Strona 1792 z 3048 PierwszyPierwszy ... 792 1292 1692 1742 1782 1790 1791 1792 1793 1794 1802 1842 1892 2292 2792 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 17,911 do 17,920 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

mnie zdarza się, że poza poranną kawą, nic nie wypiję w ciągu dnia rozumiem Twoją córkę Jolinko, naprawdę można nie odczuwać pragnienia ale...skarbonka już stoi i mam nadzieję, że codziennie się zapełni ( całe szczęście, że mam dużo miejsca w domu, bo jak jeszcze coś wymyśle ze skarbonkami, to będę miała je gdzie ustawiać )
    Jolinkaa lubi to.

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Jolus, moja mama 7 października kończy 74 lata cale życie była nauczycielką i dyrektorką szkoły, więc to zamiłowanie do młodzieży zostało jej do dziś.
    Moja w styczniu skończyła 75 i też całe życie była nauczycielką-w naszej dzielnicowej podstawówcePotem otworzyli u nas szpital dziecięcy i tam była szkoła-tam ją oddelegowano.Pamiętam jak trudno jej czasami było,bo każde dziecko coś innego u siebie przerabiało-były to dzieci chore i czasami całkiem inne musiało być do nich podejście.Musiała też mama uczyć innych przedmiotów nie tylko polskiego,ale też ścisłych,a czasami nawet języka rosyjskiego,którego nie znała.Śmieszne bywało to,że w tym czasie,to ja już od kilku lat uczyłam się rosyjskiego i....pomagałam mamie sprawdzać prace i przygotowywać się do lekcji

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez Jolinkaa Zobacz posta
    Waga spada i to każdego dnia mniej na niej widzę i aż wierzyć się nie chcę i włażę po kilka razy.
    wielkie gratulacje Jolinko
    Jolinkaa lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Alescie sie rozpisaly dziewczynki!

Tak sobie mysle, ze wiekszosc naszych mam, szczegolnie tych rocznikow wojenno-powojennych, ktore teraz sa po 70-tce- to juz inna generacja niz ich poprzednicy. Oni byli mlodzi w szalonych latach 60-tych i 70-tych...to nie sa juz te babcie jak ich mamy...
    Jasne, ze w kazdym pokoleniu sa odstepstwa od reguly wiec mozna spotkac na pewno juz stetryczale 70-latki i mlode duchem 80-latki.
    Jolinkaa lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

images.jpg
    Dzień dobry
    Udanej soboty wszystkim życzę

Mieszka w
    Częstochowa

Mieszka w
    Częstochowa

Witam
    nareszcie się wyspałam i po raz pierwszy w tym tygodniu wstałam bez bólu głowy
    niestety dziś muszę porozliczać klientów w domu, normalnie by to juz było zalatwione, ale nie dałam rady po pracy, padałam juz o 19-tej.
    w czwartek chciałam obejrzec nasz nowy dom, bo był tu z niedaleka od mojej firmy, no ale padłam po kilku minutach, no nic jutro chyba powtórka będzie.
    U nas leje i leje i leje, dobija ta pogoda.
    teraz poczytam co u was, bo mam trochę zaległości
    Jolinkaa and kasiaogrodniczka like this.

Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Jasne, ze w kazdym pokoleniu sa odstepstwa od reguly wiec mozna spotkac na pewno juz stetryczale 70-latki i mlode duchem 80-latki
    Kasiu, Marta ma taką ciocię lat 83 - to siostra teściowej. Marta ją uwielbia za właśnie takie szaleństwo. Ciocia mówi, że ma tyle lat że na konwenanse już nie musi zważać, więc śpiewa na ulicy, chodzi boso itp. Ale jest przy tym bardzo inteligentna, oczytana i z dużą kulturą. Niby sprzeczność, ale ....
    Jak Marta uniej ostatnio była to ją zabrała na wyścigi konne, no i oczywiście kupowały zakłady, nawet wygrały 30 zł

Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    rozumiem Twoją córkę Jolinko, naprawdę można nie odczuwać pragnienia
    kurcze dziewczyny a mnie się non stop chce pić, już nawet podejrzewałam cukrzycę, ale wyniki mam dobre, piję jakies dwa i poł litra wody dziennie i ciągle mam pragnienie i sucho w ustach
    Jolinkaa lubi to.

Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez Jolinkaa Zobacz posta
    Kasiu każdy ma swoje wartości,swoje poglądy i myślę,że młodzi ludzie są teraz bardziej otwarci na różne zmiany,na innych.Mnie tak jak i Tobie bliżej jednak jest do poglądów konserwatywnych.Może stara i mało postępowa jestem ,jakby młodzi powiedzieli,ale taka jestem. Firma zatrudniając Ciebie nie pytała o Twój światopogląd,więc nie jest to dla nich ważne-ważna jesteś Ty jako pracownik,jako człowiek
    Kasiu, zgadzam się z Jolą, wiele dobrego możesz wnieść do tej firmy, bo czym jest wiek, tylko metryką. Jesteś młoda duchem, wesoła. A twoje poglądy - to twoja sprawa, jeśli nikomu ich nie narzucasz, a wiem że tak jest, bo przeciez spędziłyśmy trochę czasu razem, to nikomu nie powinny przeszkadzać. Już chyba kiedyś wspominałam, że moja najlepsza koleżanka, ma skrajnie rózne ode mnie poglądy polityczne, religijne a mimo to przyjaźnimy się od 35 lat i mam nadzieję ze będzie tak dalej

Uprawnienia umieszczania postów