Strona 1765 z 3048 PierwszyPierwszy ... 765 1265 1665 1715 1755 1763 1764 1765 1766 1767 1775 1815 1865 2265 2765 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 17,641 do 17,650 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Nie narzekamy
    ale dzisiaj rano było spięcie, bo wymyśliła sobie wyjazd do kina do Bełchatowa, kurde... jakby u nas kina nie było

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Witajcie

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    Jolinko pisałaś ostatnio, że wrzucasz sobie do skarbonki złotówkę za każdy udany dietetycznie dzień a ja pisałam, że ja bym wrzucała dyszkę i powiem ci, że pierwsza dyszka wczoraj została wrzucona mam nadzieję, że będzie ich więcej
    Sabinko przekopałam się przez wątek i znalazłam Twój wpis w tym temacie,który mi jakoś umknął
    Jolinko symboliczną złotówkę mówisz wrzucasz do skarbonki? to w takim tempie jak piszesz może za jakiś czas kupisz sobie lizaka na pociechę???
    ha ha - u mnie byłoby podobnie ale ja myślałam kiedyś wrzucać sobie dyszkę
    w Teleexpressie czasem zapisują niektórych ludzi do "pozytywnie zakręconych" czy jakoś tak to ciebie można by tam zgłosić jako wiernego fana siatkówki a właściwie siatkarzy z Będzina chyba ???
    ale o 1 nocy to się śpi a nie na forum buszuje
    Gratuluję Ci pierwszej dyszki i życzę,żeby jak najwięcej ich byłoTak po zastanowieniu,to masz rację z tym moim tempem,a że lizaków nie lubię to zmienię "taktykę" wrzucania monet do skarbonki,bo teraz to tam nawet dyszki nie maBędzie więc 5 zł za dzień idealny,2 zł za bardzo dobry z niewielką wpadką i oczywiście 0 zł za zawalony.
    Galeria ludzi pozytywnie zakręconych i ja?No co Ty SabinkoWyobrażasz sobie mojego męża oglądającego mnie w Teleexpressie...jak biegam za siatkarzami,żeby fotki sobie zrobić...no chyba by zawału dostałUwierz,że są gorsze maniaczki z klubu kibica u nas -jedna ma 14 lat,a druga...jest po 60tce
    A o pierwszej w nocy to się śpi,jak mąż jest w pracy,a jak na nocce to się buszuje

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~

A teraz będzie na smutno.........

Wczorajszy dzień dietkowo taki sobie-nie udało mi się do końca trzymać zaplanowanego menu...czuję się do niczego.Jaka ja głupia i słaba jestem-nic tylko siąść i płakać nad sobą,tylko co da użalanie się?
    Weszłam dziś na wagę,bo nie ważenie się,to tak jakby udawanie przed samą sobą,że wszystko jest ok.A nie jest ok.Miesiąc minął jak zaczęłam i mogę powiedzieć dziś,że to miesiąc stracony.Pierwsze 2 tyg. ok...potem Jola jak zawsze zawaliła.Z 2.6 kg na minusie dzisiaj zostało tylko 0.6 kg.

Na razie uciekam,bo inaczej zacznę beczeć...a jak zacznę beczeć i mąż zobaczy,to będzie drążyć co i jak.A jak mu powiem,to się zezłości i zacznie swoje,że on mnie kocha taką jaką jestem,że on mnie woli taką okrąglutką itp.No i niech mu będzie,tylko ja takiej siebie nie kocham i nigdy nie zaakceptuję

Idę na zakupy dietkowe.......będę wieczorem.

Pa
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.

Awatar bbaaja
    bbaaja jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    bydgoszcz

Jolinko nie martw sie ... tylko wez sie za bary z ta okropna dieta, ja tez tak musze, bo inaczej nic z tego nie bedzie...trzymam kciuki... :-) Dlaczego czlowiek jest taki slaby...
    Jolinkaa and sabinka57 like this.

Mieszka w
    Częstochowa

Jolu nie ty jedna masz problem, nie ma co się poddawać tylko brać sie do roboty

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    Bbaju dziękuję za życzenia pięknie, że dieta co jakoś wychodzi a waga? na pewno w którymś momencie ruszy i to we właściwym kierunku

Kasiu no mam cicha nadzieję, że jednak wyglądam trochę inaczej po wypiciu pierwszego łyka kawy niż bohaterka twojego zdjątka

Agnieszko powiem tyle - bardzo mi tu ciebie brakuje kochana
    a co do książek i filmów to może coś polecisz? szczególnie chodzi mi o książki bo jakoś nic nie mogę trafić ostatnio bardzo dobrego a poza tym już tyle czytałam, że czasem nie pamiętam i przynoszę z biblioteki do domu książki które kiedyś czytałam, ostatnio aż dwie

Maniusiu a cóż to innego graja w Bełchatowie że aż tam trzeba jechać???

Jolinko a dlaczego twój szanowny małżonek miałby zawału dostać? przecież to jest bardzo fajne i "pozytywnie zakręcone" co robisz i nie rozumiem dlaczego ukrywasz to przed nim???
    a co do diety to nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem tylko jak już zrobisz te dietetyczne zakupy to dalej próbuj z dietą i życzę ci aby w następnym miesiącu ten ubytek był większy, głowa do góry

Mieszka w
    Częstochowa

Maniusiu a cóż to innego graja w Bełchatowie że aż tam trzeba jechać???
    KEDI - sekretne życie kotów - dokument
    u nas grają dziś w OKF, ale trzeba by się godzinę ze szkoły zwolnić, no i była afera bo się nie zwolni
    Agnieszka111 lubi to.

Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Agniesiu...tesknie za toba!
    ja też
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Agniesiu! Nie czuj sie naganiana do pisania...ale to po prostu tak, ze chcac nie chcac przyzwyczailas nas do swojej codziennej obecnosci pisanej i gdy cie nawet jeden dzien nie ma, to jest to natychmiast zauwazalne...
    Nic na to nie poradze! Bez ciebie ten watek jest dziurawy jak ser szwajcarski...

Awatar bbaaja
    bbaaja jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    bydgoszcz

Ladny serek Kasiu ;-)

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

No zobacz Kasiu, a Basi się podoba serek