Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Witam niedzielnie !!!
Zgodnie z obietnica wpadlam lapeczka pomachac i serdecznie pozdrowic wszystkie teskniace za mna zawzietaski ... przy okazji zdam relacje z mego pobytu w Dusznikach... niestety wbrew moim oczkiwaniom pomimo bardzo hardkorowej oczyszczajacej diety ryzowo-kaszowej i mega wielkiej dawki ruchu po 11 dniach bez podknec ubylo mnie zaledwie 1,80 kg. Jednoczesnie potwierdzila sie moja teoria o tym ze jestesmy rozne i co innego nam sluzy .Bylam z moja Jadzia ...to samo jadlysmy , tak samo spalysmy ruszalysmysie codziennie od 7.30 do 20.00 i Jadzi ubylo 4 kg ... Jednak moj pobyt uznaje za wyjatkowo udany bo cudownie spadl mi cukier , cholesterol cisnienie, a jak wiecie moje wyniki spedzaly mi sen z oczu...
znow mysle troche o WW bo dotychczas nic lepszego dla siebie nie poznalam... szkoda ze tylko ciagle sie glowie jak z planowania przejsc do dzialania ...
jak chyba juz pisalam udalo mi sie wyrzucic swego mlodego mamusinego gniazdka i teraz ciesze sie absolutna wonoscia... jeszcze tylko troche mnej pracowac i moze w jakiegos lotka wygrac ..
Wszystkm wiele radosci i pogody ducha zycze ..
Ps..
aktualna waga 77,5 kg czyli tempozolwie , ale przynajmniej kierunek wlasciwy
Ostatnio edytowane przez gamma56 ; 24-09-2017 o 13:58
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]