -czas,zęby zacząć jakąś porządną dietę

Widzę,że na forum weekend aktywny,więc do waszych postów wrócę później.
    Na razie tonę w grzybach i to jest priorytet.
    Weekend był po prostu zjawiskowy,począwszy od miejsca noclegu,przez burzliwe morze po ilość grzybkow jak z obrazka i borówek wyglądających jak plastikoweŻe nie wspomnę o towarzystwie.
    Ale jest poniedzialek i codzienność,ale wcale nie taka zła
    Dietetycznie nie popłynęłam,byłam nieźle przygotowana i jakoś dało się połączyć przyjemności z rozsądkiem.

jeszcze trochę o przyszłym wyjeździe.Jesteśmy w fazie ucierania to można śmiało pisać ,co by się chciało
    Z tego co wyszło nam do tej pory to najbardziej przychylam się do Wrocławia albo do jakiejś malo znanej głuszy.(tylko dojazd....)
    Oczywiście towarzystwo jest na pierwszym miejscu, ale wolałabym w wysokim sezonie nie jechać do modnej i bardzo uczęszczanej miejscowości.Chyba,że będzie to duże miasto,tam zawsze jakieś ustronia można znaleźć.
    Wiem,że Kaszuby są daleko od większości z Was ,ale mogę potwierdzić urodę,bo ostatnio przemierzylam je w krótkim czasie 3 x i nadal trwam w niemym zachwycie....miejscami jest jak w górach i nawet owce się gdzie nie gdzie pasą
    Jolinkaa lubi to.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Mieszka w
    Częstochowa

Gruszko nie strasz, jeszcze trochę chcę schudnąc

Mieszka w
    Częstochowa

Kaszuby mi się bardzo podobają, byłam kilka razy i jest tam naprawdę pięknie, ale wolałabym Wrocław lub Beskidy, tzn miejsca z łatwym dojazdem, no i Jola by nie mogła na Kaszyby jechac
    oczywiście Częstochowa może być,

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    a cóż to Agnieszka dzisiaj rano nie wpadła??? za to Kasia wrzuciła taki wielki obrazek z kawą, że chyba tej kawy starczy nam nie tylko na dzisiaj
    szkoda, że nasze forum zniknęło z tapatalka bo można było fajnie fotki wrzucać inne fora są a "jestem fit" ktoś usunął?? czy coś usunęło???

Mieszka w
    Częstochowa

nie wiem Sabinko, nigdy tapatalka nie miałam

Awatar gruschka

Cytat Zamieszczone przez maniusia72 Zobacz posta
    Gruszko nie strasz, jeszcze trochę chcę schudnąc
    Maniusiu
    uwierz mi,że przy tym co zdarza mi się jeść i nie tyć to naprawdę skuteczna motywacja nowe fajne ciuchyTy na pewno zmalejesz
    Kaszuby to tylko jako dygresja,chyba Agnieszka o nich wspomniała to ja się do chórku entuzjastek przyłączyłam

No to mamy 2 zdecydowane głosy na Wrocław
    Może ktoś kto umie zrobi nam ładną tabelkę w exelu (ja znam tylko nazwę programu) i będziemy wpisywać propozycje i głosy,jak w tej do akcji odchudzaniowej?
    Jolinkaa and maniusia72 like this.

Awatar gruschka

A ja miałam z rana tyle czytania,że nawet nie zauważyłam,że to nie Agnieszki kawka....
    maniusia72 lubi to.

Uprawnienia umieszczania postów