Strona 1780 z 3048 PierwszyPierwszy ... 780 1280 1680 1730 1770 1778 1779 1780 1781 1782 1790 1830 1880 2280 2780 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 17,791 do 17,800 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Gruszka, Jola i Sabinka są na tak
    ja też jestem na tak
    choćpozostałe propozycje Baskidyi Częstochowa tez mi pasują
    Jolinkaa lubi to.

Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Dziś mam zebranie u Kuby, i pewnie będzie długie, bo to i matura i studniówka...no, ale mus, to mus. Ostatni taki rok pezrd nami
    A czy Kuba ma już upatrzone studia?
    Marta chce się dostać na wzornictwo przemysłowe do Łodzi na ASP
    Jolinkaa and Agnieszka111 like this.

Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez Jolinkaa Zobacz posta
    A na razie jest bardzo dobrze i mała jest zachwycona szkołą-powiedziała mi,że wszystko jej się podoba,a najbardziej....matematyka i informatyka
    To cudownie Jolu, oby jej się ten stan utrzymał Dzielna dzewczynka!

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

" Aktualnie 18 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (1 zarejestrowany(ch) oraz 17 gości)"'no,no...dobrze, że mamy jeszcze prywatną grupę...

Dzięki Aga za kawę
    Ja wczoraj tez późno wróciłam z zebrania. Wyszłam z domu o 16, a wróciłam o 19. Ale u mnie, inaczej niż u Ciebie, była cała klasa. I dobrze, bo musiałam przekazać informacje dotyczące studniówki i chodziło mi o akceptację rodziców.
    Wiesz, mój Kuba chce studiować coś związanego z matematyką lub/i fizyką. Nie ma jeszcze sprecyzowanego kierunku, myślę, że lada dzień siądziemy wszyscy razem i spróbujemy coś znaleźć, a potem on podejmie decyzję. jego marzeniem jest Geofizyka w Warszawie, ale to bardzo elitarny kierunek i liczy się z tym, że tam się nie dostanie.

Jak Twoja Marta będzie w Łodzi, to mam nadzieję, że będziesz ją odwiedzała, a przy okazji będziemy się mogły i my spotkać
    Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Agnieszko, mogę się tylko domyślać, jak cieszy cię taka stabilizacja życiowa u córci. Pamiętam, jak wspominałaś kiedyś, że są w trakcie podejmowania decyzji. Fajnie, że się udało i są zadowoleni, bo to naprawdę ważne.
    Wczoraj córka przysłała mi zdjęcia mieszkania, które chcą kupić- 82 metry, w centrum, w kamienicy tak jak chcieli, więc już zupełnie będzie ok.

Dziś idę do kina, na To, wg ksiązki S. Kinga...uwielbiam takie kino i jego książki

Dobrego dnia
    Jolinkaa lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Aktualnie 30 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (2 zarejestrowany(ch) oraz 28 gości)

Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-23_134_5.gif

ZAPRASZAMY !
    Jolinkaa lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry!

Az trudno w to uwierzyc Agnieszko, ze az tyle osob interesuje sie o czym piszemy... Moze to jakas sciema z tymi liczbami?

Witam was dziewczyny i dzieki za tradycyjna poranna kawusie.

Patrzcie...jak to sie w zyciu plecie...jedni zaczynaja edukacje a inni ja koncza... Oby z dobrym wynikiem i zadowoleniem...
    Ja pamietam dobrze moj rok maturalny...uczylam sie rzecz jasna wtedy ale glownie moja glowe zajmowala melodia "kocham cie, o kochanie moje..." Maanamu... bylam bowiem nieprzytomnie po raz pierwszy w zyciu zakochana.
    Ale mature zdalam i dostalam sie na wymarzona uczelnie!
    Bylam tam wlasnie podczas ostatniego pobytu w Krakowie i jak zywe stanely mi przed oczami tamte chwile. Collegium Novum, Collegium Maius, Biblioteka Jagiellonska, do ktorej jako studenci kierunku Pedagogika K-O mielismy dostep. Pamietam uczucie dumy, jakie mieli rozpieralo na pierwszym roku...i to cudowne poczucie dosroslosci, ktore dopiero tam rozkwitlo, w odosobnieniu od rodzicow i koniecznosci samodzielnego gospodarowania pieniedzmi. Dlatego nigdy nie bylam za tym, by moje dzieci studiowaly w miejscu zamieszkania czyli we Frankfurcie i bez zmruzenia oka godzilam sie na ich studenckie pobyty zagraniczne, bo wlasnie to uwazam sa szkole doroslosci.

No nic...ale mnie na wspominki wzielo...lece do kuchni , bo dzis organizuje male babskie sniadanko z okazji mego jutrzejszego pierwszego dnia pracy... Moze chociaz troche zniweluje tym niepokoj jaki mam w serduszku...

Dobrego dnia dziewczyny!

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

No to zerknij Kasiu teraz na dole

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Agnieszko zerknełam - aktualnie 24 osoby nas czytają i wyjątkowo dużo jakoś ostatnio...
    ja mam okropny kaszel, katar mi trochę przeszedł po witaminie A ale zarejestrowałam się do lekarki i pewnie bez antybiotyku się nie obejdzie

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Zastanawiam się dlaczego masz wątek zniknął z tapatalka, inne fora są a naszego niestety już nie ma a fajnie się tam pisało i wrzucało zdjęciac, czyżby ktoś poprosił jego usunięcie????

Awatar bbaaja
    bbaaja jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    bydgoszcz

Kasiu zycze Ci jutro powodzenia, witam kolezanki:-)

Uprawnienia umieszczania postów