69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
W tym tygodniu kilogram pooooszedł , a wczoraj wrzuciłam dwójki za sport i kalorie.
-
Dzien dobry wieczornym sowkom i rannym skowronkom!
Obudzilam sie i pierwsza mysla bylo...och jaki kamien z serca...
Boze jak to dobrze, ze czesto jednak...nie taki diabel straszny jak go maluja...
Milego dnia wszystkim Zawzietaskom! Zdrowia dla chorowitek, dobrej pogody szczegolnie dla tych co na wycieczkach... no i ogolnie udanej sobotki
-
Witajcie
Dzisiaj wcześniejsze wstanie, bo zaraz jedziemy do teściowej. Wrócimy pewnie jutro pod wieczór.
Dokładnie tak, jak piszesz Kasiu – naszym chorowitkom Joli i Sabince szybkiego zdrowienia.
Dla Maniusi utrzymania się chociaż jeszcze przez chwilę w miarę dobrej pogody i ogromu wrażeń.
A Gruszce wypełnienia wolnego czasu najciekawszymi zajęciami .
Agnieszko, nasza Zawzięta zawziętasko, gratulacje
Miłego weekendu wszystkim
-
Krysiu ja też życzyłam zdrowia naszym chorowitkom , miłych wrażeń wycieczkowiczkom
-
A ja dostałam przed chwilą wiaderko grzybów od mojego siostrzeńca, on fajnie czyści grzyby już lesie tak że w domu mało roboty jest cieszę się bo nie jadłam jeszcze grzybów w tym roku
Agnieszko wielkie brawa za kolejny zgybiony kilogram
Kasiu cieszę się razem z tobą że W pracy Ci się podobało, oby tak było codziennie
Krysiu miłych chwil u tesciowej
Agnieszko chyba piękne mieszkanie znaleźli twój młodzi - 80 metrów i w kamienicy jak chcieli, jeszcze się namyslaja czy już transakcja dokonana?
Jolinko zdrowiej kobieto i wypoczywaj bo Ty generalnie bardzo zajęta jesteś...kilkakrotnie pisałaś że profesor do którego jezdzicie z synem zalecal większe usamodzielnienie się młodego? Jak ta sprawa wygląda? - oczywiście jeżeli chcesz i możesz napisać.
-
Sabinko, mają podjąć decyzję w przyszłym tygodniu . A Ty znasz sie na grzybach ? Jak byłby tam trujący, to wiedziałabyś ? Ja się w ogóle nie znam i strasznie boje sie jeść grzyby, choć lubię
-
Agnieszko mój siostrzeniec to doskonały grzybiarz, zbiera grzyby od wielu wielu lat a pasją zbierania już zaraził go mój świętej pamięci Tato a jego dziadek, grzyby od niego
są na 100 % dobre, zresztą ja też
znam się na grzybach
-
Ptaga dostarczyła wilu wrażeń
Katedra św. Witam to najpiękniejszy budynek jako w życiu widziałam. Zjadłam knedliki po raz pierwszy w życiu i były bardzo dobre. Mieliśmy też niezła przygodz bo zaginął jeden uczestnik wycieczki. Gość juz był bardzo irytujący w autokarze ponieważ był pod wpływem i wg mnie nie powinni go w ogóle zabierać. No ale pojechał . Na postoju zakupił kolejne piwa. Po czy w Pradze wzdłuż do jakiegoś baru i tyle go widzielismy . Na zbiórkę nie dotarł a tel. Nie odbierał. Przewodnik zgłosił zaginięcie na policje i wricilismy
-
Ptaga dostarczyła wilu wrażeń
Katedra św. Witam to najpiękniejszy budynek jako w życiu widziałam. Zjadłam knedliki po raz pierwszy w życiu i były bardzo dobre. Mieliśmy też niezła przygodz bo zaginął jeden uczestnik wycieczki. Gość juz był bardzo irytujący w autokarze ponieważ był pod wpływem i wg mnie nie powinni go w ogóle zabierać. No ale pojechał . Na postoju zakupił kolejne piwa. Po czy w Pradze wzdłuż do jakiegoś baru i tyle go widzielismy . Na zbiórkę nie dotarł a tel. Nie odbierał. Przewodnik zgłosił zaginięcie na policje i wróciliśmy
-
Dzien dobry dziewczynki!
Spac dzisiaj nie moge, wiec kawusie wam mam okazje postawic... Wczoraj pobalowalam na 60-tce sasiada i pecherz mnie o czwartej rano obudzil... a mysli rozmaite nie pozwalaja zasnac ponownie...
Uprawnienia umieszczania postów