Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzień dobry :)
Wczorajszy dzień był przepiękny...dietetycznie wpadły trzy dwójeczki, 10 kiosków na kijkach( nawet deszcz nas nie odstraszył), skończona książka,, a wieczorem ogień w kominku i 1. odcinek nowego, fajnego serialu...Teraz na dworze pochmurno i zaraz pewnie znów będzie padać.
Maniusiu, mnie też bardzo smakują knedliki. Jadłam je z sosem z wołowiny,w Tatralandii. Zazdroszczę Ci tej Pragi :) A powiedz, ten facet, to się w końcu znalazł???
Nie mam wiadomości o tym człowieku. Nie btło go na miejscu wiec sam wcześniej nie wrocil
Witam
To mój pierwszy post tutaj dlatego chciałam się przywitać.
Od jakiegoś czasu szukam w sobie siły, aby zacząć dietę. W zasadzie to już jestem coraz bliżej decyzji, po tym jak obejrzałam na YT ten filmik. Jak komuś brakuje motywacji to popatrzcie na tego gościa. Niezły jest, lekko szalony ale już mi się podoba.
Dzisiejszy dzień sprzyjał dobremu jedzeniu :D dlatego wyjęłam dwójki ze skarbonki zdrowia i kalori, ale na szczęście zupełny leń mną nie zawładnął, pocwiczylam na dywanie i wrzuciłam 2 zł za sport . Miłego wieczorku wszystkim życzę :)
Ps. Mam nadzieję że chorowitki czują sie lepiej :)
Agnieszko kaszel chyba mnie wykonczy...
A jaki serial zaczęłaś oglądać?
Kurczę Sabinko, niefajnie z tym kaszlem :( myśle , że jednak powinnaś włączyć antybiotyk :(
Zaczęliśmy oglądać na dwójce " miasto skarbów", polski serial, który wyglada bardzo obiecująco
Antybiotyk włączyłam sobie już wczoraj wieczorem ale dzisiaj mam jakiś kryzys :(
Myślałam że zaczęłaś oglądać jakiś serial który można oglądać gdzieś ciurkiem odcinek po odcinku, typu Żona idealna na przykład...
Sabinko-wspolczuje tego kaszlu, przechodzilam taka infekcje na poczatku tego roku i pamietam, ze po dwoch tygodniach meczarni zlamalam sie i wzielam antybiotyk... po kilku dniach byl spokoj!:bad:
Ja Agnieszko tez sie dzisiaj zmobilizowalam i wrocilam pieszo z ogrodu, gdzie bylismy z mezem na popoludniowej kawce. Nie jest to mega wyczyn ale -trzy kilometry szybkiego spaceru zaliczone!:money:
Przy okazji moglam sobie troche porozmyslac i poczynic nieco refleksji...ktorymi sie chetnie kiedys przy okazji podziele...
Milego niedzielnego wieczoru...ide do wanny. Pa!
Kasiu, wiec czekam z niecierpliwością :)
Sabinko, teraz już musi być tylko lepiej :) Teraz w tv jest tyle nowych seriali że jest w czym wybierać . Internet zostawiam sobie na wakacje gdy nie bedzie nic w tv :D