69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
-
A ja w gimnazjum miała 3 razy w tygodniu telefon od wychowawcy. Ech
-
Dzisiaj nieco złamałam zasady wo, więc od jutra rozpoczynam liczenie na nowo
, spróbuję bez potknięć i co najmniej do końca tygodnia. Idę gotować zupę pomidorową
-
Witajcie w drugi dzień wo, trochę głodno i pobolewa gardło. Też zaczęłam się zastanawiać od czego zaczynam dzień internetowy. Właściwie raczej wieczór. Jestem śpioch, więc rano gnam, żeby zdążyć się wyszykować i nie ma mowy o otwieraniu laptopa. Nie wiem, ale chyba częściej zaglądam najpierw na forum? Do gier w ogóle nie zaglądam.
Maniusiu, na jak długo szykujesz się z dietką?
Agnieszko, zaintrygował mnie trochę ten dziennik elektroniczny. Córcia też miała w liceum, ale to były początki wprowadzania, więc nie czułam specjalnej potrzeby zaglądania do niego. Podejrzewam jednak, że teraz nastąpiły istotne zmiany, które trochę wymuszają na was, rodzicach taką dodatkową aktywność internetową. Już się cieszę na seans karciany. I trzymam kciuki za jutrzejsze wo.
Kasiu, cieszy mnie to Twoje zaaferowanie pracą. To trochę tak, jakbyś znowu wróciła do doświadczeń i wrażeń z wczesnej młodości.
Sabinko, od kiedy zabrałam się za rozmowy z wizją na whatsappie z moimi bliskimi, też doceniam jak bardzo fajna może być taka forma kontaktu. W Twoim przypadku to już w ogóle rewelacja. Kontakt z korzyścią dla Was wszystkich, który na pewno będzie sprzyjał coraz większemu zacieśnianiu więzi z wnuczkami. O tym, że Ty podszlifujesz angielski, a dziewczynki polski, już nawet nie wspominam. Sabinko a nie ma możliwości, żebyś podczytywała nas jeszcze raz przed pisaniem?
Co do kobiety kulturystki, to nie miałabym nic przeciw temu, żeby tak wyglądać w jej wieku. Tylko ta wytrwałość, no niestety.
-
Krysiu nie ma mowy jutro nie wymięknę . Dzis jakby to powiedzieć ... nie miałam wyjścia . Ale, już ugotowałam gar kapuśniaku, pyrkocze pomidorowa, zrobiłam zapas jabłek i pomidorów, wiec dam radę . A w ogóle szykuję sie na dłuższy czas ,wiec zaraz siadam zrobić sobie intencje na pulpit laptopa żeby było mi łatwiej
-
Śledzę kanał na YouTube gościa, który postanowił się odchudzić rozdzielając węglowodany od tłuszczy. Pokazuje filmiki co i ile je. Wpierdziela prawie wszystko i aż się nie chce wierzyć, ale przynosi to efekty. Po 9 dniach schudł 4,5kg. Może ktoś coś powiedzieć, bo powołuje się na Montiniaca.
Ostatnio edytowane przez AdminAdmin ; 12-04-2018 o 14:40
-
Nasi moderatorzy śpią , coraz wiecej spamu sie pojawia
-
Aga, dziś specjalnie dla Ciebie...kochana wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń , zdrowia i kasy na wszystko czego tylko zapragniesz
12649.jpg0857858b5872fc0b89342ea4145df815695415e6.jpegpobrane (5).jpg
-
A teraz mogę przywitać się już ze wszystkimi 
images (4).jpg
kawka była dla wszystkich, a herbatka dla tych, którzy na wo.
Ja wczoraj wybrałam piękną intencję i to taką, że im dłużej będę na diecie, tym moja intencja spełni się w sposób pełniejszy, piękniejszy i lepszy. Zaczynam więc odliczanie od dziś 
Mam nadzieję, że Maniusia z Krysią będą mi towarzyszyły, choć Aga ze względu na urodziny będzie jakby co rozgrzeszona 
Ala ja czuję, że to może być mój czas 
Dobrej środy
-
Hej Agus
Dziękuję za życzenia
A jeśli chodzi o WO to doszłam do momentu kiedy już nic nie kusi wiec nie rezygnuje
Krysiu pytałaś sklep kiedy mam zamiar trwać
Chiałabym dwa tygodnie ale sie nie nastawiam
Będzie co ma być
A tak w ogóle to urodzinowe się czuje srdnio
Uprawnienia umieszczania postów